REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
U.Boltas treniruotėje. (nuotr. SCANPIX)

Sprinto legenda Usainas Boltas toliau pildo savo seną svajonę tapti profesionaliu futbolininku.

15

Sprinto legenda Usainas Boltas toliau pildo savo seną svajonę tapti profesionaliu futbolininku.

REKLAMA

Aštuonis aukso medalius olimpinėse žaidynėse iškovojęs Jamaikos sportininkas savaitgalį prisijungė prie Dortmundo „Borussia“ komandos ir kartu su šio klubo žaidėjais dvi dienas dalyvavo ekipos treniruotėse.

„Tai buvo nuostabi gyvenimo patirtis. Dortmundo komandos treniruotėse jaučiausi kaip namie: visi buvo labai malonūs ir šiltai mane sutiko. „Borussia“ priklauso elitinėms Europos futbolo ekipoms ir treniruotės su šiais vyrukais man suteikė neįkainojamos patirties.“ – teigė U.Boltas.

Legendinio sprinterio pademonstruoti gebėjimai futbolo aikštelėje paliko gerą įspūdį ne vienam Vokietijos klubo atstovui.

REKLAMA
REKLAMA

„Man labai patiko treniruotis kartu su Usainu Boltu. Atrodė, jog mūsų komandą papildė naujas žaidėjas. Treniruočių metu stebėjau jo futbolininko sugebėjimus ir galiu pasakyti, jog likau sužavėtas tuo, ką pamačiau. Nekantriai seksiu tolimesnius jo žingsnius futbole.“ – sprinterį gyrė „Borussia“ komandos žaidėjas Marco Reusas.

REKLAMA

Apie U.Bolto galimybes futbole labai įdomiai atsiliepė Dortmundo ekipos treneris Peteris Stogeris.

„Svarbiausia, kad jis gerai praleido laiką ir matėsi, kad yra laimingas galėdamas būti su mumis. Jis turi pakankamai gerus futbolininko įgūdžius, bet norėdamas žaisti aukštame lygyje turėtų įdėti daug darbo. Sportas, kuriuo jis anksčiau reguliariai užsiiminėjo gerokai skiriasi nuo futbolo, todėl nėra aišku, ar jo kūnas yra tam pasiruošęs. Kad ir kaip bebūtų buvo labai malonu jį turėti savo komandoje.“ – kalbėjo P.Stogeris.

Pats Usainas Boltas yra ne kartą pareiškęs, jog svajoja vieną dieną tapti Mančesterio „United“ klubo žaidėju. „Raudonieji velniai“ visada buvo mėgstamiausia sprinterio futbolo komanda.

Vis dar sunku nuspėti, kaip pasisuks olimpinio čempiono istorija futbolo pasaulyje, bet akivaizdu, kad jis pradeda pildyti savo svajonę ne vien tik žodžiais, o ir veiksmais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų