REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
V. Landsbergio žmona (nuotr. TV3)

Ketvirtadienį apskriejo džiugi žinia – profesorius Vytautas Landsbergis išleistas iš ligoninės. Gripo komplikacijos į ligos patalą V.Landsbergį paguldė beveik prieš mėnesį.

49

Ketvirtadienį apskriejo džiugi žinia – profesorius Vytautas Landsbergis išleistas iš ligoninės. Gripo komplikacijos į ligos patalą V.Landsbergį paguldė beveik prieš mėnesį.

REKLAMA

tv3.lt susisiekus su profesoriaus žmona Gražina Ručyte-Landsbergiene, ji teigė besidžiaugianti už savo vyro sveikatą.

„Ši diena mums labai laukta. Duok Dieve, kad viskas gerai būtų. Buvo ir nerimo, ir visko. Žiūrėsim, kaip susitvarkysim su viskuo.

Medikų rekomendacijos aiškios – būti namuose, sekti save, stebėti. Tas mėnuo buvo neramus“, - prisipažino profeosriaus žmona.

Ji prisipažino visą gyvenimą besirūpinanti V.Landsbergiu, todėl tą darys ir toliau. „Žinoma, parinksiu maistą, kad stiprėtų ir greičiau atsistatytų fizinės jėgos“, - sakė ji.

G.Landsbergienė prisipažino, kad ją ir pačią, kartu su vyru, buvo pakirtęs gripas. „Pirmomis dienomis, kai vyrą išvežė į ligoninę, aš pas jį nėjau, gydžiausi namuose, nes nenorėjau atkristi.

REKLAMA
REKLAMA

Mitinge nedalyvaus

Pavyko sėkmingai, tai toks pasiekimas, nes kai jį išvežė, aš bijojau eiti į ligoninę. Tada buvo gripo pikas, mano savijauta buvo prasta“, - prisipažino moteris.

REKLAMA

Profesoriaus sūnus tv3.lt tvirtino, kad pats V.Landsbergis niekada nėra linkęs daug kalbėti apie savo būklę, sveikatą ir savijautą. 

Vis dėlto pokalbio metu jis neslėpė teigiamų emocijų ir geros nuotaikos. „Tėtis liūdi, kad negali eiti į mitingą. Jam patinka, kad atsiranda tam tikra sąjūdžio dvasia. Jam patinka, kad Lietuvoje atsiranda žmonės, kurie nori pakovoti, išreikšti mintis garsiai, nieko nebijodami.

Šiandien jis pasidalijo mintimi, kad, jo nuomone, užteks Lietuvos partijų – turi būti viršpartinė jas prižiūrinti institucija. Apie ligas ir būsenas jis nemėgsta šnekėti. Ne jo charakteriui liūdėti ir apie tai kalbėti.

REKLAMA
REKLAMA

Profesorius pats administruoja savo feisbuko paskyrą ir aktyviai bendrauja su Lietuvos žmonėmis“, - kalbėjo V.Landsbergio sūnus.

Primename, kad dėl ligos V. Landsbergis praleido Lietuvos šimtmečio renginius vasario 16-ąją, Nepriklausomybės atkūrimo dieną kovo 11-ąją, tačiau perdavė savo sveikinimus per atstovus arba socialiniuose tinkluose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų