REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Tomas Kairys (nuotr. asm. archyvo)
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Jaunimo klasikinio kultūrizmo Europos čempionas Tomas Kairys yra įsitikinęs – be valios, užsispyrimo pasiekti gerų rezultatų tiesiog neįmanoma.

30

Jaunimo klasikinio kultūrizmo Europos čempionas Tomas Kairys yra įsitikinęs – be valios, užsispyrimo pasiekti gerų rezultatų tiesiog neįmanoma.

REKLAMA

„Į sporto salę atėjau dėl to, jog buvau labai lieknas ir norėjau užsiauginti raumenų, sutvirtėti. Prieš tai išbandžiau tikrai nemažai sporto šakų, kuriose taip pat teko susipažinti su geležimis. Be to, namuose turėjau surenkamus svarelius, sportuodavau kieme ant skersinių. Tai nebuvo atsitiktinis užėjimas, tai buvo mano pasirinkimas, kuris kilo dėl didelio noro atrodyti sportiškai“, - tv3.lt yra pasakojęs atletas.

Visiems, kurie nėra patenkinti savo kūnu T. Kairys pataria: „Visų pirma, reikėtų nesusitaikyti su tuo ir mėginti spręsti problemą. Niekas niekada neatsitinka savaime – nuo kažko reikia pradėti“.

„Kiekvienas profesionalas kažkada buvo mėgėjas, - šypteli sportininkas ir primena, jog pirmasis žingsnis visuomet galėtų būti sveika mityba. – Ir nepamirškime, kad svarbiausi komponentai, kurie nulemia mūsų gyvenimo kokybę yra aktyvus laisvalaikis, subalansuota mityba, sportas bei poilsis“.

REKLAMA
REKLAMA

Asmeniniu treneriu dirbantis T. Kairys neretai sulaukia klausimų apie mitybą. „Savo sportininkams nerekomenduoju valgyti maisto turinčio pridėtinio cukraus ir hidrintų riebalų“, - sako treneris.

REKLAMA

Jo nuomone, „ChickFit“ vištiena yra puikus pasirinkimas kiekvienam žmogui.

„ChickFit“ vištieną pasiūliau visiems savo klientams ir draugams, - sakė T. Kairys. - Aplinkiniams rekomenduoju tik vertus dėmesio produktus. Jau girdėjau atsiliepimų, kad parduotuvių lentynos būna nuolat tuščios – „ChickFit“ yra graibstoma. Šį produktą rekomenduoju visiems, kurie mėgsta ir gali valgyti mėsą“.

Pasak Europos čempiono, „ChickFit“ produktai yra išskirtiniai dėl greito ir paprasto paruošimo, natūralaus bei gero skonio.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai produktai, tinkantys tiek sportuojantiems, tiek paprastiems žmonėms, kurie nėra linkę daug laiko praleisti virtuvėje, - kalbėjo T. Kairys. - Mane patį labiausiai nustebino skonis. Labai patiko, jog vištiena gaunasi sultinga, nepriklausomai nuo to, ar tai yra krūtinėlė, ar šlaunelės, ar blauzdelės, ar sparneliai“.

Treneris taip pat džiaugėsi, jog vištiena yra marinuota ir jau paruošta kepimui tik natūraliomis žolelėmis bei druska.

„Nereikia rūpintis indais prieš kepimą bei jų plovimu po gaminimo, - šypsojosi daugkartinis Lietuvos kultūrizmo čempionas. - Tai yra aktualu kiekvienam skubančiam šių laikų žmogui. Įpakavimas yra tinkamo dydžio, tam jog kasdien galėtume valgyti vis šviežią vištieną“.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų