REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai namuose sužais priešpaskutines Eurolygos reguliaraus sezono rungtynes.

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai namuose sužais priešpaskutines Eurolygos reguliaraus sezono rungtynes.

REKLAMA

Krepšinio portalo basketnews.lt žiniomis akistatoje prieš CSKA komandą aikštelėje tikrai neišvysime prancūzo Axelio Toupane‘o, tačiau atsirado netikėtų vilčių dėl galimo ankstyvo Aarono White‘o sugrįžimo ant parketo.

„Toupane’o veikiausiai nebus, nes jis dar nesitreniruoja. White’as šį vakarą pirmą kartą bandys treniruotis, pažiūrėsime, ar jam pavyks bent baigti treniruotę. Jau galvojome, kad jį praradome ilgam laikui, todėl toks progresas mane labai džiugina ir net nėra labai svarbu, ar jis žais. Jeigu žais, tai vis tiek bus ne toks (kaip visada), nes savaitę laiko nesitreniravo. Bet ateičiai – mums labai svarbus žmogus“, – pasakojo Jasikevičius.

Panašu, jog kur kas daugiau klaustukų dėl A.Toupane‘o sveikatos. Mistinius pilvo skausmus jaučiantis prancūzas jau spėjo praleisti Eurolygos dvikovą su Madrido „Real“ ir LKL akistatą su „Lietkabeliu“.

REKLAMA
REKLAMA

„Toupane’o situacija tokia, kad mes patys nelabai galime kažką pasakyti. Atlikome aibę testų, bet nelabai ką rodo, o kai pabando sportuoti, tai jis susiduria su skausmais. Reikia dar daugiau testų atlikti ir ieškoti, kas atsiliko. Situacija labai įdomi – nieko nerandame, bet žmogus negali sportuoti“, – aiškino treneris.

REKLAMA

White'ui pirmadienį buvo diagnozuotas kairiosios čiurnos raiščių patempimas. Jau tuomet buvo abejojama, ar amerikietis galės žaisti su CSKA. Visgi jį tikrai turėtume išvysti aikštelėje paskutinėse reguliaraus sezono rungtynėse su Pirėjo „Olympiakos“.

„White’as ir Toupane’as turi tuos komponentus, kuriuos mes po praėjusių metų norėjome pagerinti. Kalbu apie atletiškumą ir panašius dalykus. Axelis antroje sezono pusėje jau ėmė duoti naudos ir puolime, Aaronas daugiau mažiau žaidžia stabiliai visą laiką. Rotacijos žmonės ir kalbos nėra – kažkam reikės juos pakeisti. Bet su Aarono situacija buvo tiek daug nerimo, kad galima sakyti, kad nėra taip blogai“, – savo auklėtinių svarbą įvertino Šaras.

White’as Eurolygoje vidutiniškai pelno po 9,6 taško ir sugriebia po 4,6 kamuolio, o Toupane’as renka po 7 taškus ir 2,3 atkovoto kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų