REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Šaltis (nuotr. SCANPIX)

Panašu, kad laukia žiemiški ir šalti orai.

4

Panašu, kad laukia žiemiški ir šalti orai.

REKLAMA

Šiandien - nelabai stiprus, tačiau vis tiek nemalonus šiaurės rytų vėjas išliks, kur nors einant ar važiuojant į tai reikės atkreipti dėmesį. Tačiau diena bus šviesi, graži, dėl to orai nebus tokie nemalonūs, kaip galima pagalvoti dabar.

Šeštadienį taip pat vyraus nepastovus debesuotumas, šiaurės rytų krypties vėjas pūs dar smarkiau, tad lauke šalčio pojūtis bus žymiai stipresnis.

Nakties metu temperatūra kris žemiau ir svyruos tarp –10–7 laipsnių šalčio, o vietomis šiaurės, šiaurės rytiniuose rajonuose atšals iki –13 laipsnių ar šiek tiek stipriau.

Dienos metu Vilniuje ir šalies pietuose bus apie –3 laipsnius šalčio. Kaune, Šiauliuose ir Panevėžyje termometrai fiksuos –2, pajūryje –1 laipsnį šalčio.

REKLAMA
REKLAMA

Kitaip tariant, kieme kol kas žiema, tik be sniego. Ir naktį, ir dieną dangus giedras ar beveik giedras, dėl to jokių kritulių nebus. Paryčiais bus iki 9 – 11 laipsnių šalčio, bet dėl vėjo gali atrodyti, kad yra visi 20. Geroji žinia – greičiausiai jūs tuo metu miegosite.

REKLAMA

Dieną liks tik 2 – 4 laipsniai šalčio, bet juntamoji temperatūra bus apie 10 – 12 laipsnių. Nieko ypatinga, tiesiog reikės tinkamai apsirengti.

Sekmadienį vėjas nurims. Naktį šals iki 10 – 12, šalies rytuose gali iki 16 laipsnių šalčio, bet dėl to, kad naktis bus labai rami, žvarbu tikrai nebus ir geliančio šalčio pojūčio jau nebus. O saulėtą dieną bus apie 1 – 2 laipsnius šilumos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų