REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Vilniuje parduodamas 8 kv. m. butas (nuotr. facebook.com)

Nekilnojamojo turto skelbimuose galima rasti pačių įvairiausių pasiūlymų. Bet vienas jų pranoko daugelio fantazijos ribas, todėl nieko keisto, kad greitai atsidūrė socialiniame tinkle „Facebook“ ir sukėlė aštriomis replikomis palydėtas diskusijas.

12

Nekilnojamojo turto skelbimuose galima rasti pačių įvairiausių pasiūlymų. Bet vienas jų pranoko daugelio fantazijos ribas, todėl nieko keisto, kad greitai atsidūrė socialiniame tinkle „Facebook“ ir sukėlė aštriomis replikomis palydėtas diskusijas.

REKLAMA

Dėmesį atkreipė Vilniuje parduodamas nedidelis vos 8 kv. m. ploto butas Naujininkų mikrorajone. Už jį prašoma 12 tūkst. eurų. Tiesa, taip pat svarstomas ir nuomos variantas.

„Teorinis klausimas. Ar iš principo atsirastų norinčių nuomotis 8 kv. m. mini butą? Kol kas atrodo taip, bet dar paremontuosim ir pagražinsim. Turėtų būti paruoštas iki balandžio pabaigos“, - rašo buto savininkus atstovaujanti Inga.

Kad vaizdas būtų aiškesnis, pridedame šio buto nuotraukas. Nors jis šiuo metu neatrodo itin tvarkingai, bet kritiškai nusiteikę internautai praleido tą dalį skelbimo, kur buvo parašyta „paremontuosim ir pagražinsim“ bei pradėjo tyčiotis iš tokio pasiūlymo.

REKLAMA
REKLAMA

Įvardijo privalumus

Paaiškėjo, kad prieš tai bute gyveno jo savininkas su žmona. Tiesiog ši šeima persikraustė gyventi į Airiją, todėl buvo nuspręsta butą parduoti arba išnuomoti.

REKLAMA

Nors buto plotas iš tiesų rėžia akį, bet, anot savininko, reikėtų atkreipti dėmesį į nemažai privalumų. Pirmiausia, anot jo, butui priklauso 4 kv. m. sandėliukas – jame galima laikyti rečiau naudojamus daiktus.

Taip pat siūloma nepamiršti, kad už šį butą mokėsite itin mažus komunalinius mokesčius. Įskaičiuojant visas paslaugas, anot savininkų, žiemą už mėnesį neteks sumokėti daugiau kaip 25 eurų.

Priduriama, kad netoli geležinkelio stoties esančio namo kieme visada rasite vietą automobiliui, o pats butas, anot savininko, yra labai tylus.

REKLAMA
REKLAMA

Savininką atstovaujanti Inga akcentavo, kad šis butas puikiai tiktų studentui: „Kai pati studijavau Švedijoje, gyvenau 6 kv. m. kambaryje be jokios mini virtuvės ir man labai patiko. Šiais laikais studentams už kambarį tenka mokėti po 120-130 eurų plius komunaliniai mokesčiai. Tad šis variantas, ne toks jau ir blogas.“

Internautų pašaipos

Nepaisant įvardytų privalumų, internautus pribloškė buto dydis ir šiuo metu jame esamos sąlygos. „O čia kurioje vietoje reikia juoktis?“, - klausė „Facebook“ vartotojas Aurimas.

Tuo tarpu internautė Ieva nebuvo tokia kategoriška: „O Dieve... Jeigu iš to buto sugebėtumėte kažką padaryti gražaus, tai koks studentas gal ir nuomotųsi, bet už 8 kv. m. ir kaina atitinkama turėtų būti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Facebook“ vartotojui Gediminui užkliuvo kiek kiti prioritetai: „Butui priklauso 4 kv. m. sandėliukas? Labiau už gyvenimą 8 kvadratų bute liūdina tik tai, kad su juo gauni 50 proc. „chatos“ ploto sandėliuką...“

Pokštininkų gretas taip pat papildė internautas Jonas: „Labai kietai, sėdėdamas fotelyje galėtum žiūrėti į mikrobangų krosnelę...“

Savo nuomonę išsakė ir vos didesnį butą prieš kurį laiką nuomojusi Vaida: „Nuomojausi prieš 6 metus 12 kv. m. butą. Apie pusmetį. Bet jo lubos buvo 4 m. aukštyje ir tas aukštis buvo funkcionaliai išnaudotas. Butas buvo prie Aušros vartų, ką tik po remonto ir LABAI pigus. Su šiuo variantu sunkiai kas gausis. Dar su tokia pardavimo kaina..“

REKLAMA

Komentarų buvo ir daugiau, bet pateiksime dar keletą jų, kurie sukėlė daugiausia kitų žmonių reakcijų. „Facebook“ vartotojas Domantas rašė: „Nuomotis gali tie, kurie moka miegoti atsistoję. Bet jų nepriima į darbus, nes tokie žmonės turi įprotį užmigti visur, net dirbdami parduotuvės kasoje.“

Internautas Vaidas replikavo į tai, kad buto savininkai išvyko gyventi į Airiją: „Kai tokio dydžio butas, galėjo į Airiją kartu pasiimti, nereiktų vargti.“

Juokas juokais, bet įsigyti tokį nedidelį butą ir jį susitvarkyti – neatrodo toks jau nerealus variantas. Pateikiame keletą unikalių sprendimų, kurie skirti nedidelės kvadratūros butams:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų