REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Filmavimo akimirka (nuotr. tomasfoto.lt)

Visiems puikiai žinomas žurnalistas, kelionių laidos „Aplink Lietuvą“ vedėjas Vytaras Radzevičius – kišenėje žodžio neieškantis žmogus. Veiklus ir daug keliaujantis vyras per savo gyvenimą prikaupė ne vieną dėmesį prikaustančią istoriją.

40

Visiems puikiai žinomas žurnalistas, kelionių laidos „Aplink Lietuvą“ vedėjas Vytaras Radzevičius – kišenėje žodžio neieškantis žmogus. Veiklus ir daug keliaujantis vyras per savo gyvenimą prikaupė ne vieną dėmesį prikaustančią istoriją.

REKLAMA

Jau šį šeštadienį TV3 kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ V. Radzevičius atskleis ne tik smagias kelionių patirtis, kokius egzotiškiausius patiekalus yra ragavęs svetur, bet ir papasakos, kaip sekasi būti seneliu.

Šį kartą kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ aikštelėje azartiškai dvikovai susitiks šeimyninis knygų autorių ir žurnalistų duetas – Vytaras Radzevičius ir jo žmona Laisvė. Kas šeimoje geresnis kulinaras, nuspręs jųdviejų sūnus Vincentas.

Žurnalisto V. Radzevičiaus gyvenimo tikrai negalima pavadinti monotonišku: žinomas vyras daug keliauja ir kuria laidas apie aplankytas šalis. Kadangi žurnalistas dar ir kulinarijos mėgėjas, niekada nepraleidžia progos išmėginti užsienio virtuvių. Paklaustas, kokius egzotiškiausius patiekalus yra ragavęs kelionių metu, vyras žiūrovus nustebins netikėčiausiomis istorijomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Peru valgiau krosnyje keptą jūrų kiaulytę. Yra tekę gaminti žemaičių blynus su kengūros faršu. Taip pat ragavom septynis patiekalus iš kobros Vietname“, - išskirtinėmis patirtimis dalinsis V. Radzevičius.

REKLAMA

Keliauti mėgstanti pora dažniausiai tai daro atskirai, tačiau laidos metu prisipažins, kad ruošiasi ir šeimos kelionei, į kurią ketina pasiimti ir beveik dvejų su puse metukų anūką. „Anūkėlis keliaus turbūt kartu, nes mes dabar jau sunkiai įsivaizduojam savo gyvenimą be jo“, - prisipažins L. Radzevičienė.

„Senelio pareigos yra labai smagios ir geros, nes turi būti linksmas, minkštas ir pozityvus. Labiausiai man patinka tai, kai tu pabūni su anūku, pažaidi su juo ir po to grąžini jį tėvams, nebereikia juo toliau rūpintis“, - šypsodamasis pasakos V. Radzevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Žurnalistė, televizijos prodiuserė ir biografinių knygų autorė L. Radzevičienė atskleis, ar lengva gyventi su itin veikliu vyru. „Kiekvienas žmogus yra nelengvas: visi turi visokių dalykų, tai Vytaras jų irgi turi, lygiai, kaip ir aš jų turiu, bet šiaip jis yra labai geras žmogus, su stipriom vertybėm – tai turbūt svarbiausia gyvenant kartu, kai žinai, kad gali juo pasitikėti, jaustis saugi ir mylima“, - apie santykius su Vytaru pasakos moteris.

Išmaniojo dienos pietų restorano „ilunch“ virtuvėje šeštadienio rytą virs ne tik azartiška kova, bet užsimegs ir itin atviri, nuoširdūs pokalbiai bei išskirtinės istorijos.L. Radzevičienė su šefe Ilona Juciūte-Čibirkiene ruoš išskirtinį silkės kapotinį o V. Radzevičius padedamas „Kamado BONO“ grilio šefo Vyliaus Blauzdavičiaus, keps ant grilio „škotiškus kiaušinius“. Žiūrovai sužinos ne tik du Velykų stalui puikiai tinkančius receptus, bet ir išvys, kaip smagi kompanija dažo margučius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tėvų kulinarinius sugebėjimus vertinsiantis sūnus Vincentas prie pusryčių stalo atskleis, ar norėtų sekti tėčio pėdomis ir tapti keliautoju.

Kaip V. Radzevičius šv. Velykas sutinka keliaudamas? Su kokiais iššūkiais susidūrė ir kokius džiaugsmus patyrė Radzevičiai, tapę seneliais? Kokias keliones mėgsta žurnalisto žmona? Apie tai ir dar daug daugiau sužinosite jau rytoj laidoje „Virtuvės istorijos“.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų