REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Naglio Šulijos savaitės horoskopas

Horoskopas savaitei 2018 04 02 – 08 d. d.

12

Horoskopas savaitei 2018 04 02 – 08 d. d.

REKLAMA

Avinas.

Būsite energingi, linkę bendrauti, mikliai tvarkysite dalykinius reikalus. Sklandumo pritrūks, o apdairumo prireiks nebent savaitės viduryje, bet vėliau viskas susitvarkys. Atrodo, sėkmė lydės siekiant finansinės naudos. Palankus metas pradėti ilgalaikį projektą profesijos srityje.

Jautis.

Būsite atsipalaidavę, jausmingi, kūrybiški, dėl to bus lengva padaryti ką mielo, gražaus ne tik sau, bet ir esantiems šalia. Gali būti, kad priežastį atsiskleisti turės ir jausmai. Labai gerai seksis tiems, kurių veikla susijusi su grožio, patogumo kūrimu. Svarbiam pokalbiui geriausiai tiks savaitės pradžia.

Dvyniai.

Šios savaitės akcentas – kolektyvinė veikla. Palankus metas kartu su kolegomis, bendraminčiais aptarti bendrus reikalus, ateities darbus, galbūt kai ko imtis pavyks tiesiog dabar. Nereikia jaudintis, jeigu kai kas strigs, vėluos, nepavyks iš karto – dabar taip gali būti. Tai laikina.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Darbe veiklos tikrai nestigs. Vieni darbai eisis sklandžiai, kiti, daugiausia kanceliarinio, biurokratinio pobūdžio, gali strigti, vėluoti. Taip pat šią savaitę gali būti svarbi kitų ar kito, greičiausiai gana artimo asmens veikla bei nuomonė. Atrodo, norom nenorom teks prie jos prisitaikyti.

REKLAMA

Liūtas.

Gali būti, kad smagių, malonių aplinkybių nestigs darbe, profesijos srityje, o jeigu darbas susijęs su grožio, komforto kūrimu ar palaikymu – tikėtina išties nemenka sėkmė. Palankus metas ir tiems, kurie būsimas keliones planuoja – vykti į jas palankesnis metas bus vėliau.

Mergelė.

Gana rami savaitė – nedidelių darbų, kasdienių reikalų tvarkymo tikrai nestigs, apie save gali priminti ir kažkokie įsipareigojimai, tačiau visa tai neturėtų smarkiai varginti. Savaitės pabaiga žada nemažai pramogų, tačiau į kurias leistis, patartina gerai apgalvoti iš anksto.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Dabar bus svarbi ne tik ir ne tiek jūsų, kiek kito, greičiausiai gana artimo asmens mintys ir veiksmai. Gali būti, kad net jei anoje pusėje ir ne viskas bus apgalvota iki galo, vis tiek patogiau bus neprieštarauti ir prisitaikyti prie rodomos iniciatyvos. Geras metas svarbiems darbams namie.

Skorpionas.

Vidinė būsena gali būti kaip per dykynę į tikslą traukiančio keliautojo. Bendravimo su aplinka stilius dažnokai bus atitinkamas. Laimė, tai laikinas reiškinys, be to, dabar – labai geras metas rūpintis sveikatos reikalais (geriausia savais), dažniau palepinti save.

Šaulys.

Svarbūs gali būti piniginiai, turtiniai reikalai. Atrodo, pastangų šioje srityje gailima nebus, atkaklumo skolintis irgi nereikės, dėl to naudos ilgai laukti neteks. Taip pat dabar aplinkybės gali atnešti nemažai pramogų, smagių dalykų, beliks tik jais pasinaudoti. Būsite žaismingi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis.

Būsite ir veiklūs, ir griežti, ir atkaklūs tuo pat metu, taigi bus lengva siekti tikslo bet kurioje srityje, ypač, jei darbų imsitės ar juos prižiūrėsite patys, asmeniškai. Taip pat dabar – geras metas stengtis, kad namie būtų jaukiau ir smagiau, o namiškiai – dar laimingesni.

Vandenis.

Būsite atviri, daug ir mielai bendrausite su įvairiais žmonėmis. Tol, kol tai bus smagios bendro pobūdžio kalbos, viskas bus puiku, bet dalykinių reikalų aptarimas neprivalo būti sklandus, kai kas gali strigti, vėluoti. Labai palankus metas rūpintis grožiu ir patogumu namie.

Žuvys.

Dabar gali būti svarbūs piniginiai, turtiniai reikalai. Atrodo, sėkmė šioje srityje lydės išties dažnai, tačiau susidūrus su biurokratiniais reikalais, popierių tvarkymu sklandumo gali ir pristigti. Noras bendrauti, smalsumas, atvirumas gali suteikti daug malonių įspūdžių. Galimos naujos malonios pažintys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų