REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors žmonės visame pasaulyje dingsta ir atsiranda kone kiekvieną dieną, kai kurios istorijos iš tiesų yra tiesiog pritrenkiančios. 

Nors žmonės visame pasaulyje dingsta ir atsiranda kone kiekvieną dieną, kai kurios istorijos iš tiesų yra tiesiog pritrenkiančios. 

REKLAMA

Viena iš jų – štai ši.

Kai dingsta žmogus, visi jo artimieji ir draugai išgyvena patį košmariškiausią laikotarptį. Būtent tai ir nutiko 1994 metais, kai Teksase dingo paauglys. Tačiau tai, kas nutiko po 3 metų, pribloškė net visko mačiusius pareigūnus. Ką jau kalbėti apie berniuko šeimą. 

Rado kitoje šalyje

Pasirodo, kad kaip dingęs be žinios ieškotas paauglys buvo rastas visai kitoje šalyje. 

Berniukas iš Teksaso Nicholas Barcley augo gana keblius santykius turinčioje šeimoje, todėl gana dažnai elgdavosi agresyviai.

Vieną vakarą Nicholas tiesiog nuėjo pažaisti krepšinį su savo draugais. Visi kiti berniukai grįžo į namus, tačiau ne Nicholas. Daugiau jo niekas taip ir nematė...

REKLAMA
REKLAMA

Kai berniuko šeima suprato, kad sūnus dingo, buvo sukeltos gausios pajėgos. Kelis metus berniuko paieškos buvo bergždžios.

1997 metais įvyko tai, kas pribloškė berniuko šeimą. Jie sulaukė netikėto skambučio, kuris pranešė jiems, kad jų sūnus rastas. 

REKLAMA

Berniuko pasakojimas - neįtikėtinas

Šeimą pribloškė, kad berniukas buvo rastas mažame Ispanijos mieste. Berniukas buvo nedelsiant pargabentas pas savo šeimą į Teksasą. 

Berniuko pasakojimas tiesiog neįtikėtinas. Pasirodo, kad jis buvo pagrobtas ir policija jį surado tik, kai jam pavyko pabėgti iš vergijos. 

Berniukas buvo labai pasikeitęs: ne tik jo išvaizda, plaukai, bet ir elgesys. Mama manė, kad tai normalu, tačiau giminėms ir tyrėjams visa ši istorija kėlė didžiulį nerimą ir abejones. 

Istorija išgalvota

Tyrėjams pasirodė tiesiog neįtikėtina, kad berniuko pagrobėjai „pakeitė net jo akių spalvą“. Todėl tyrėjai nedelsiant pradėjo nagrinėti nuotraukas, kaip prieš kelis metus atrodė Nicholas ir kaip atrodo dabar. Be visų jau minėtų skirtumų, tyrėjai pastebėjo ir dar vieną, kuris buvo esminis – tai ausys.

REKLAMA
REKLAMA

Tyrėjau suprato, kad šis vaikinas – ne prieš 3 metus dingęs Nicholas.

Taigi kas jis toks? Iš tiesų jis buvo 23 metų Prancūzijos pilietis, ieškomas Interpolo. Pasirodo, kad šis nusikaltėlis daugybę kartų keitė savo tapatybes, norėdamas išvengti kalėjimo. Nors istorija skamba neįtikėtinai, ši istorija iš tiesų nutiko Teksase. Tiesa, kur kaip ir kada dingo tikrasis Nicholas, niekas taip ir neišsiaiškino.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų