REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Gintarė Gurevičiūtė (tv3.lt fotomontažas)
41

 

Lietuvoje vis dar spaudžiant šaltukui, žinomi pramogų pasaulio atstovai bent trumpai pabėga į šiltuosius kraštus pasilepinti išsiilgtais saulės spinduliais. Viena jų – Gintarė Gurevičiūtė.

Neseniai su mylimuoju Dubajuje poilsiavusi moteris, po kelių savaičių išvyko pasilepinti saulės spinduliais Egipte.

Seksualia asmenuke savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalijusi moteris pozavo prisidengusi tik rankšluosčiu. 

„Esu visiška masažų maniakė. Kartu su manimi buvo visa šeima. Šeši žmonės išėjo neapsakomoje euforijoje. Galiausiai, sužinojome, kad vieta priklauso jaunai lietuvei ir jos vyrui“, - skelbė G. Gurevičiūtė.

Patyrė traumą

Ekstremalų sportą ir meilę kalnams jaučianti moteris atostogas šiltajame kurorte nusprendė praleisti ne prie baseino – atostogaudama Egipto kurorte ji užsiėmė kita aktyvia veikla – kaitavimu.

REKLAMA
REKLAMA

Socialiniuose tinkluose itin aktyvi moteris savo paskyroje pasidalijo ne kokiomis žiniomis – mėlynėmis nusėtų kojų nuotraukas parodžiusi G. Gurevičiūtė patyrė traumą.

„Nebijokite, niekas manęs nemušė. Aš kaitavau, mokiausi šokinėti, nepavyko ir matėt rezultatus. Kadangi vėjas nepučia, skirsiu dieną grožiui“,- tąkart sakė ji.

Daugiau nuotraukų – galerijoje!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų