REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
86
K. Meschino (tv3.lt fotomontažas)

Egzotiškų bruožų ir išskirtinio grožio Karolina Meschino kovo 20-ąją mini ypatingą progą. Šiandien socialinių tinklų žvaigždė švenčia savo 23-iąjį gimtadienį.

86

Egzotiškų bruožų ir išskirtinio grožio Karolina Meschino kovo 20-ąją mini ypatingą progą. Šiandien socialinių tinklų žvaigždė švenčia savo 23-iąjį gimtadienį.

REKLAMA

Socialiniuose tinkluose itin aktyvi mergina apie savo gimimo dieną taip pat pranešė ir sekėjams. Vidurnaktį ji sulaukė netikėto sveikinimo.

„00:00 val. Tobula gimtadienio pradžia. Tobula geriausia draugė. Jau 17 metų kartu ir vis nesiliauji stebinusi! Agne, myliu tave!“, - savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje skelbė K. Meschino.

Daugiau nei 10 tūkstančių „patinka“ paspaudimų ir begalės gimtadieninių sveikinimų sulaukusi Karolina nuotraukoje pozuoja su savo geriausia drauge Agne Keršulyte – merginos apsuptos daugybės rožinės ir violetinės spalvos helio balionų, ant kurių prikabintos judviejų nuotraukos.

Vakarėlio nerengs

Anksčiau įspūdingas gimimo dienos puotas ir vakarėlius kėlusi mergina šiemet nusprendė šventę sutikti kur kas ramiau.

REKLAMA
REKLAMA

„Skaičius 23 – lyg 17. Nei šis, nei tas, todėl ir šventės didelės nebus. Susitiksime su šeima ir artimiausiais mano draugais, kurie norės pakelti taurę, restorane“, - teigė socialinių tinklų žvaigždė.

REKLAMA

Sveikinimai tęsiasi visą dieną

Nuo pat vidurnakčio prasidėję gimtadienio sveikinimai tęsiasi visą dieną. Iš pat ryto merginą pasveikino jos mama: „Pusryčiai lovoje su Asta Meschino“, - skelbė ji.

Nors su savo mylimuoju Jonu Misevičiumi mergina dar nesusitiko, socialinių tinklų žvaigždė tikino, kad šiemet įspūdingų dovanų ji nesitiki.

„Šiemet gimimo dienos proga nieko neprašiau. Man nieko nereikia, viską turiu. Ko labiausiai norėjau, tą ir gavau – bokso pirštinių. Pradėjau lankyti užsiėmimus, jais labai susižavėjau“, - sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausi metai

Paklausta, kaip Karolina vertina praėjusius metus, interneto žvaigždė neslėpė džiaugsmo: „Metai buvo patys geriausi. Nežinau, kaip pavyks juos aplenkti. Baigiau universitetą labai gerais balais – toks buvo mano tikslas, pradėjau savarankišką gyvenimą nuo tėvų, pilnai save išlaikau, kopiu karjeros laiptais... Metai labai geri“, - tv3.lt pasakojo K. Meschino.

Daugiau merginos gyvenimo akimirkų – tv3.lt galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų