REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
Renginio akimirka (tv3.lt fotomontažas)

„Tu – kitokia, nes Tau patinka tai, kas tikra, unikalu, sukurta su meile, iš širdies...“ – tokiu šūkiu prasidėjo jau antrasis aktyvių ir stilingų moterų renginys Birštone, kurio metu buvo pristatytos naujausios mados, meno, SPA tendencijos moterims.

61

„Tu – kitokia, nes Tau patinka tai, kas tikra, unikalu, sukurta su meile, iš širdies...“ – tokiu šūkiu prasidėjo jau antrasis aktyvių ir stilingų moterų renginys Birštone, kurio metu buvo pristatytos naujausios mados, meno, SPA tendencijos moterims.

REKLAMA

„Tu Kitokia“ renginių ciklas sulaužo stereotipą, kad nedideliame mieste moterys mažiau domisi mada, stiliaus tendencijomis. Didžiulis būrys moterų susirinko į moterims skirtą, pavasario tendencijas pristatantį stilingą vakarą.

Jaukų vakarą „Tu Kitokia“ renginyje, kuris vyko stilingų drabužių parduotuvėje „Butikas“, buvo pristatyta naujausia dizainerės Reda Paula drabužių kolekcija, „Butiko“ pavasariniai drabužių deriniai, skambėjo charizmatiškojo Tado Juodsnukio dainos, buvo pristatytos pavasario makiažo ir SPA tendencijos, menininkės Aušros Deltuvienės tapybos ant šilko ir keramikos paroda, „Ritos gėlės“ floristikos kompozicijos.

„Renginių ciklas „Tu Kitokia“ laužo nusistovėjusios stereotipus, kad tik sostinėje Vilniuje arba Kaune vyksta stilingi mados, meno vakarai. Ir mažesniuose miestuose, regionuose yra daug aktyvių, žavingų, stilingų moterų, kurios kuria drabužius, domisi naujausiomis mados ir meno tendencijomsis. Pajutome, kad moterims reikalingi renginiai, kurių metu mados kūrėjos, menininkės, sveikatinimo verslo atstovės galėtų susiburti, pasidalinti savo sričių naujovėmis, prisistatyti, pakviesti Birštone gyevnančias moteris jaukiai ir stilingai praleisti vakarą. Kai yra poreikis iš visuomenės, tokie projektai dažniausiai būna labai sėkmingi“, – apie renginio „Tu Kitokia“ idėją ir misiją pasakojo viena iš renginio iniciatorių, meno ir mados salono „Butikas“ įkūrėja Asta.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio metu pavasario/vasaros 2018 drabužių kolekciją pristatė Birštone gyvenanti dizainerė Reda Paula. Šią kolekciją ją įkvėpė sukurti kintantis moters vaidmuo visuomenėje. Reda Paula lygina močiutės, mamos ir savo kartas, analizuoja moters pareigas, darbus ir visuomenės požiurį.

REKLAMA

„Mano močiutė buvo labai darbšti. Nebijodavo ir vyriškiems priskiriamų darbų. Nepaisant to, ji net ir į daržą eidavo su suknele ar sijonu. Mano mama – kūrybinga individualistė, jai svarbiau rezultatas, o ne procesas. Mama dievina sportinę aprangą, kuri nevaržo jos greičio ir laisvės. Mano kartos atstovai tolerantiškesni, nei ankstesnės kartos, mažiau linkę atlikti tardicinius lyčių vaidmenis“, – teigia Reda Paula. Reda taip pat atrinko „Butiko“ drabužių derinius, pagal šio pavasario tendencijas, kurie taip pat buvo pristatyti vakaro metu. Taip buvo siekiama padėti moterims susikurti savitą, unikalų stilių, patarti, kaip atsinaujinti pavasarinį garderobą.

REKLAMA
REKLAMA

Prieniškė „Donata Beauty Place“ ženklo kūrėja Donata Šimkevičiūtė pristatė naujausias, pavasario makiažo tendencijas. „Tu Kitokia“ renginio vienas iš esminių akcentų – menas ir subtilus grožis, todėl čia buvo pristatyta menininkės Aušros Deltuvienės tapybos ant šilko ir keramikos paroda.

Visus sužavėjo „Centro SPA“ pristatymas, kuriame išradingai, paliečiant žmogaus jusles, tamsoje, degant žvakėms, garsų ir kvapų pagalba buvo pristatomos SPA paslaugos. Naujausias Birštone šeimos restoranas „Old Town Grill“ vakaro viešnias vaišino gaiviaisiais gėrimais ir tik damoms skirstais užkandžiais. Didžiausio dalyvių susidomėjimo sulaukę patiekalai bus įtraukti į restorano meniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renginio pabaigoje, vedėja, „Čiulba ulba. Pramogos Birštone“ įkūrėja Virginija Pranckietė pristatė didmiesčiuose išpopuliarėjęjusį žaidimą „Mafija“, buvo sužaistas improvizuotas, sutrumpintas žaidimo variantas. Dalyvėms, pakviestoms į sceną, teko įtikinti publiką, kad nemeluoja. Publika buvo paprašyta aplodismentais įvertinti merginas, kaip joms sekėsi sakyti tiesą. Jaukią, pavasarišką nuotaiką kūrė Tado Juodsnukio atliekamos romantiškos dainos, skirtos tik to vakaro dalyvėms.

Su kiekvienu renginiu organizatoriai siekia nustebinti savo klientes ir pristatyti įdomių nauojovių, kūrėjų darbų. Pavasario renginys įvyko, o organizatoriai jau planuoja, kaip savo klientes nustebinti kitame renginyje – „Tu kitokia, vasara’2018“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų