REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
47
Mindaugas Mickevičius - Mino (nuotr. Loretos Kondratės)

Lietuvos pramogų pasaulio atstovas, dainininkas Mindaugas MickevičiusMino, šiandien mini ypatingą dieną. Balandžio 1-ąją vyrui suėjo 42 metai. 

47

Lietuvos pramogų pasaulio atstovas, dainininkas Mindaugas MickevičiusMino, šiandien mini ypatingą dieną. Balandžio 1-ąją vyrui suėjo 42 metai. 

REKLAMA

„Savo gimtadienius mėgstu švęsti ant scenos. Kol man tai pavyksta, o pavyksta jau gal kokį dvyliktą metų iš eilės, tol aš noriu taip ir švęsti.

Dainininkas džiaugiasi galimybe gyvenime daryti tai, kas patinka labiausiai.

„Labai džiaugiuosi galimybe gyvenime daryti tai, ką noriu, t.y. dainuoti, būti matomu ir žinomu. Geresnio baliaus, nei kad pačiam dainuoti, būti dėmesio centre man nėra. Juk tuo metu klausausi muzikos, kuri man patinka, o ne einu kažkur kitur, kur kažkas kitas suorganizuoja ir tu nežinai, ar tau tiks kažkas, ar netiks“,– kalbėjo Mino.

Gimtadienis dainininkui atneša ir pelno, tai tartum dviguba šventė.

„Koncertų metu gaunu ir gimtadienio dovaną, nes iš honoraro gali ir užsidirbti, geriau tiesiog nesugalvosi. Tai gaunasi taip, kad ir pašvenčiu ir visi pasveikina, ir dar išsivežu pinigų, būnu pavaišintas, o ne išleidžiu, viskas viename“,– kalbėjo Mino.

REKLAMA
REKLAMA

Gimtadienius švenčia ramiau, ne po tris paras

Juokaudamas Mino draugams sako, kad švenčia jo amžius sustojo ties 25 metais, ir jau kelintus metus iš eilės jis teigia, kad švenčia savo 25 metų jubiliejų, tačiau pats šventimas jau gerokai skiriasi. 

REKLAMA

„Gimtadienių nebešvenčiu kaip anksčiau, sulaukus tokio amžiaus, arba tiesiog man taip yra, kad nebėra noro važiuoti į kažkokias sodybas ir gerti bei uliavoti ten. Realiai visi draugai yra užimti žmonės, solidūs, verslininkai turintys šeimas. Jie to laiko daug neturi.

Taigi ir baliai būna be jokių galvos skausmų, o daugiau simboliniai paminėjimai, prisiminimai kažkokie. Ankščiau, kai buvau kokių 16 metų, važiuodavom į sodybą su mergom ir negrįždavom tris paras. Tai dabar tie šventimai atitinka šiokį tokį amžių“,– minėjo dainininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Gimti balandžio 1- ąją - privalumas 

„Smagu gimti balandžio 1- ąją, nes tokią dieną visi prisimena. Draugų gimtadienio datų, kurie yra gimę paprastomis dienomis, neprisimenu niekada. 

Kitas geras dalykas, kad galima visada papokštauti, kokių nors bajeriukų sugalvoti. Ankščiau draugams nurodydavau ne tą valandą, pasakydavau ateiti šeštą, jie ateina, skambinėja į duris, o aš neįleidžiu, o paskui sakau ne ne, tai čia septintą reikėjo ateiti. Tokiais visokiais pašmaikštavimais tą dieną dar gražesne padarai. Tuo aš ir džiaugiuosi“, – šypsojosi Mino. 

Linki sau sėkmingų metų ir energijos

„Noriu sau palinkėti, kad tai ką aš darau, ką turiu, neišblėstų, o augtų ir klestėtų. Esu sveikas, nors man jau nebe 18 metų, bet galiu kas dieną atlaikyti po dvi treniruotes sporto klube, tai norėčiau, kad tos energijos ir nemažėtų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Man pakankamai sekasi ir rengiant koncertus, vos ne kiekvieną savaitgalį jų turiu, tai norėčiau, kad tai irgi nemažėtų. Norėčiau, kad mano ta vyriška pusė, kuri nori pinigų ir akcijų, taip pat būtų patenkinta. Stebuklų tikrai nesitikiu, noriu tik, kad viskas, ką turiu klestėtų“, – šypsojosi Mino.

Šmaikščiausia dovana – erotinis masažas 

Mindaugas dovanų yra gavęs erotinį masažą ir teigia, kad tai labai gera dovana, atgaivinanti ir kūną, ir sielą. 

„Nuo draugų kompanijos esu gavęs dovanų erotinį masažą. O ką, tai labai gera dovana, atsipalaidavimas kūnui ir sielai. Esu gavęs ir kitokių dovanų: pasijodinėjimą žirgais, netikėtą išvyką į pajūrį. Tokios netikėtos dovanos, kurios nėra daiktai. Nenorėčiau, iš tikrųjų, nieko išskirti, kad kažkas už kažką yra fainiau, ar blogiau, kiekvieną dalyką prisimenu ir jie man brangūs“, – minėjo Mino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų