REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
59
Viešbučio kambarys (nuotr. SCANPIX)

Visi žino, prieš išvykstant iš viešbučio, būtina pasitikrinti, ar nepalikote savo daiktų. O kiek iš jūsų skuba sutvarkyti kambaryje esančią netvarką. Vargu, ar galima sakyti, kad daugelis...

59

Visi žino, prieš išvykstant iš viešbučio, būtina pasitikrinti, ar nepalikote savo daiktų. O kiek iš jūsų skuba sutvarkyti kambaryje esančią netvarką. Vargu, ar galima sakyti, kad daugelis...

REKLAMA

Tačiau vienos profesijos atstovams, svečių išsiregistravimas reiškia kur kas daugiau. Ir primena nenuspėjamą dienos laiką.

Viešbučio darbuotojai su reddit.com vartotojais padalino savo patirtimi ir radiniais viešbučių kambariuose, kuriuos tekdavo sutvarkyti.

Įspėjimas: neskaitykite toliau, jeigu šiuo metu valgote.

1. NIEKO – arba tuščios lentynos

Viena kambarinė pasakojo, kaip atidariusi kambario duris negalėjo patikėti savo akimis, nes kambaryje nebuvo nė vieno mažesnio, lengvesnio daikto – viskas buvo pasiimta su savimi. Įskaitant lempas, kavos staliuką, paveikslus, džiovintuvus ir kt.

2. Vonia, pilna odos.

Tame kambaryje gyveno senyvo amžiaus vyras, kuris nusprendė, kad prisileis vonią pilną vandens ir nusišveis visus odos nešvarumus. Žinoma, išleidus vandenį, liko visi odos gumuliukai. Kambarinė teigė, kad tai buvo vienas bjauriausių radinių jį valant.

REKLAMA
REKLAMA

3. Pilnas kambarys sekso žaislų.

Apie tai papasakojo viešbučius tvarkantis vyras. Užėjęs į kambarį, kuriame buvo apsistojusi porelė, ten vyras rado daugybę populiarios parduotuvės prekių: sekso žaislų, aštrių įrankių, netgi peilių. Visgi, nebuvo aišku, ar visi jie buvo panaudoti ir kodėl porelė juos paliko.

REKLAMA

4. Šlykščiausias mėnesis.

Visą mėnesį vienas vaikinas neįsileido viešbučio darbuotojų į savo kambaryje, kuriame gyveno. Visgi, kai ta diena išaušo – kambarinė vos nenugriuvo. Kambarys ir vonia buvo pilni kramtomo tabako, net keli kibirai. Vonioje į lizdą gulėjo sumesti nekeisti rankšluosčiai, nes jis nieko neįsileido, aplink tualetą buvo pilna išmatų ir šlapimo. Visame vonios kambaryje augo pelėsis. Viską vainikavo pica ant lubų...

5. Nuogumas.

Viešbučio svečiai dažnai praranda gėdos ir baimės jausmus. Neretai personalai jie į kambarį įsileidžia būdami visiškai nuogi ir ciniškai stebi kambarius tvarkančių žmonių reakcijas.

REKLAMA
REKLAMA

6. Vieni iš populiariausių.

Kambarius tvarkantis vyras pasidalino dviem labiausiai nerimą keliančiais radiniais, kuriuos, jis pripažino, radęs jau ne vieną kartą. Tai yra kraujas ir ledo kibiras, pilnas sūrio. Žinoma, tenka kviesti pareigūnus po rasto kraujo ir itin retai paaiškėja kas nors baisaus. Tačiau tai tikrai išgąsdina.

7. Šeimynėlė.

Vieną istoriją viešbučio kambarius tvarkantis vyras prisimins visą likusį gyvenimą. Jis pasakojo apie šeimą, kuri po sudegusių jų namų apsigyveno viešbutyje ir ten praleido mėnesį. Visgi, jie labai greitai įprato, kad už juos viskas sutvarkoma ir patiems nieko daryti nereikia. Todėl pradėjo itin grubiai elgtis su aptarnaujančiu personalu, šaukti, nurodinėti, mėtyti daiktus ir liepti juos pakelti, specialiai kelti netvarką, tyčiotis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. „Karšta“ netvarka.

Golfo aikštyno viešbutyje personalo laukė viena baisiausių „staigmenų“ - maišelis su sudžiūvusiomis išmatomis. Visgi, viskas atrodė daug baisiau, nes ten gyvenę žmonės turėjo išmatų maišelį, kuris praplyšo viduryje kambario, tada jie tiesiog viską sustūmė prie sienos ir paliko kelioms dienoms su užrašu „netrukdyti“ ir įjungtu kondicionieriumi. Todėl kvapas buvo nepakeliamas!

9. Kojų nagai.

Jeigu išmatos, vėmalai ir kraujas jus dar nesupykino, tai kojų nagai – tai gali padaryti tikrai. Kambarinė pasakojo, kambario vonioje radusi tiek kojų nagų, jog atrodė, kad ten specialiai išpiltas visas lagaminas jų. Vyras tame numeryje buvo tik savaitgalį, tačiau kojų nagų – buvo šlykšti daugybė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų