REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Flirtas (nuotr. 123rf.com)

Turite problemų su antrąja puse? Pats metas išsiaiškinti jų priežastį ir kurti sveikus bei laimingus santykius. Štai pagrindinės klaidos, kurias santykiuose su vyrais daro moterys.

34

Turite problemų su antrąja puse? Pats metas išsiaiškinti jų priežastį ir kurti sveikus bei laimingus santykius. Štai pagrindinės klaidos, kurias santykiuose su vyrais daro moterys.

REKLAMA

1. Įsiuntate, kai šis pažiūri ar užkalbina kitą moterį

Į kitas moteris vyrai žiūri dėl tam tikrų natūralių veiksnių, tačiau jei į kiekvieną tokį jo judesį jūs reaguosite pykčiu ir įniršiu, parodysite jam, kad nepasitikite savimi, o tai tikrai nėra į naudą, kadangi vyrams labiau patinka savimi pasitikinčios, tvirtos ir bebaimės moterys.

2. Negerbiate jo asmeninės erdvės

Jei jo nuotaika prasta, jis nenori su jumis kalbėtis, palikite jį ramybėje. Dauguma vyrų nemėgsta kalbėti apie juos kamuojančias bėdas taip, kaip tai daro moterys. Vietoje to jie yra labiau linkę viską išspręsti tyliai.

3. Nesirūpinate savimi

Kodėl vis daugiau moterų, užmezgusios santykius su vyrais, nustoja prižiūrėti save, rūpintis savo išvaizda? Atvirkščiai, jos turėtų jausti dar didesnę motyvaciją atrodyti patraukliai ir taip kaitinti savo antrųjų pusių kraują.

REKLAMA
REKLAMA

4. Neturite asmeninio gyvenimo

Nebūkite viena tų, kuri, susiradusi antrąją pusę, pamiršta savo drauges, apleidžia pomėgius. Taip ne tik pasirodysite nepatikima, bet ir prieraiši.

REKLAMA

5. Pasyvus agresyvumas

Vyrai labiau linkę sakyti tiesą, nei moterys. Jei pasakysite jam, kad jums viskas gerai, tačiau po namus vaikščiosite susiraukusi ir niurzgėsite, sudarysite puikias sąlygas pykčiui ir ginčams įsižiebti. Būkite atvirta ir nebijokite atskleisti to, kas jus neramina.

6. Niurzgėjimas

Nei vienas žmogus, taip pat ir vyras, nėra tobulas, jis nesugebės jums suteikti kiekvieno dalyko, kurio tik užsigeidžiate. Bus akimirkų, kuomet nebūsite patenkinta jo elgesiu. Jei jau taip nutiko, nesikabinėkite ir neniurzgėkite bei jam to kasdien nepriminkite. Jis ir pats žino, ką padarė. Jei norite būti laiminga pora, būkite atvira ir tiesiai šviesiai atskleiskite jam savo norus.

REKLAMA
REKLAMA

7. Nevertinate jo

Baikite jam nuolatos kartoti dalykus, kurių jis nepadarė ir vertinkite tai, ką jis iš tiesų daro. Kuo labiau pabrėšite, jog didžiuojatės savo antrąja puse, džiaugiatės juo, tuo laimingesni bus jūsų santykiai.

8. Esate supykus, nuolatos verkšlenate

Visi mes turime prastų dienų, tačiau geriausias būdas jas pamiršti yra išlikti laimingiems ir pozityviems. Niekas nenori laiko leisti su amžinai susiraukusiu ir negatyviu žmogumi. Mus traukia teigiamą energiją skleidžiantys asmenis, tad kodėl tokiu netapus?

9. Dėl savo trūkumų kaltinate jį

Dėl to, jog jaučiatės stora arba išbėrė odą, bijote, jog jis paliks jus dėl jaunesnės merginos, kaltas tikrai ne jis. Tai yra jūsų problemos ir su jomis turėtumėte kovoti pati.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei jis draugauja su jumis, jam jūs jau patinkate, esate patraukli. Nekalbėkite su juo apie jūsų trūkumus, nes taip tik žeminate pati save. Vyrams patinka savimi pasitikinčios moterys.

10. Bandote jį pakeisti

Užmezgus santykius su vyru, jį turite priimti tokį, koks jis yra, o ne tokį, kokiu jūs norite, kad jis būtų. Net jei jūsų antroji pusė turi kelis nedidelius trūkumus, elkitės su juo švelniai ir pagarbiai, nekritikuokite jo ir neleiskite jam pasijusti kvailu. Jo širdį pamaloninkite gražiais žodžiais, komplimentais.

11. Meilę demonstruojate ne taip, kaip jam patinka

Kiekvienas myli skirtingai, taip pat ir šį jausmą išreiškia skirtingai. Daugeliui moterų meilę simbolizuoja gėlių puokštė, tačiau vyrui šis gestas būtų beprasmis. Jam meilę gali simbolizuoti dovanos, maistas, komplimentai, puodelis kavos ryte ar masažas dienos pabaigoje. Atkreipkite dėmesį į tai, kaip vieni ar kiti veiksmai priverčia jį jaustis. Stenkitės, kad jis jaustųsi mylimas.

REKLAMA

12. Santykiai vystosi per greitai

Kai susitikinėjate su tam tikru žmogumi, santykius megzti reikėtų palengva. Jei po pirmo pasimatymo nebegalite be jo gyventi, jau siūlote jam pas jus apsigyventi, galite nepastebėti tam tikrų jo minusų.

Santykius megzkite palengva, neskubėkite leistis į avantiūras. Taip išvengsite skaudžių akimirkų ir išsiskyrimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų