REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Doreen Ching su šeima (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

4 vaikų mama, socialiniame tinkle pasidalinusi savo pilvo, sudarkyto strijomis, fotografiją, teigia tapusi pajuokų objektu.

10

4 vaikų mama, socialiniame tinkle pasidalinusi savo pilvo, sudarkyto strijomis, fotografiją, teigia tapusi pajuokų objektu.

REKLAMA

Malaizijoje, Johor provincijoje gyvenanti Doreen Ching (23 m.) sakė, jog šią atvirą nuotrauką paviešinti ryžosi tik tada, kai pagaliau susitaikė su mintimi, jog jos kūnas niekada nebebus toks, kaip prieš susilaukiant vaikų.

Fotografijoje matomos ryškios ir gilios Doreen pilvą dengiančios strijos. Ši moters nuotrauka sulaukė daugiau nei 23 tūkst. „patinka“ ir dar 12 tūkst. kartų buvo pasidalinta.

Nors didžioji dauguma internautų ir komentatorių gyrė Doreen už drąsą ir atvirumą, jai teko susidurti ir su neigiamu dėmesiu. Ne vienas komentatorius teigė, jog moteris pati kalta, jog jos kūnas tapo toks subjaurotas. Doreen, kaip teigė internautai, galėjo susilaukti gerokai mažiau vaikų.

Socialiniame tinkle paviešintame įraše Doreen aprašė savo 4-ąjį nėštumą bei papasakojo apie draugus, kurie sakė, jog susilaukus atžalos jos kūnas bus subjaurotas.

REKLAMA
REKLAMA

„Tuo metu man buvo tik 21-eri. Mąsčiau apie tai, kaip sugebėsiu susitaikyti su mintimi, jog mano pilvas taip atrodys visą likusį gyvenimą. Po gimdymo iškart puoliau prie veidrodžio, pažvelgiau į pilvą ir pradėjau verkti“, - rašė ji.

REKLAMA

Malaizijoje gyvenanti moteris pridūrė, jog jos pilvui nepadės jokios operacijos. Įraše Doreen pažymėjo ir savo vyrą Tohą Yang Mingą, kurio reikalavo grąžinti jai jos pilvą.

Jaunos mamos atviras pasakojimas sulaukė itin daug dėmesio Malaizijoje, Singapūre ir Taivane. Tiek vyrai, tiek kitos moterys Doreen vadina drąsia ir gražia moterimi, tačiau ne visi atsiliepimai buvo tokie šilti ir malonūs.

„Daugelis teigė, jog esu bjauri ir šlykšti, ši nuotrauka juos pykino. Ne vienas vyras rašė, jog dėl to, jog nori daug vaikų, kaltos pačios moterys. Prašau, gerbkite moteris, savo mamą ir žmoną, kurios ne tik suteikė jums gyvybę ar apdovanojo vaikais, bet ir sugebėjo tuo pat metu dirbti. Ar bent vienas jūs galėtumėte tai padaryti?“, - tęsė Doreen.

Savimi pasitikinti moteris paviešino ir kitą nuotrauką. Joje ji, pagimdžiusi 4-ą vaiką, įamžinta dėvinti bikinį.

„Man nerūpi mano pilvas. Namuose vis dar galiu vaikščioti su bikiniu. Galiu būti tokia tobula, kokia tik noriu“, - užbaigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų