REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
103
Premjeros akimirka (nuotr. „Kitoks teatras“ archyvo)

„Nors žinau, kad Viktorija mėgsta daryti staigmenas, to tikrai nesitikėjau“, - sakė vakar spektaklio „Trys super žvaigždės“, vykusio klube „Muzikinės legendos“, premjeroje apsilankiusi Gabija Šaulytė. Žinomos stilstės Viktorijos Šaulytės (24 m.) seseriai kovo 22 dieną sukako šešiolika metų.

103

„Nors žinau, kad Viktorija mėgsta daryti staigmenas, to tikrai nesitikėjau“, - sakė vakar spektaklio „Trys super žvaigždės“, vykusio klube „Muzikinės legendos“, premjeroje apsilankiusi Gabija Šaulytė. Žinomos stilstės Viktorijos Šaulytės (24 m.) seseriai kovo 22 dieną sukako šešiolika metų.

REKLAMA

Kaune gyvenanti moksleivė pasakojo sulaukusi vyresnėlės kvietimo vakare atvykti į Vilnių. Sostinėn Gabija išsiruošė kartu su tėveliais – Gitana ir Arvidu Šauliais.

„Kai artėjome prie Viktorijos namų durų, išgirdau kaip ji savo draugui Juliui šūktelėjo, jog mes ateiname. Tada supratau – vyks kažkas nepaprasto“, - prisiminė sukaktuvininkė.

Laukdama svečių V. Šaulytė išdabino namus rožinės spalvos dekoracijomis. Ji sesei įteikė ir dovaną – kvietmą į judviejų fotosesiją pas fotografą Gediminą Daškevičių.

REKLAMA
REKLAMA

„Neturime gražių bendrų nuotraukų, o Gabija – vienintelė mano sesė. Manau, fotosesija mums abiems bus šventė“, - pasakojo žinoma stilistė.

Merginos šypsosi – jos ne visada puikiai sutarė. Ypač kai Gabijai buvo 10 – 12 metų.

„Kiek ji man pridarydavo visokių niekšybių! Oi! Vis turėdavau tėvams aiškintis. Bet dabar viskas nuostabu“, - patikino V. Šaulytė.

REKLAMA

Po trumpos šventės įžangos namuose šeima nusprendė praleisti vakarą spektaklyje, o po jo pavakarieniauti.

Į „Muzikines legendas“ kovo 22 – osios vakarą pažiūrėti naujausios VšĮ „Kitoks teatras“ komandos premjeros susirinko ir daugiau žinomų žmonių. Nuo šiol teatro komedijų gerbėjai vėl turi ką aptarinėti – publikai pristatytas naujas režisieriaus Ramūno Cicėno darbas “Trys super žvaigždės”.

Tai, anot premjeros kūrėjų, itin nuotaikingas vaidinimas su visiems puikiai pažįstamomis teatro, kino, TV žvaigždėmis – Rimante Valiukaite, Vitalija Mockevičiūte, Egle Mikulionyte ir Mariumi Repšiu.

REKLAMA
REKLAMA

“Subūrėme itin stiprią komandą, kuria tikrai galima didžiuotis. Jai nėra ko “prikišti”, - juokdamasis sakė “Trys super žvaigždės” režisierius.

R. Cicėnas, besiruošdamas spektaklio kelionei po Lietuvą, repeticijose ne tik priimė kūrybinius sprendimus, bet ir yra pjesės ,,Trys nacionalinės draugės” autorius.

“Jau kurį laiką su kolegomis kalbėjome, kad teatro užkulisiuose netrūksta smagių istorijų. Ieškojome kūrinio, kuriuo tikėjomės jas atskleisti scenoje. Tačiau po kurio laiko buvo priimtas sprendimas publikai papasakoti būtent mūsų šalies aktorių patirtį, todėl mano parašytoje pjesėje gausu ne tik išgalvotų, bet realių istorijų, nutikusių ne kažkur, o arti visų mūsų”, - patikino pašnekovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Premjeroje pasakojama apie tris aktores, kurios visą gyvenimą dalinasi viena grimerine, bei vaidina vienoje scenoje. Jos visada viena kitą palaiko, šventes švenčia kartu, bėdoje taip pat kartu, o aplinkiniai jas pavadina ,,trimis muškietininkėmis”.

Nuo studijų laikų jos paslapčiomis svajoja sukurti grupę ir nustebinti savo neeiliniu talentu visą Lietuvą, bet vis neatranda tinkamo momento pradėti tai įgyvendinti.

Tačiau šiandien ypatinga diena! Pasigirsta telefono skambutis, kuris praneša, kad tarp ,,trijų muškietininių” yra ta, kuri šiais metais taps GERIAUSIA KINO AKTORE. Deja, tik viena!

Atvažiuoja operatorius imti interviu. Scenoje netikėtai atsiranda muzikos instrumentai, o dar vienos iš Jų vakare laukia svarbiausia gyvenimo premjera.

REKLAMA

Intrigos, pavydas, tikros ašaros, dar nuoširdesnis juokas ir scenoje skambanti gyvai atliekama muzika. Ar šį ypatinga diena nesugriaus aktorių draugystės? Visi atsakymai - super komedijoje ,,Trys super žvaigždės”.

VšĮ “Kitoks teatras” premjerą kovo 23 d. išvys ir Kauno, kovo 25 d. - Marijampolės, o kovo 28 d. Kėdainių publika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų