REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Vita Jakutienė patyrė traumą  (nuotr. asm. archyvo)

Ilgasis šventinis Velykų savaitgalis buvusiai merginų grupės „Naujosios pupytės“ narei Vitai Jakutienei nemaloniai apkarto – žinoma moteris patyrė kojos traumą ir buvo priversta kreiptis į medikus.

6

Ilgasis šventinis Velykų savaitgalis buvusiai merginų grupės „Naujosios pupytės“ narei Vitai Jakutienei nemaloniai apkarto – žinoma moteris patyrė kojos traumą ir buvo priversta kreiptis į medikus.

REKLAMA

Iki šiol jokių rimtų traumų neturėjusi Vita pripažįsta, kad toks netikėtas įvykis ją išmušė iš vėžių, tačiau dėl to trijų vaikų mama nežada liūdėti.

„Vakar buvau ligoninėje, gavau dozę nuskausminamųjų. Dabar sveikstu. Liūdėti tikrai nesiruošiu, gyvenimas tuo nesibaigia, reikia judėti į priekį. Negaliu sau leisti ilsėtis ir pasyviai sveikti, gyvenu aktyviai – lygiai taip pat kaip ir iki traumos“, - tv3.lt pasakojo ji.

Koją V. Jakutienė susižeidė nelaimingo atsitikimo metu, kuomet netinkamai pastačiusi koją, ji neišlaikė pusiausvyros ir nukrito.

REKLAMA
REKLAMA

„Parkritau. Kažkaip sugebėjau... Netinkamai pakrypo koja. Gyvenime nesu turėjusi traumų, tad man visa tai nauja. Su merginomis anksčiau tiek daug koncertuodavome, avėjome pačius aukščiausius aukštakulnius ir nieko nebuvo nutikę“, - stebėjosi Vita ir pridūrė, kad dabar ji gali avėti tik sportinius batelius.

REKLAMA

Moteris pasakojo, kad labiausiai ją nuliūdino ne patirtas skausmas, o ant kojos likusios mėlynės. Šiuo metu Vita užsiima puošnių drabužių verslu, kurį ji reklamuoja socialiniuose tinkluose, todėl sužeista koja ir daili suknelė, anot jos, sunkiai suderinama.

„Labiausiai išgyvenu ne dėl kojos, o dėl to, jog nežinau, kaip reiks nufotografuoti naujausią savo drabužių kolekciją. Dėkoju Dievui ir už tai, nes vakarinė suknelė ir gipsas ant kojos – nelabai tinkamas derinys“, - nusijuokė ji.

Aktyvų gyvenimo būdą propaguojanti Vita pasakojo, kad stiprus kojos sumušimas jos darbų ritmo nesumažino, tačiau teks atsisakyti vieno didžiausio malonumo – sporto.

REKLAMA
REKLAMA

„Nors norėčiau, negaliu sau leisti poilsiausit. Blogiausia tai, kad daktarai uždraudė sportuoti. Ir ilgam. Nežinau, ką teks daryti. Reiks sekti savo savijautą, kol kas man tikrai skauda koją, sunku net vaikščioti, tačiau sportuoti reikia. Bandysiu kažkaip po truputį, per skausmus, ir įsivažiuosiu“, - viliasi moteris.

Vita džiaugiasi, kad atsidūrusi nepavydėtinoje situacijoje jai teko laimė susidurti tik su profesionaliais medikais.

„Likau maloniai nustebinta daktarais, labai gražiai pasitiko, priėmė, visi buvo malonūs. Esu skaičiusi įvairių blogų pacientų atsiliepimų, tačiau aš pakliuvau į profesionalių medikų rankas. Džiugu ir tai, kad antrąjį Velykų rytą nebuvo daug rimtai sužalotų pacientų – vadinasi, šiemet lietuviai atšventė ramiai“, - šypsojosi moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų