REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
„Du balsai – viena širdis“ filmavimo akimirka (nuotr. Fotodiena.lt)

Pavasarį televizijos žiūrovai sutiko su naujienomis – filmuojamas naujasis muzikinis projektas „Du balsai – viena širdis“.

39

Pavasarį televizijos žiūrovai sutiko su naujienomis – filmuojamas naujasis muzikinis projektas „Du balsai – viena širdis“.

REKLAMA

Šiandien filmuotoje laidoje pasirodė Haroldas Šklėrius ir Romas Bubnelis bei Lietuvos Nacionalinio Operos ir Baleto teatro vadovas Jonas Sakalauskas su dukra.

 

Renginyje taip pat dalyvavo Steponas Januška ir Deivydas Bastys.

Vis dėlto žiūrovus labiausiai nustebino scenoje pasirodęs visiems gerai žinomas legendinės grupės „Rondo“ vokalistas Aleksandras Ivanauskas-Fara su dukra Jurgita.

Tėčio ir dukros duetas užbūrė visą salę žiūrovų ir nepaliko abejingų. 

Kiekvieną laidą projekto dalyvius vertina garbinga komisija: Arūnas Valinskas, Katažina Zvonkuvienė ir Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep. 

Laidos vedėjo vaidmuo buvo patikėtas dviem gerai žinomiems veidams – fotomodeliui, aktorei, laidų bei renginių vedėjai Jurgitai Jurkute-Širvaitei bei akordeonistui Martynui Levickiui.

REKLAMA
REKLAMA

Originaliu pavadinimu „Stand up for your country“ formatas jau pasirodė Ispanijoje, Prancūzijoje, Olandijoje, Italijoje, Argentinoje, Lenkijoje.

Muzikinis šeimyninių duetų projektas – visiškai naujas formatas Lietuvoje. Į sceną lips duetai: broliai, seserys, vaikai, tėvai ir net seneliai.

„Tai, kad scenoje bus du vienas kitam artimi žmonės jau diktuoja ypatingą bendravimo svarbą. Šiame projekte scenos partneriams noriu palinkėti atidžiai klausytis vienas kito. Esu tikra, kad tai, ką jie išgirs, patirs, atras ir supras vieni apie kitus, bus neįkainojama dovana tarpusavio santykiams. Ir nebūtinai tai bus labai lengva“, – šeimyniniams duetams anksčiau linkėjo J. Jurkutė-Širvaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų