REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pavasarišką šeštadienį – vertingos pamokos iš astrologų. Dienos patarimai zodiako ženklams gali dieną paversti labai sėkminga.

Pavasarišką šeštadienį – vertingos pamokos iš astrologų. Dienos patarimai zodiako ženklams gali dieną paversti labai sėkminga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas Šiandien galima susirasti bendraminčių, naujų draugų, bet galima su kažkuo ir susipykti. Pasistenkite ne vien imti, bet ir duoti. Mokėkite kitus išklausyti, suprasti, patarti. Tuomet paramos iš kitų patys taip pat sulauksite.

REKLAMA

Tauras Gali strigti kai kurie darbai, reikalai su transportu, reklama, ryšiais. Jei pernelyg nesinervinsite ir nepadarysite drastiškų sprendimų, iki vakaro viskas savaime susireguliuos. Patausokite jėgas, nesiblaškykite.

Dvyniai Ši diena kupina darbinės energijos. Nesipykite su artimaisiais.

Vėžys Pravartu ieškoti veiklos partnerių. Arba galima remontuoti, puoselėti namus ir aplinką. Jei kils toks ūpas, nenumokite ranka, jis bus produktyvus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandienė sėkmė didele dalimi priklausys nuo jūsų iškalbos, žinių ir įgūdžių. Mokėkite pakovoti už save, nesikuklinkite ir nenuvertinkite savęs. Gali tekti daug bendrauti, įtikinėti ir sprendžiant įvairias šeimos problemas.

Mergelė Tikriausiai stengsitės savo šeimos gerovės ir namų jaukumo labui. Tačiau namiškiai nelabai norės prisidėti, bus linkę tik imti ir nieko mainais neduoti. Dėl to gali kilti barnių.

Svarstyklės Šiandien nestokosite kūrybinės ugnelės, savotiško avantiūrizmo. Lengviau nei paprastai flirtuosite, bendrausite. Vis dėlto vargu ar jums pavyks pakreipti kalbą ar sėkmę būtent ta linkme, kuria trokštate. Derėtų vengti netakto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Seksis susidoroti su rūpesčiais ir užduotimis. Gali pavykti priimti rimtus, teisingus sprendimus. Regis, domins sveikata.

Šaulys Diena bus gana prieštaringa. Tai, kas džiugins arba liūdins jus, visai priešingai gali veikti aplinkinius. Galbūt ims klibėti tarpusavio pasitikėjimas ir dėl to aiškinsitės santykius. Bet kokioje situacijoje pasistenkite išlikti ramūs, orūs.

Ožiaragis Gali būti, kad iškils psichologinių ar finansinių problemų. Turbūt susikirsite su meilės partneriu. Kiekvienam iš jūsų atrodys, kad gauna per mažai dėmesio bei paramos.

REKLAMA

Vandenis Iš protinės veiklos tikėtina apčiuopiama nauda. Vakaras žada kultūringą kompaniją, svarbų renginį.

Žuvys Nesistenkite forsuoti įvykių, skubinti reformų, jei ne visai pasiruošta, yra abejonių. Sugadinsite svarbius santykius, galvodami, kad kiti privalo taikytis prie jūsų nuotaikų. Problemų gali kilti dėl impulsyvaus elgesio, rizikavimo.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų