REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Viktorija Šaulytė ir Julius Mocka  (nuotr. asm. archyvo)

Žinoma pramogų pasaulio pora Viktorija Šaulytė ir Julius Mocka dievina spontaniškas keliones, aktyvią pažintį su aplankyta šalimi ir gerą maistą. Pora teigia niekada nesidominti poilsinėmis kelionėmis, nes tikrasis pažinimo jausmas ateina tik tyrinėjant nematytus kraštus.

8

Žinoma pramogų pasaulio pora Viktorija Šaulytė ir Julius Mocka dievina spontaniškas keliones, aktyvią pažintį su aplankyta šalimi ir gerą maistą. Pora teigia niekada nesidominti poilsinėmis kelionėmis, nes tikrasis pažinimo jausmas ateina tik tyrinėjant nematytus kraštus.

REKLAMA

Tad kaip tinkamai išsirinkti kelionės kryptį keliaujant dviese ir nesusipykti dėl mažmožių, pasakoja stilistė Viktorija Šaulytė ir jos širdies draugas Julius Mocka.

Ar keliones mėgstate planuoti iš anksto, ar vis dėlto planuojate tai paskutinę akimirką?

Julius: Mūsų kelionės visada yra spontaniškai suplanuojamos, turbūt toks apibūdinimas geriausiai tiktų mūsų keliavimui. Tačiau ir prieš netikėtas keliones visada įvertiname kainą, faktą esame buvę toje šalyje/mieste, ką ten norėtume pamatyti ir, žinoma, pasižiūrim datas ar galėsime tuo laikotarpiu pabėgt.

Viktorija: Dažniausiai bilietų pirkimas yra greitas sprendimas arba dar taip mes vieną kitą apdovanojame kokia nors svarbia proga. Daiktų, kurie dulkėtų mums nereikia – geriau akimirkos ir nuotykiai!

REKLAMA
REKLAMA

Julius: Kiekviena kelionė pamoka tarsi knyga. Savęs pažinimas, pasaulėžiūros praplėtimas bei žymė, kuri kaip ir skaitant knygą vis vien kažką palieka gyvenime.

REKLAMA

Tai ką mieliau pasirinktumėte poilsinę kelionę, baseinus ir gultus, ar pažintines pramogas, įvairius potyrius?

Julius: Potyrius! Iš tiesų dar neturėjom tokios kelionės, kur gulėtume prie baseino ir nieko neveiktume.

Viktorija: Mūsų visos kelionės su įvairiais potyriais. Kadangi abu esam dažnai gana “išskridę” tai to pasekmėse būna palikti lagaminai, ne ten nuvažiuota ir panašiai, bet tas turbūt labiausiai kelionėse ir veža.

Ar kaip pora lengvai sutariate, kur norite nuvykti, ką aplankyti?

Viktorija: Man atrodo mes dažniau stebiname vienas kitą kelionėmis nei kartu susėdę planuojame kur nuvykti, ką pamatyti. O jau išvykus paprastai maršrutais rūpinasi Julius, nes mano orientacija tai kur paliksi – ten tikrai nerasi. (juokiasi)

REKLAMA
REKLAMA

Žmonės teigia, jog kelionės sutvirtina ir išbando santykius. Ar jūs abu galėtumėte tai patvirtinti? Galbūt galvojate kitaip?

Julius: Faktas, kad sustiprina.

Viktorija: Ne komforto zonose, kitose šalyse ir sudėtingesnėse situacijose į santykius pasižiūrime kitaip nei įprasta. Todėl tai geriausias būdas visapusiškai susipažinti su žmogumi.

Šį savaitgalį keliavote su Juliumi į Rygą, ar tai taip pat spontaniška, ar suplanuota kelionė?

Viktorija: Kelionė į Rygą buvo spontaniškai suplanuota. Gavom pasiūlymą ir nedvejodami sutikom! Tad sužinoję tik užsibukinom dieną.

Pati kelionė prasidėjo labai „linksmu” nutikimu, kai Julius paliko savo pasą namie, bet viskas greitai išsisprendė, nes „Lux Express“ mums apkeitė kelionės bilietus ir mes jau po valandos keliavome į Rygą. Apskritai, labai rekomenduoju visiems važiuoti į Rygą autobusu – labai patogu. Yra kavos, o tas labai svarbu. (juokiasi)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokie įdomiausi įspūdžiai iš kelionės, ką pavyko pamatyti?

Viktorija: Pamatėm Rygą iš kitos pusės! Turėjom gidus, kurie mums papasakojo įdomių dalykų, tokių kur paprastai atvykęs nesužinosi. Taip pat keliavome į ekskursiją po mažų alaus daryklėlių kvartalą ir jis mus labai sužavėjo.

Julius: Taip, pirmiausiai verta aplankyti tą alaus kvartalą, labai išskirtinė vieta, atrodo susipažįsti su visai kitokia Latvijos sostinės puse.

Viktorija: Apskritai, manau, jog planuojant kelionę verta pasidomėti apie kitokias, neįprastas vietas, ne tik tas, kurios įrašytos Google paieškoje pirmose vietose.

Taip pat manau, kad keliaujantiems dviese smagu yra išbandyti įdomesnes kavines/restoranus, paragauti įvairaus maisto, ko galbūt sau neleidžiate įprastai! O svarbiausia nesipykti ir pasinerti į kelionę!

Julius: Mūsų nuomone svarbiausia nebandyti, kad viskas būtų tobula, nes tobulumai yra netikėtumuose, netikėtuose vietose, atradimuose ir pačioje kelionės dvasioje! Kalbėkitės ir mėgaukitės!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų