REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Netrukus švęsime šv. Velykas. Siūlome jums išmėginti taupius, gardžius ir lengvai pagaminamus patiekalų receptus, kurie sužavės ne tik jus pačius, bet ir svečius. 

Netrukus švęsime šv. Velykas. Siūlome jums išmėginti taupius, gardžius ir lengvai pagaminamus patiekalų receptus, kurie sužavės ne tik jus pačius, bet ir svečius. 

REKLAMA

Į vieną vietą sudėjome pačius geriausius, įdomiausius ir patraukliausius patiekalų receptus, kurie idealiai tiks jūsų šventiniam stalui. 

Tobulo skonio tinginys

Jeigu šventėje bus ir suaugusių, ir vaikų, būtinai nustebinkite juos saldžiu gardėsiu. Puikiai tinka senas geras tinginys su netikėtu ingredientu. Išbandę sako, kad jis yra dangiško skonio. Receptą rasite čia. 

Vyniotinis už 2 eurus

Iš lūpų į lūpas keliaujantis vyniotinis yra ypatingas, nes jo kaina, pasak recepto autorės, siekia tik 2 eurus. Gardi stalo puošmena sužavės, o skonis užburs. Receptą rasite čia. 

Varškės pyragas, kuris primena vaikystę

Kvapnus, drėgnas, su varške ir šokoladu. Būtent toks yra šis varškės pyragas, kuris nustebins net išrankiausio skonio gurmanus. Pagaminti lengva, o rezultatas patiks visiems. Receptą rasite čia. 

REKLAMA
REKLAMA

Spurgos - mažųjų džiaugsmui

Jei jūsų organizuojamoje šv. Velykų šventėje dalyvaus vaikai, būtinai palepinkite tik jiems skirtu desertu. Nėra vaiko, kuris atsisakytų spurgyčių. O jei jos naminės ir kvapnios, patikėkite, jie liks sužavėti. Tad, pasiraitokite rankoves, ir pirmyn. Receptą rasite čia. 

REKLAMA

Lietuviška snikerinio pyrago versija

Karamelė,sūrūs riešutai ir šokoladas. Kokios mintys aplankytų skanaujant šį pyragą? Sužinokite tai jau dabar, išbandę šį ypatingai gardų snikerinio pyrago receptą. Receptą rasite čia. 

Pikantiškas užkandis - greitai pagaminamos bandelės

Sutikite, į kiekvieną šventę užsukę svečiai nori pabendrauti, smagiai praleisti laiką. O kokie gi pokalbiai be gardžių užkandžių? Vienas tokių - pikantiškos bandelės. Jas pagaminti yra labai paprasta, o skonis tikrai sužavės. Receptą rasite čia. 

REKLAMA
REKLAMA

Šokolaidainis lyg iš knygos

Šokolado mėgėjams - ypatinga dovana. Šokoladainis, kurį valgant, norėsis dar ir dar. Svarbiausia - jį paruošti nėra sudėtinga, todėl nieko nelaukite ir imkitės jį gaminti. Receptą rasite čia. 

Pikantiški vištienos sparneliai

Ypatingo skonio vištienos kepsneliai – greita, pigu ir be galo gardu Vištienos sparneliai – tiek suaugusiųjų, tiek vaikų pamėgtas patiekalas. Receptą rasite čia.

Blynų tortas patiks net visko ragavusiems

Gaivumo tortui suteikia spanguolių uogienė, žaismingumo – puošybai naudotos uogos ir maltos moliūgo sėklos. Receptą rasite čia. 

Karšti sumuštiniai

Kol gaminate pagrindinį patiekalą, pasirūpinkite užkandžiais. Išalkusiems svečiams kepti karšti sumuštiniai tikrai patiks. Prie jų galite pasiūlyti mėgstamo padažo. Receptą rasite čia. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kotletai, kurių neragavote

Nors dauguma sako, kad kotletai pabodę, vis dėlto įdomesnis jų pateikimas tikrai gali sužavėti. Vienas tokių - kotletai su įdaru. Receptą rasite čia. 

Šokolado ir pieno želės tortas

Stalo puošmena, svečių atgaiva. Taip galima trumpai apibūdinti šokolado ir pieno želės tortą, kuris patiks kiekvienam. Išbandykite ir mėgaukitės dangišku skoniu. Receptą rasite čia. 

Amžinai skubantiems - orkaitėje keptos blauzdelės

Jei šventę organizuoti savo namuose sugalvojote paskutinę minutę, išbandykite šį karštojo patiekalo variantą. Vištienos blauzdelės su ryžiais ir daržovėmis keptos orkaitėje, sužavės visus, o svarbiausią - jus pačią, nes užtruksite labai neilgai. Receptą rasite čia. 

REKLAMA

Naminiai sausainiai patiks visiems

Prie arbatos puodelio arba kavos pasiūlykite svečiams naminių sausainių. Jų aromatas, skonis ir vaizdas nepaliks abejingų. Mėgaukitės jais ir leiskitės į nuostabių skonių jūrą. Receptą rasite čia. 

Tortas iš 3 ingredientų

Ar galite įsivaizduoti tokį tortą, kuriam reikėtų tik 3 sudedamųjų dalių? Jei ne, turime pasiūlymą specialiai jums. Išbandykite tokį ir jis labai greitai taps jūsų mėgstamiausiu. Receptą rasite čia. 

Cepelinai sotiems pietums

Jei norite, kad per šventinius pietus jūsų šeima jaustųsi soti ir jus minėtu tik geru žodžiu, vertėtų juos nudžiuginti gardžiais cepelinais. Siūlome jums tokį receptą, kuris užkariaus jūsų širdį paprastumu ir puikiu rezultatu. Receptą rasite čia. 

REKLAMA

Sausainiai akimirksniu 

Sausainiai, kuriems reikia 2 ingredientų. Skamba, lyg tai būtų nerealu? Priešingai, tai labai realus, tikras ir 100 procentų pasiteisinęs receptas. Siūlome jį jums, nes tikime, kad jis jus tikrai sužavės. Receptą rasite čia. 

Silkė su ypatingu ingredientu

Silkė, pagardinta cinamonu, tobula idėja šventiniam stalui. Sunku įsivaizduoti, kad ant šventinio stalo nebūtų silkės, todėl jei ir jūs panašiai galvojate, išmėginkite įdomesnį receptą, kurį jums siūlome. Receptą rasite čia. 

Šokoladinis desertas per 3 minutes

Ir paskutinei minutei, kai nieko nebespėjate, tačiau labai norite kažko gardaus ir puikiai atrodančio, suskubkite. Siūlome šokoladinį desertą, kuris bus labai lengvai pagaminamas. Šiam receptui neliko abejingi tūkstančiai internautų, todėl dalijamės juo ir su jumis. Receptą rasite čia. 

Nauja kebabo versija

Na o jeigu Velykoms jums - tai smagi vakaronė su draugais, žaidžiant stalo žaidimus ar tiesiog ridenant margučius, siūlome jums labai lengvai pagaminamą vadinamąjį kebabą, kuris iš tiesų - ypač gardus patiekalas, priversiantis apsilaižyti pirštelius. Receptą rasite čia. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų