REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Paslaptinga moteris (nuotr. 123rf.com)

Daugelis numerologų mano, kad tam tikri skaičiai gali atrakinti net ir didžiausias pasaulio paslaptis saugančias duris, be to, juk matematikai vis dar ieško tos garsiosios visko teorijos.

31

Daugelis numerologų mano, kad tam tikri skaičiai gali atrakinti net ir didžiausias pasaulio paslaptis saugančias duris, be to, juk matematikai vis dar ieško tos garsiosios visko teorijos.

REKLAMA

Netgi mūsų dienos prasideda ir baigiasi skaičiais. Pastarieji yra tokie galingi, kad gali pakeisti net likimus.

Sudėdami savo gimimo datos skaitmenis (pvz.: 1994.01.01 1+9+9+4+0+1+0+1=25. 2+5=7), sužinosite savo gyvenimo kelio numerį (šiuo atveju tai 7).

Pažvelgę į žemiau pateiktą informaciją, palyginkite ar jūsų gyvenimo kelio numeris atitinka jūsų asmenybės apibrėžimą.

1

Šio žmogaus gyvenimas paremtas individualistiniais troškimais, savarankiškumu ir asmeniniais pasiekimais. Asmens, kurio gyvenimo kelio numeris yra 1, tikslas – tapti savarankišku ir būti nepriklausomu. Deja, to išmokti nėra lengva. Iš pradžių privalote suvokti, kad norint stovėti ant savo kojų reikia atsisakyti priklausomybės nuo kitų. Kai tai įgyvendinsite, turėsite tapti lyderiu.

Daugelis didžių šalies vadovų, politikų ir kitų garsių asmenybių taip pat turėjo šį gyvenimo kelio numerį. Šis asmuo turi didelį potencialą tapti vadovu, tačiau jei pasirinks sekėjo kelią, jis skaudžiai nudegs. Daugelis vienetukų didžiąją savo laiko dalį bando tapti nepriklausomais, tačiau jiems tai sunkiai sekasi.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiamos savybės: šis žmogus pasižymi kūrybiškumu ir entuziazmu bei noru pasiekti didžių tikslų. Esate labai gilus ir stiprus asmuo, dėl to sugebate vadovauti, perimti kontrolę į savo rankas. Gali būti, jog esate gabus išradimams ar kažkokių inovacijų kūrimui.

REKLAMA

Norite išpildyti savo svajones, tačiau privalote išmokti, jog kartais siekiant pareklamuoti save, reikės imtis agresyvių priemonių. Nors slepiate faktą, jog jums patinka bendrauti su kitais, esate orientuotas tik į save, mėgstate, kad viskas vyktų pagal jūsų planą.

Neigiamos savybės: šis asmuo yra priklausomas nuo kitų, retai kada būna patenkintas susiklosčiusia situacija. Tai vienas iš silpniausių šį gyvenimo kelio numerį turinčio žmogaus bruožų. Jis taip pat pasižymi per dideliu pasitikėjimu savimi, nekantrumu ir savanaudiškumu.

2

Jums patinka rutina ir įpročiai, kadangi mėgstate keliauti gerai pažįstamu gyvenimo taku. Sunkiai atsikratote tam tikrus prisiminimus sukeliančių daiktų.

REKLAMA
REKLAMA

Asmuo, kurio gyvenimo kelio numeris yra 2, yra be galo jautrus, kiekvienoje situacijoje galintis pamatyti visus teigiamus ir neigiamus punktus. Būtent dėl pastarosios priežasties šie žmonės yra linkę tapti mediatoriais, nes tik atlikdami šį vaidmenį jie gali pasirūpinti kitais, be to, kiti juos mato kaip geradarius.

Teigiamos savybės: esate atviras ir nuoširdus žmogus, tvirtai besilaikantis savo žodžio. Kad ir kokio darbo besiimtumėte, mokate suburti tinkamą žmonių komandą, kuri su užduotimi susidoros puikiai.

Bendraujant su kitais jums svarbios manieros ir etiketas, tačiau grupėje ar situacijoje jūs nenorite atsidurti dėmesio centre. Esate kompromisų meistras, mokate sukurti harmoningą aplinką ir niekada nenorite veltis į ginčus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neigiamos savybės: neigiama šį gyvenimo kelio numerį turinčio žmogaus savybė retai kada tampa problema. Didžiausia kliūtimi jūsų kelyje gali tapti pozityvumas ir apatija. Retkarčiais šie žmonės tampa labai pesimistiški ir dėl šios priežasties pasiekia labai nedaug. Nereikia nė sakyti, kad šiems žmonėms ne vieta verslo srityje ir jiems geriau save išreikšti seksis ne tokioje konkurencingoje aplinkoje.

3

Šis žmogus labai didelį dėmesį skiria ekspresijai, bendravimui ir kūrybiškumui. Tie, kurių gyvenimo kelio numeris yra 3, linkę dirbti pramogų pasaulyje, jie pasižymi optimistišku požiūriu į gyvenimą. Jis turi kalbėjimo dovaną, puikiai vaidina, turi meninių sugebėjimu ir sugeba tapyti, kurti interjerą, muziką, dainas, reikšti save ant scenos. Esate laimingas ir nuolatos įkvėpimo ieškantis žmogus, kuriam svarbūs talentai.

REKLAMA

Teigiamos savybės: jums svarbu harmonija, grožis ir malonumai, savo talentais norite dalintis su visu pasauliu. Geriausiai jausitės išreikšdami save kūrybiškai.

Šį gyvenimo kelio numerį turintis asmuo spinduliuoja šiluma, yra draugiškas, sugeba išklausyti, mėgsta bendrauti ir yra atviras. Į gyvenimą jis žiūri pozityviai, o su pasitaikiusiomis kliūtimis susitaiko ramiai ir moka jas išspręsti. Jums rūpi kiti žmonės, jų emocijos ir jausmai. Mėgaujatės kiekviena gyvenimo akimirką, stengiatės pasinaudoti visomis suteiktomis galimybėmis, o apie pasekmes galvojate retai. Jums nesiseka tvarkyti savo finansų, kadangi apie tai neturite labai didelio supratimo. Kai turite pinigų, juos leidžiate.

REKLAMA

Neigiamos savybės: šis žmogus taip džiaugiasi gyvenimu, kad jis tampa lengvabūdišku ir paviršutinišku, neturi konkretaus tikslo. Jūsų nuotaikos keičiasi itin dažnai ir dėl pačių įvairiausių veiksnių, jums sudėtinga įsikurti vienoje vietoje ar pozicijoje, kritikuojate kitus, esate nekantrus, netolerantiškas ir per daug optimistiškas.

4

Šį gyvenimo kelio numerį turintys individai – patikimi, praktiški ir pasižymi realistišku požiūriu į gyvenimą. Šio žmogaus gyvenimo tikslas – išmokti klausyti kitų nurodymų, paskirtas užduotis atlikti kuo geriau ir kokybiškiau. Iš savęs reikalaujate kuo daugiau, kartais net per daug.

Turite labai stiprią valią, kuri kartais supainiojama su užsispyrimu. Kai priėmėte tam tikrą sprendimą, jo laikysitės ir nesvarbu ar laikui bėgant paaiškės, kad jo rezultatas bus neigiamas, teigiamas ar jums nepalankus. Su tam tikromis užduotimis tvarkotės taip, kaip esate išmokę tai daryti, kartais atrodo, jog be savo darbo daugiau nieko neturite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Teigiamos savybės: esate puikus organizatorius ir planuotojas, kadangi mokate į tam tikrus dalykus pažvelgti iš praktinės pusės. Būtumėte puikus vadybininkas, kuris savo drabą atliktų tik geriausiai. Kadangi esate ištikimas ir atsidavęs, jūsų santuoka bus ideali, stengsitės ir dėl savo verslo partnerių. Nors turite tik kelis draugus, jūsų draugystės labai stiprios ir artimos, jos tęsis visą gyvenimą. Šis žmogus stiprybės ir jėgų semiasi iš pačios žemės. Esate vienas tų žmonių, kuriais galima pasitikėti. Būdami kantrūs ir ryžtingi, tapsite sėkmingais.

Neigiamos savybės: šį gyvenimo kelio numerį turintis asmuo turi ribotą mąstymą. Nemėgstate storžievių žmonių, nemokate atskleisti ir savo jausmų. Be to, ketvertukai mėgsta laikytis savos kasdienės rutinos ir dėl to praleidžia itin daug svarbių ir naujas gyvenimo patirtis suteikti galinčių šansų.

REKLAMA

5

Jei sudėjus gimimo datos skaičius gavote skaičių 5, jūs esate labai universalus, nuotykius mėgstantis ir progresyvus asmuo, visuomet ieškote atsakymų į daugelį gyvenimo jums užduodamų klausimų. Nemėgstate būti suvaržyti, o tai vienas iš ryškiausių nepriklausomybės ir savarankiškumo ženklų.

Nekenčiate rutinos ir nuobodžių užduočių. Tiesa, mokate bendrauti su įvairaus plauko žmonėmis, žinote, kaip suteikti jiems motyvacijos. Galbūt netgi mąstėte apie mokytojo specialybę? Jūsų gyvenime dominuoja meilė nuotykiams, esate talentingas, tačiau nemėgstate, kai jums nurodinėjama.

Teigiamos savybės: šio žmogaus asmenybė – linksma ir per daug nesijaudinanti dėl ateities įvykių. Jums svarbu būti apsuptiems taip pat kaip jūs mąstančių žmonių, vengiate per daug rimtai į viską žiūrinčių ar per daug iš jūsų reikalaujančių asmenų. Jums svarbu dirbti tai, kas priverčia mąstyti ir netaps rutina. Geriausiai jums sekasi bendrauti su žmonėmis, tačiau tuo pat metu siekiate laisvės ir saviraiškos. Turite įgimtą savybę rasti išeitį iš bet kokios problemos.

REKLAMA

Neigiamos savybės: nors pasižymite tokiomis nuostabiomis asmeninėmis savybėmis, nerimtai žiūrite į namuose ar versle iškilusias problemas, jums trūksta atsakomybės. Dėl itin stipraus noro patirti nuotykius, galite tapti savimyla ir pamiršti jums svarbius žmones.

6

Šį gyvenimo kelio numerį turintys žmonės pasižymi itin stipriu atsakomybės jausmu. Esate idealistas, norite būti naudingas ir jaustis laimingas. Kitiems padedate savo patarimais, pasiūlydami savo paramą. Jūsų gyvenimo kelias susijęs su lyderyste, dėl to būsite pasiruošę prisiimti kitų naštą ir ištaisyti visas kitų padarytas klaidas.

Esate užjaučiantis, geras ir dosnus žmogus, jums svarbi išmintis, balansas ir supratingumas. Kadangi esate pakankamai išmintingas asmuo, lengvai suprantate kitų problemas, padedate jiems jas išspręsti, be to, jums labai svarbi šeima ir namai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Teigiamos savybės: tai labai pozityvūs žmonės, kurie yra pasiruošę visiems padėti. Į gyvenimą žiūrite realistiškai, suprantate, kad svarbiausiu dalyku jums yra šeima ir namai bei draugai.

Neigiamos savybės: stenkitės, kad ant jūsų pečių nebūtų užkrauta per daug atsakomybių ir netaptumėte kitų žmonių vergu. Esate linkęs į viską reaguoti per stipriai, taip pat neprisiimkite per daug svetimų problemų. Ilgainiui jausite kaltę, kad negalėjote visiems padėti, be to, tai turės neigiamos įtakos jūsų santykiams su svarbiais žmonėmis.

7

Tai – rami ir jausminga siela, kuri iš prigimties yra analitiška ir santūri. Kadangi šie žmonės yra be galo stiprūs emociškai, tai atsispindi ir jų intelektualiame moksliniame mąstyme, išvadas priimate savarankiškai. Esate dvasinė asmenybė, todėl nuo pat ankstyvo amžiaus skleidžiate geras emocijas.

REKLAMA

Teigiamos savybės: kalbant apie darbą, esate nuoseklus, siekiate tobulumo ir norite, kad ir kiti būtų kuo panašesni į jus. Situacijas įvertinate greitai ir labai tiksliai. Nors draugų ratas nėra didelis, šie žmonės jus lydės visą gyvenimą. Nesate labai socialus žmogus, mėgstate pabūti vienas, tačiau tai nereiškia, jog slepiate kažkokį savo trūkumą. Jums patinka laiką leisti vienam, pabėgti nuo triukšmo ir greito gyvenimo tempo.

Neigiamos savybės: galite greitai tapti pesimistu, elgiatės paslaptingai. Jūs nesimėgaujate gyvenimu, bijote išbandyti kažką naujo. Su jumis gyventi nėra lengva, kadangi jums trūksta supratingumo. Esate išlepęs ir savanaudis, todėl šių neigiamų savybių reikėtų kuo greičiau atsikratyti. Tiesa, gyvenimo kelio numerį 7 turintys žmonės ne visada atitinką šį aprašymą, jie siekia stabilumo ir iš visų jėgų stengiasi ištaisyti savo klaidas.

REKLAMA

8

Šis žmogus yra susikaupęs ir palaimos ieško materialiuose dalykuose. Šį gyvenimo kelio numerį turintys asmenys yra stiprūs, savimi pasitikintys ir materialiai sėkmingi. Siekiate nepriklausomybės, esate linkę konkuruoti su kitais. Jūsų kasdienėje veikloje gausu įprastų veiksmų, neturite didelių svajonių ar vizijų. Savo ryžtą ir organizacinius sugebėjimus panaudojate siekdami naudos sau. Labiausiai nerimaujate dėl pinigų ir to, jog galią ir gerą vardą galima užsitarnauti tik per manipuliaciją.

Teigiamos savybės: turite potencialą įgyvendinti sudėtingas schemas ir idėjas, siekiate viską padaryti pats ir iki galo. Jei trumpai, jūs visuomet pasiruošęs užkariauti verslo pasaulį, žinote, kaip vadovauti savo aplinkai. Esate praktiškas ir pastovus asmuo, drąsiai siekiate užsibrėžtų tikslų.

REKLAMA
REKLAMA

Neigiamos savybės: tiesa, kartais galite tapti diktatoriumi ir dėl šios priežasties sumenkinti kitų savo komandos narių pasitikėjimą ir norą jums padėti. Dėka begalinės stiprybės, nuo savęs, net patys to nenorėdami, atstumiate žmones. Kai svarbiausiu tikslu tampa materialūs dalykai ir valdžios siekis, tai sukelia nemažai problemų šeimoje ir jūsų mintyse. Sėkmės siekis gali tapti obsesija. Šį gyvenimo kelio numerį turintys žmonės dažnai slepia savo emocijas, dėl ko jie linkę į vienišumą ir izoliaciją.

9

Šio žmogaus gyvenimo kelyje svarbiausi dalykai yra dosnumas, humaniškas požiūris ir užjauta. Įprastai šis asmuo yra labai patikimas ir gerbiamas, jautrus, jam rūpi visi pasaulio gyventojai. Jūsų gyvenimo tikslas – filosofiniai dalykai. Šie žmonės tampa puikiai teisėjais, dvasiniai lyderiais, gydytojais ir mokytojais.

Teigiamos savybės: materialūs dalykai jums nėra svarbūs, tačiau dėka jūsų gyvenimo būdo, už savo pastangas esate apdovanojami būtent tokiais daiktais. Šie žmonės pasižymi nesavanaudiškumu, yra labai jautrūs ir siekia visiems padėti. Tiesa, dėl tokio savo gerumo dažnai tenka nusivilti kitais, o jūsų dosnumu dažnai pasinaudojama negeriems tikslams. Sugebate greitai susirasti draugų.

Neigiamos savybės: kaip ir kiti žmonės, šį gyvenimo kelio numerį turintis asmuo taip pat turi kelias neigiamas savybes. Jums sudėtinga pagalvoti apie save, esate nesavanaudiškas, dėl to sunku įgyvendinti savus tikslus, pasiekti ilgalaikį pasitenkinimą ir laimę.

REKLAMA

Ypatingi skaičiai

Jei sudėjus visus gimimo datos skaitmenis gavote skaičius 11 ar 22, jūs ypatingas. Sužinokite, kokiomis savybėmis pasižymį šiuos gyvenimo kelio numerius turintys žmonės.

11

Šis skaičius siejamas su dvasiniu budrumu. Kaip vienas iš ypatingų skaičių, šį gyvenimo kelio numerį turintys žmonės yra labai supratingi, be galo intuityvūs, idealistai, mėgsta avangardą ir yra išsilavinę kultūriškai. Būtent dėl šios priežasties esate įdomus žmogus, kuris turi labai daug įdomių visuomenei skirtų minčių.

Teigiamos savybės: jums patinka gilus mąstymas, norite suprasti visas gyvenimo paslaptis. Dėka plačių pažiūrų, jūs gyvenime pasieksite tikrai daug. Savo sugebėjimus panaudosite visuomenei mokymui, humanitariniams tikslams. Iš savęs ir jums artimų bei brangių žmonių tikitės beprotiškai daug.

Neigiamos savybės: jūsų gyvenime gausu nuotaikų kaitos, dėl ko galite būti linkę į depresiją, jums sunku priimti tam tikrus sprendimus. Savyje jus laikote visus nemalonius jausmus, nemėgstate apie savo pasiekimus pasakoti kitiems. Užsibrėžti sunkiai įgyvendinami planai yra suprantami, tačiau labai nepraktiški. Kai kuriose srityse jums trūksta bendro suvokimo, sunkiai atskiriate fantaziją nuo realybės, mėgstate svajoti.

22

Šis gyvenimo kelio numeris yra pats stipriausias iš visų, būtent dėl šios priežasties jums sunku įgyvendinti visus užsibrėžtus tikslus. Pasistengę, šie žmonės gali pasiekti didžiulės sėkmės. Šis asmuo – pozityvus, išsilavinęs ir socialus. Jūsų gyvenimas paremtas praktika, iš visų jėgų bandote išpildyti visas schemas ir net labiausiai grandiozinius planus. Jei esate pasiryžę sunkiai dirbti, tapsite sėkmingais, žinomais žmonėmis. Tiesa, ne kiekvienas turintis šį gyvenimo kelio numerį taps garsus, tačiau puikiai suprantate, jog net ir įdėję labai nedaug pastangų jūs tikrai pasieksite savo.

REKLAMA

Teigiamos savybės: šis asmuo pasižymi dvasiniu supratingumu, tačiau kur reikia sugeba pritaikyti ir praktines žinias. Jūsų gyvenimas turi tikslą, o į savo užduotis žiūrite labai rimtai ir esate pasiruošęs jas įgyvendinti.

Neigiamos savybės: šį gyvenimo kelio skaičių turintys asmenys labai retai būna negatyvūs, tačiau kai tokių atsiranda, jie yra linkę į diktatorišką valdymą, nėra jautrūs kitų problemoms, kartais persistengia. Dauguma šį gyvenimo kelio numerį turinčių asmenų srityje, kurioje nusprendžia save realizuoti, pasiekia tikrai neblogų rezultatų. Sugebėjimas kontroliuoti emocijas yra labai naudingas verslo pasaulyje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų