REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai, vakar pralaimėję FIBA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynes, net ir po mūšio neketina sudėti ginklų.

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai, vakar pralaimėję FIBA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynes, net ir po mūšio neketina sudėti ginklų.

REKLAMA

Namuose pergalę 5 taškais iškovojusios, tačiau išvykoje po pratęsimo 10 taškų skirtumu Strasbūro SIG ekipai nusileidusios komandos treneris Kazys Maksvytis teigė, kad prie neigiamo rezultato galimai prisidėjo rungtynių arbitrai.

„Ketvirtojo kėlinio pabaigoje ir per pratęsimą mes žaidėme be keturių savo svarbių žaidėjų, surinkusių po penkias pražangas, – Edgaro Želionio, Simo Galdiko, Laimono Kisieliaus ir Vytauto Šulskio. Dėl to pabaigoje pristigome jėgų, – kalbėjo klaipėdiečių vairininkas. – Aš negaliu viešai vertinti teisėjų darbo. Galiu pasakyti tik tiek, kad mes rašysime raštą FIBA techninei komisijai, kad įvertintų teisėjų darbą“.

Nepaisant patirto pralaimėjimo, Maksvytis buvo patenkintas komandos atsidavimu aikštėje.

„Žaidėjai pademonstravo kovingumą ir didžiąją rungtynių dalį pirmavome, buvome susikrovę net 15 taškų pranašumą. Tačiau antroje rungtynių pusėje prisirinkome pražangų ankstyvame puolime ir nesustabdėme varžovų greito puolimo, praradome kontrolę ir SIG krepšininkai grįžo į žaidimą. Tada varžovai jau buvo ant bangos ir jau jiems šypsojosi sėkmė“, – apgailestavo klaipėdiečių treneris.

LKL svarbiausioms kovoms besiruošiantis „Neptūnas“ savaitės pabaigoje sulauks pastiprinimo – aukštaūgio iš JAV Jameelo McKay. Didelė tikimybė, jog žaidėjas rungtynėse debiutuos jau sekmadienį, rungtynėse išvykoje prieš laipteliu aukščiau esančią Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų