REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Rekik Neway (nuotr. Instagram)

20-metė mergina, ilgą laiką gyvenusi su didžiuliais spuogais ant veido, jų atsikratė paprasčiausiais prekybos centre „Walmart“ pardavinėjamais produktais.

22

20-metė mergina, ilgą laiką gyvenusi su didžiuliais spuogais ant veido, jų atsikratė paprasčiausiais prekybos centre „Walmart“ pardavinėjamais produktais.

REKLAMA

Los Andžele gyvenanti Rekik Neway aknės visam laikui atsikratė naudodama paprastas ir natūralias priemones, kurių sudėtyje yra arbatmedžio aliejaus, rožių vandens, betonito molio ir hamamelio.

Savo 7 žingsnių odos priežiūros rutina mergina pasidalino „YouTube“ tinklalapyje. Vaizdo įraše ji pasakoja naudojusi ne brangesnius nei 10 eurų vertės produktus bei pabrėžė, jog prie to labai prisidėjo ir vandens vartojimas.

Prieš atskleisdama savo slaptuosius ginklus, Rekik, socialiniuose tinkluose naudojanti Dope Ethiopian slapyvardį, pabrėžė, jog prieš tai patariama pasidomėti šiomis priemonėmis ir tinkamu jų naudojimu.

REKLAMA
REKLAMA

„Man tai padėjo, tačiau negaliu prižadėti, jog jūs sulauksite tokių pat rezultatų“, - pradėjo mergina.

Vaizdo įrašo pradžioje Rekik ant vatos diskelio užpila šiek tiek „Dickinson‘s Original Witch Hazel Pore Perfecting“ veido toniko (apie 6 eurus). Ji pabrėžė, jog hamamelis jai labai patinka, o šį makiažo valiklį ji naudoja kasdien, kadangi jis padeda sumažinti poras, išvengti spuogų ir pašalina odos riebalų perteklių.

REKLAMA

Po to veidą ji nuplauna „Trader Joe‘s SPA“ veido valikliu su arbatmedžių aliejumi (9 eurai). Jo sudėtyje taip pat yra kastilijos muilo, pagaminto iš augalų riebalų. Jį Rekik užtepa ant elektrinio veido šveitiklio ir juo valo odą. Mergina veidą nuplauna šiltu, po to odą atgaivina šaltu vandeniu ir leidžia jam nudžiūti.

Oda – lyg padengta auksu

Ketvirtas žingsnis šioje veido priežiūros rutinoje yra veido drėkinimas. Rekik visai neseniai ėmė naudoti afrikietišką taukmedžio sviestą (apie 7 eurus). Juo mergina patepa ir kaklą.

„Man patinka, kaip ilgai mano oda išlieka drėgna ir pamaitinta. Kiekviena vakarą juo patepus veidą, ryte nubundu padengta auksu“, - juokavo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Po to Rekik naudoja „OXY Maximum Action 3 in 1“ (4 eurai) spuogelių gydymui skirtas servetėles.

„Kai galiu, stengiuosi nenaudoti rūgšties savo sudėtyje turinčių priemonių, tačiau kai pasirodo spuogeliai ir noriu, kad jie greitai išnyktų, pastarosios servetėlės tikrai veikia“, - prisipažino ji.

Kai ant Rekik veido atsiranda spuogelis ar keli, pastarąja priemone ji švelniai nuvalys odą.

„Labai svarbu pažeistos vietos per daug nesudirginti ir elgtis švelniai“, - pridūrė ji.

Paskutinis žingsnis - arbatmedžio aliejus, kuris, dėka savo sudėtyje turimų natūralių antibiotikų, kovoja su odos pažeidimas. Rekik naudoja „De La Cruz“ (7 eurai) arbatmedžio aliejų, tačiau perspėja jo nenaudoti dažnai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Arbatmedžio aliejus gali išsausinti odą, dėl ko jūsų kūnas ims gaminti daugiau riebalų ir taip dar labiau paūminti jūsų aknę“, - teigė mergina.

Apart stebuklingos Rekik odos priežiūros rutinos, yra dar keli faktoriai, kurie padėjo išvalyti jos odą. Visų pirma, mergina tapo vegane ir maitinasi vien tik augalinės kilmės produktais.

„Taip pat stengiuosi kuo rečiau liesti savo veidą, o jei tai darau, visuomet prieš tai nusiplaunu rankas. Ant rankų esantys nešvarumai yra pagrindinė spuogų atsiradimo priežastis“, - teigė Rekik.

Ji taip pat naudoja veido kaukes, kurioms pagaminti prireiks tik 2 ingredientų – bentonito molio ir „Aztec Secret“ indiško gydomojo molio, tačiau galima naudoti ir kitos rūšies.

REKLAMA

„Tai ne tik stebuklingas molis, bet ir daug naudos suteikianti priemonė“, - pabrėžė mergina.

Moliui suminkštinti Rekik pataria naudoti obuolių sidro actą, rožių vandenį ar kitokį gryną skystį. Mergina atskleidė, jog geriausią efektą suteiks kartu su moliu naudojamas obuolių sidro actas, tačiau taip pat neblogai veikia ir rožių vanduo.

Merginos pasikeitimai iš ties stebina, o ant jos veido yra likę tik nedideli apie anksčiau turėtas problemas primenantys randeliai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų