REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
1. ŽUVIS (egzotinė kelionė)
12

Horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Mažiau vilkitės naudos ir sėkmės iš šiandien gautų pasiūlymų, ypač iš užsieniečių ar įtakingų asmenų, politikų. Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus: arba nejausite pavojaus, arba tuščiai nerimausite.

Tauras

Iliuzijų laikas. Galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su įtakingais ar mažai pažįstamais asmenimis, užsieniečiais, dalykiniais partneriais. Tačiau ir patys galite suklysti, norimus dalykus įžvelgdami ten, kur jų nėra.

Dvyniai

Nebus lengva, gresia nusivylimai ir nuoskaudos, kita vertus, jumis irgi gali nusivilti aplinkiniai, ypač tėvai. Būkite itin atidūs atlikdami savo užduotis: galite padaryti nemažai klaidų, tai sukels problemų darbe, nuostolių.

Vėžys

Nekurkite konkrečių planų, juos teks dar ne kartą koreguoti. Netikėkite įtakingų asmenų pažadais, labai nepasikliaukite draugais.

Liūtas

Galite pasijusti bejėgiai. Kad taip iš tiesų neatsitiktų, bus svarbu nuo visko atsitraukti ir ramiai palaukti. Nepalanku kur nors vykti, susitikti su užsieniečiais ar įtakingais žmonėmis.

Mergelė

Pirmas įspūdis, staigūs sprendimai, ko gero, neapgaus, tad pajutę antipatiją, nerimą geriau su žmogumi nebendraukite, nesiimkite jums siūlomo dalyko. Nerizikuokite savo reputacija ir mažiau įtarinėkite mylimą žmogų.

Svarstyklės

Neverta vaikytis tiesioginės, konkrečios naudos, nes bus sunku teisingai susiorientuoti sprendžiant finansinius reikalus, galite pervertinti ir savo galimybes. Neatidumas sutuoktinio poreikiams, ypač jausmams – neatleistina klaida.

Skorpionas

Nesigailėkite dėl to, kas negrįžtamai prarasta, galvokite apie ateitį. Mažiau svajokite: viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Tardamiesi, žadėdami būkite tikri, kad tikrai galėsite tai įgyvendinti.

Šaulys

Ne pati geriausia diena tvarkyti skubius reikalus. Nusivylimai laukia ir tų, kurie pervertins savo galimybes ir neužsibrėš pernelyg daug. Nepatartina tvarkyti piniginių, taip pat su nekilnojamuoju turtu, kraustymuisi į kitą vietą susijusių reikalų.

Ožiaragis

Nors šiandien galimos nemalonios staigmenos, sugebėsite rasti tinkamą išeitį. Draugais, ypač įtakingais, labai nepasikliaukite: dėl vienokių ar priežasčių jie gali jus suklaidinti, supainioti.

Vandenis

Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę verta atidėti kitai dienai. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų, ypač kolegas ir artimuosius būsite linkę nepelnytai kaltinti.

Žuvys

Klysta visi, nemanykite, kad jūs esate išimtis. Tad nieko neteiskite. Nesiimkite rimto rimta, kadangi vėliau vienaip ar kitaip teks koreguoti šios dienos sprendimus ir veiksmus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų