REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Zodiakas
32

Kovo 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Tikriausiai susidursite su problemomis. Jos gali būti ir psichologinės, ir finansinės. Neįsipareigokite labiau, nei leidžia jūsų galimybės ir reikalauja situacija. Nepamirškite, kad laimė yra vidinė būsena ir tai turite susikurti patys.

Tauras

Šiandien daug kas priklausys nuo to, kokią nuotaiką spinduliuosite pats. Optimizmo, geranoriškumo trūkumas gali pabloginti santykius su kitais teik darbe, tiek namuose. Galite dvasiškai praturtėti, pabendravę su įdomiu asmeniu.

Dvyniai

Šiandien būsite protingi, bet netolerantiški. Jums atrodys, kad tik jūs viską darote gerai, o kiti - vien gadina ir trukdo. Nenorėkite likti vieniši su savo privalumais. Venkite aferų, saugokite piniginę, dokumentus.

Vėžys

Gana prieštaringa diena, kurią jauks kintančios nuotaikos ir nuostatos. Rytinį švelnumą, romantiškumą bei labdaringumą vakare pakeis racionalus išskaičiavimas ar vėsus santūrumas. Kai ką tai gali įskaudinti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Turėsite nemažai rūpesčių, o jėgų ir noro viską deramai atlikti bus nepakankamai. Gali išryškėti kažkokie povandeniniai rifai. Jeigu manėte, kad viską apskaičiavote, įvertinote, žinote kitų ketinimus, gali pasirodyti, jog apsirikote.

REKLAMA

Mergelė

Pasistenkite neišbarstyti savęs megzdamas nereikalingas pažintis, o tuo pačiu atminkite, kad santykiuose su žmonėmis būtinas apdairumas ir susivaldymas. Verčiau atvirai pripažinkite savo trūkumus, nes jų neigimas, slėpimas bus nesuprastas.

Svarstyklės

Bendraukite lengvai, šiltai, be pretenzijų ir senų žaizdų aitrinimo, tuomet neteks liūdėti ar graužtis dėl padarytų klaidų. Jūsų ar partnerio finansinės aferos gali daug kainuoti, tad galvokite, ką darote, ką žadate.

Skorpionas

Jei per daug tikitės iš kitų, diena atneš nusivylimų. Lengva bus suklysti arba savo komentarais sukelti priešiškumą. Pasielgsite protingai, leisdami daugiau kalbėti aplinkiniams. Tik nederėtų užsispirti ir demonstratyviai atsiriboti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jeigu iš paties ryto nekils problemų namuose, diena turėtų būti nebloga, o vakaras netgi smagus. Tiesa, jūsų vidinė būsena bus prieštaringa, galite tirštinti spalvas dėl smulkmenų, sureikšminti savo ar kitų trūkumus.

Ožiaragis

Jeigu esate susiję su pramogų verslu, bus kuo rūpintis, nerimauti. Kitu atveju, nerimausite dėl vaikų, kurie veršis pramogauti ar dūkti, nepaisydami jūsų nepasitenkinimo.

Vandenis

Galite prisigalvoti visokių darbų. Jeigu jaučiatės nekaip, tai taps tikru išbandymu. Pyksite, jeigu nesiseks paveikti aplinkybių ir pakreipti kitų žmonių norima linkme. Nusiraminkite ir nesistenkite pakeisti kitų.

Žuvys

Toli gražu ne visi aplinkiniai šiandien bus jums palankūs. Kai kas, sužinojęs jūsų troškimus, gali sunkinti jų įgyvendinimą. Netinkamas metas piktuoju aiškintis santykius, kelti ultimatumus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų