REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Karina Banuelos (nuotr. Twitter)

Sunku patikėti – paauglė išsigydė aknę naudodama keturis produktus, kainuojančius mažiau nei 10 dolerių, rašo „Daily Mail“.

19

Sunku patikėti – paauglė išsigydė aknę naudodama keturis produktus, kainuojančius mažiau nei 10 dolerių, rašo „Daily Mail“.

REKLAMA

Karina Banuelos susikūrė veido priežiūros rutiną 2017 metų rugpjūtį. Šią rutiną sudaro šveitiklis, augalas hamamelis, veido drėkiklis ir alavijo lapas. Rezultatas tapo pastebimas vos poros mėnesių laikotarpyje.

 

Paauglė iš Kalifornijos pasidalino prieš ir po nuotraukomis „Twitter“ tinkle negalėdama patikėti, kad jai pavyko išsigydyti aknę. Jos nuotrauka susilaukė 160 tūkst. „patinka“, 29 tūkst. pasidalinimų ir 1 tūkst. komentarų.

Karina tvirtina, kad jos veido priežiūros rutina tapo tokia paprasta todėl, nes jai naudojant daug ir įvairių produktų, atsirasdavo tik dar daugiau spuogų.

REKLAMA
REKLAMA

Valymo procesas užtrunka 10 minučių: prieš nuplaudama veidą, Karina vatos diskelį suvilgina „Thayer‘s Witch Hazel Aloe Vera Formula“ ir nuvalo veidą. Hamamelis (angl. witch hazel) yra dažnai dedamas į nuo aknės gydančių produktų sudėtį, kadangi gerai išvalo poras. Tada mergina nuplauna veidą karštu vandeniu, kad atvertų poras ir su „Dr. Bronner‘s peppermint pure-castile liquid soap“ muilu nuplauna veidą (šį muilą kas kelias dienas pakeičia paprastu muilu). Nusiplovusi muilą šaltu vandeniu ir sausai nusišluosčiusi, vėl užsitepa hamamelio. Kitam žingsniui ji naudoja „Neutrogena‘s oil-free moisturizer for combination skin“ kremą. Kremui įsigėrus, mergina ant viso veido užtepa alijošiaus lapo išskiriamas sultis ir eina miegoti.

REKLAMA

Ryto veido priežiūros rutina labai panaši, tik prisideda „Banana Boat Kids“ kremas nuo saulės.

Mergina labai dažnai keičia patalynės užvalkalus, kadangi purvas ir bakterijos gali tapti aknės priežastimi.

Tiems, kurie ketina sekti rutiną, Karina sako: „Neišsigąskite, jei aknė paūmės. Prieš pagerėjant, gali pablogėti, nes taip valosi veidas. Tikiuosi, kad ji jums padės.“

Karina ne vienintelė sukūrusi veiksmingą veido priežiūros rutiną. Paauglys visažistas Antonio Bermudez „Instagram“ tinkle taip pat pasidalino išgarsėjusia savo veido transformacija.

Devyniolikmetis atskleidė, kad jo švarios odos priežastis yra 24 dolerius kainuojantis serumas, kurį galima įsigyti bet kurioje vaistinėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų