REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Lady Gaga (nuotr. Twitter)

Kalifornijoje, JAV gyvenanti paauglė, savo nuotraukomis pasidalinusi socialinėje erdvėje, internautus sužavėjo panašumu į garsią atlikėją.

27

Kalifornijoje, JAV gyvenanti paauglė, savo nuotraukomis pasidalinusi socialinėje erdvėje, internautus sužavėjo panašumu į garsią atlikėją.

REKLAMA

Pastarosiomis dienomis Amethyst Rose (18 m.) sulaukia vis daugiau dėmesio, mat daugelis negali atsigauti po žinios, jog mergina labai panaši į Lady Gagą.

 

Tiesą sakant, žmonės taip dažnai jai tai pabrėžia, jog savo „Instagram“ paskyros aprašymą jį pakeitė į šį: „Jei kiekvieną kartą išgirdus, jog esu panaši į Lady Gagą, gaučiau po dolerį, būčiau labai turtinga.“

Socialiniu tinklu „Instagram“ Amethyst pradėjo naudotis 2016-aisiais, tačiau tik šių metų pradžioje žmonės ėmė komentuoti, jog mergina yra labai panaši į garsiąją pop muzikos žvaigždę. Būtent todėl ji nusprendė atkartoti pačias įsimintiniausias Lady Gaga nuotraukas ir jas viešinti savo paskyroje.

„To nepastebėjau, kol kiti nepradėjo apie tai vis garsiau kalbėti. Kartais, žiūrėdama į Lady Gaga nuotraukas, kelias sekundes pagalvoju ar ten tikrai ne aš. Mudvi turime vienodas akis ir lūpas, tačiau skirtingas nosis“, - rašė Amethyst.

REKLAMA
REKLAMA

Naudodamasi senu makiažu ir nemokamais perukais, kuriuos, dėka didelio sekėjų skaičiaus – 58 tūkst. – jai atsiuntė įvairios kompanijos, ji ėmė įsikūnyti į dainininkę. Tokiais panašumais itin žavisi merginos gerbėjai.

REKLAMA

„Esu įsitikinęs, jog „Illuminati“ tave klonavo“, - rašė vienas.

„Esi panašesnė į Lady Gagą, nei pati Lady Gaga yra panaši į save“, - teigė kitas.

„Maniau, jog tu ir esi ji, tiesiog kitokiame apšvietime“, - pridūrė trečias.

Amethyst stebisi, kiek daug dėmesio ji sulaukė.

„Vieną dieną skaičiavau, kiek sulaukiau tokių komentarų, neskaitant anksčiau pašalintų nuotraukų ar gyvai pasakytų replikų. Suskaičiavau 677. Jei už kiekvieną tokį komentarą gaučiau po dolerį, būčiau išties turtinga“, - sakė ji.

Nors panašumas į garsią dainininkę padėjo tapti populiaria socialiniuose tinkluose, Amethyst juokavo neprieštaraujanti, jei tai padėtų pasiekti kai ko daugiau.

„Jei Lady Gaga kada nors vaidins kine ir jai reikės žmogaus, galinčio įkūnyti ją paauglystėje, esu pasiryžusi tai padaryti“, - sakė Amethyst. „Taip pat sutikčiau už ją atlikti įvairius triukus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų