REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Naktinis reidas Vilniuje nuotr. Broniaus Jablonsko

Šeštadienį naktį girtas jaunas vairuotojas sukėlė avariją ir vien už girtumą iš karto užsidirbo baudžiamąją bylą.

29

Šeštadienį naktį girtas jaunas vairuotojas sukėlė avariją ir vien už girtumą iš karto užsidirbo baudžiamąją bylą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie 2 val. Vilniaus policijai pranešta, kad Antakalnio gatvės pradžioje įvyko avarija, vienas vairuotojas yra girtas.

REKLAMA

Paaiškėjo, kad į troleibusų kontaktinio tinklo remontininkų sunkvežimį atsitrenkė „Peugeot“. „Tik vairuotojas atitarė dureles, iš karto pasidarė viskas aišku – girtas, nes smarkiai trenkė alkoholiu“, - pasakojo naktiniai darbuotojai.

Ant sunkvežimio užsilipę dirbo žmonės, laimė, smūgis nebuvo labai smarkus ir jie nenukrito nuo sunkvežimio. Medikų neprireikė ir „Peugeot“ vairuotojui. Į policijos alkoholio matuoklį jis įpūtė 1,74 prom. - tai vidutinis girtumas. Už tiek keliama baudžiamoji byla.

REKLAMA
REKLAMA

Girtas vairuotojas pripažino vartojęs alkoholį, bet nesutinka, kad tai jis kaltas dėl avarijos.

„Dirbo nepasistatę jokių ženklų, todėl ir nepamačiau laiku“, - sakė į Priklausomybės ligų centrą išvežamas vairuotojas. Dėl remontininkų vairuotojas dar ir ketina skųstis ir bylinėtis.

Remontininkai dirbo su geltonais švyturėliais. Avarija įvyko prie pat Antakalnio, Olandų ir T. Kosciuškos g. žiedo, kur yra ir pėsčiųjų perėja.

Naktį vyko policijos reidai. Kelių policijos pareigūnams prieš vidurnaktį Ateities gatvėje įkliuvo nežymiai apgirtęs taksistas – jis įpūtė 0,06 prom. Taksistams galioja vadinamoji nulinė promilė – jie turi būti visai blaivus. Taksistas važiavo be keleivių, tačiau su įjungtu plafonu, o tai reiškia jis dirbo. Vairuotojo pažymėjimo taksistas už tokį girtumą nepraras, tačiau gaus maždaug 150 eurų baudą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naktį įkliuvo ir du vairuotojai be pažymėjimų. Penktadienį vakare Upės gatvėje sustabdytas „Volvo“ vairuotojas tikino, kad ruošiasi egzaminui. Jį teks dabar atidėti metams – įkliuvus be pažymėjimo metus negali laikyti egzamino.

Dar vienas vairuotojas be pažymėjimo jau šeštadienį po vidurnakčio sučiuptas Išganytojo gatvėje. BMW vairuotojas važiavo su pažymėjimą turinčia moterimi, kai policija vyriškiui surašė protokolą, ji ir sėdo prie vairo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų