REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Ineta Puzaraitė-Žvagulienė kuriami apdarai vaikams (nuotr. Charisma Photography)

Praėjusią savaitę, kovo 9-ąją, savo 27-ąjį gimtadienį šventė gerai žinomos mergaičių grupės „Mokinukės“ narė Ineta Puzaraitė-Žvagulienė.

28

Praėjusią savaitę, kovo 9-ąją, savo 27-ąjį gimtadienį šventė gerai žinomos mergaičių grupės „Mokinukės“ narė Ineta Puzaraitė-Žvagulienė.

REKLAMA

Socialiniuose tinkluose itin aktyvi moteris taip pat nepamiršo padėkoti ir visiems gražius žodžius skyrusiems žmonėms.

Su gėlių puokšte rankose įsiamžinusi atlikėja atrodo išties labai laiminga.

„Nors ir vėlokai, bet noriu dar kartą visiems padėkoti už sveikinimus ir linkėjimus! Užsikimšo ir feisbukas, ir namų vazos. Dauguma linkėjote laiko sau, tad labai tikiuosi, kad tai išsipildys! Bučkiai visiems“, - savo paskyroje „Instagram“ tinkle rašė ji.

Ineta taip pat įsiamžino ir kartu su savo seserimi Irūna. Ši pasidalijo trumpu vaizdo įrašu savo paskyroje.

„Šiandien mano sesės gimtadienis, tai koncertavome Jonavoje. Va, pavasaris!“, - vaizdo įraše skelbė moters sesuo Irūna Puzaraitė-Čeponienė.

REKLAMA
REKLAMA

Sulaukė ypatingos dovanos

Metai, pasak atlikėjos, buvo išties įspūdingi – didžiausia dovana, kurią ji padovanojo sau, buvo sūnaus Bernardo gimimas.

Neslėpdama savo džiaugsmo, I. Puzaraitė-Žvagulienė prasitarė, kad vis dėlto šiemet gimimo dienos proga ji sulaukė neįtikėtinos dovanos: „Žinokite, norėjau dovanų ir gavau... namą! Mes jį nusipirkome. Tai man yra geriausia dovana“, - sakė ji.

REKLAMA

Džiaugiasi šeimynine laime

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad 2015-ųjų gegužę, besilaukusi pirmosios atžalos, žinoma mergina ištekėjo už savo mylimojo Ąžuolo Žvagulio. Poros liudininkais tapo geri jų draugai – grupės „Patruliai“ lyderis Algirdas Radzevičius su žmona Milisandra. Dvejų metų dukrą Barborą ir praėjusių metų birželį gimusį sūnų Bernardą auginanti žinoma moteris – itin aktyvi socialiniuose tinkluose.

Dažnai įvairiomis gyvenimo nuotraukomis besidalijanti buvusi „Mokinukė“ nebijo sekėjams socialiniuose tinkluose parodyti vis daugiau asmeniškų momentų.

I. Puzaraitės-Žvagulienės gyvenimo akimirkos – mūsų galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų