REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Kylie Jenner  (nuotr. Instagram)

„Nustok reklamuoti svorio metimui pavojingas priemones“, – tokie ir panašūs komentarai „puošia“ vieną naujausių Kylie Jenner nuotraukų. Neseniai mama tapusi garsenybė susilaukė kritikos dėl liemens formavimo korsetų reklamos. Šie korsetai moterims padeda greičiau atgauti po gimdymo prarastas kūno formas.

23

„Nustok reklamuoti svorio metimui pavojingas priemones“, – tokie ir panašūs komentarai „puošia“ vieną naujausių Kylie Jenner nuotraukų. Neseniai mama tapusi garsenybė susilaukė kritikos dėl liemens formavimo korsetų reklamos. Šie korsetai moterims padeda greičiau atgauti po gimdymo prarastas kūno formas.

REKLAMA

Kylie Jenner gausiai kritikuojama dėl liemens formavimo korsetų naudojimo – būdo, kuris padeda po nėštumo atgauti prarastas kūno formas.

Pirmadienį 20-metė mama pasidalino asmenuke „Instagram“ paskyroje. Nuotraukoje ji dėvi juodus drabužius, o per juosmenį apsijuosusi liemens formavimo korsetą. Ji paskatino savo sekėjus įsigyti prekę, netgi pridėjo nuolaidos kodą su grotažymę #ad (liet. reklama).

Nuo tada kritikai šmeižia realybės šou žvaigždę dėl neigiamo požiūrio į kūną bei dėl reklamuojamų nerealistiškų grožio standartų.

REKLAMA
REKLAMA

Dalis fanų yra šokiruoti kaip greitai Kylie kūnas po gimdymo atgavo savo formas turint omeny, kad ji pagimdė vasario 1-ąją (nors kiti įsitikinę, kad priežastis yra jos jaunas amžius).

REKLAMA

Nuo tada ji pasidalino keliomis nuotraukomis su gana plokščiai atrodančiu pilvuku – dabar ji nori įtikinti savo sekėjus, kad tai pasiekė korsetų dėka.

Pasidalinusi Waist Gain Soeciety reklama, ji rašė: „Mano mergaitė @premadonna87 parūpino @waistgangsociety paketą prarastoms formoms atgauti. Waistgang turi GERIAUSIOS kokybės produktus prarastoms formoms atgauti. Įsigyk produktus, sek @waistgangsociety, prisijunk ir leiskimės į šią kelionę kartu.“

Jos reklamuojamų korsetų tikslas – išlaikyti neseniai mama tapusios moters pilvo sritį „vietoje“. Korsetai yra populiarūs ir tarp žmonių, kurie nori siauresnio juosmens.

REKLAMA
REKLAMA

Bet kritiškai nusiteikę žmonės socialinėje erdvėje yra nusivylę Kylie reklama, merginą kaltina nerealistiškų grožio standartų propagavimu, sveikatai žalingų veiksmų skatinimu, taip pat mamos, kurios taip greit neatgavo kūno formų po gimdymo kaip ji, dėl to jaučiasi blogai.

Vienas iš internautų rašė: „Kylie vėl pardavinėja korsetus, šį kartą įtraukė ir nėštumą! Velnias dirba sunkiai, bet Kris Jenner, drauguži.“

„O Dieve, ar Kylie vis dar reklamuoja korsetus liemeniui (ŠĮ KARTĄ PO GIMDYMO) paauglėms mergaitėms!!!“- rašė kitas. „Kaip tu gali būti tokia turtinga ir vis dar pardavinėti kažką, kas yra taip kvaila ir skatina neigiamą jaunų mergaičių požiūrį į kūną?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apsimetęs, kad mėgdžioja Kylie, „Twitterio“ vartotojas pridėjo: „Užsideda juosmens korsetą tik dėl nuotraukos. Ei, paauglės iš vidurinio sluoksnio šeimos, jūs irgi galite atrodyti kaip aš, jei nusipirksite šitą korsetą, kuris suspaus jūsų organus! Tai tikrai veikia!”

„Kylie vėl reklamuoja korsetus. Mergyt, to norėjau mažiausiai,“ – rašė kita. Dalis spėja, kad Kylie net nenaudoja juosmens formavimo korsetų – arba jai pasisekė, arba darėsi operaciją.

Viena moteris įspėjo: „Juosmens formavimo korsetai gali sužaloti organus. Daktarai vis dar įspėja, kad nešioti korsetus nėra geriausia idėja. Jie gali padidinti spaudimą pilvo srityje, sumažinti kraujo ir deguonies srautą į gyvybiškai svarbius organus, tai gali būti pavojinga.“

REKLAMA

„Ne kiekviena mama turi pinigų, laiko ar pagalbos svoriui numesti. Būti sveikai ir skirti laiko kūdikiui yra svarbiau,“ – rašė dar viena kritikė.

Juosmens formavimo korsetai jau seniai yra reklamuojami Kardashian-Jenner šeimos. Kylie vyresniosios seserys Kim, Kourtney ir Khloe Kardashian neseniai gyrėsi, kad juos nešioja norėdamos turėti smėlio laikrodžio formos figūrą.

Iš tiesų, Kim juo buvo apsijuosusi per dukros North gimtadienį 2014 metais ir teigė jį nešiojanti keletą valandų per dieną.

Po trečio vaiko gimimo, Kourtney sekė sesers pėdomis ir pasidalino korsetų reklama 2015 metais.

Jaunesnė sesuo Khloe taip pat neatsiliko, nors akivaizdžiai nenešiojo korseto, iki kol pradėjo lauktis.

„Siaurinu liemenį ir atrodau mielai!!! Su šiuo korsetu jaučiuosi kaip superherojė!“ – 2015 metais po asmenuke parašė realybės šou žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų