REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Grožiu spinduliuojančias šalies moteris sukvietė grožio salonas „Kirpėjas.com“ (Nuotraukos - Darius Kučys)

Šiandien, kovo 8-ąją, pasaulis ir Lietuva švenčia vieną gražiausių pavasario švenčių – tarptautinę moters dieną.

35

Šiandien, kovo 8-ąją, pasaulis ir Lietuva švenčia vieną gražiausių pavasario švenčių – tarptautinę moters dieną.

REKLAMA

Kartu pasidžiaugti savo stiprybe, vidiniu bei išoriniu grožiu šalies moteris sukvietė grožio salonas „Kirpėjas.com“, kuriame naujausiomis priemonėmis atliekamomis procedūromis džiaugėsi ir dvi žavios žinomos moterys – stilistė ir tinklaraštininkė Viktorija Šaulytė bei neseniai dukrelės su verslininku Danieliumi Bunkumi susilaukusi Viktorija Siegel.

Nors į renginį V. Siegel atvyko sirguliuodama, vos prieš mėnesį pagimdžiusi jauna moteris atrodė kaip visuomet žavi ir švytinti. Kalbėdama apie kovo 8-ąją, V. Siegel tikino jos ypatingai nešvenčianti.

„Nepasakyčiau, kad moters diena man yra kažkuo ypatinga. Manau, kad moteris kiekvieną dieną privalo gauti dėmesį iš mylimų žmonių. Bet, žinoma, malonu sulaukti sveikinimų, gauti daugiau dėmesio, pašvęsti. Nebūtinai tai turi būti didelė puota, bet į restoraną nueiti su mylimu žmogumi – be abejonės smagu“, - sakė mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau šį kartą planus moters dieną paminėti su mylimuoju gali kiek pakoreguoti judviejų naujagimė. „Planų šiandien kažkur nueiti yra, bet kaip gausis – nežinome. Manau, kad tikrai įmanoma suderinti mažą vaiką ir laiką sau, svarbiausia viską protingai sudėlioti. Bet jau tikrai nebėra taip lengva, kaip būdavo prieš nėštumą“, - juokėsi V. Siegel.

REKLAMA

Kalbėdama apie motinystę jauna moteris tikino, kad kol kas džiugina kiekviena smulkmena: „Negalėčiau pabrėžti vieno dalyko, kuris, tapus mama, mane džiugina labiausiai. Tas jausmas, kai pagimdai vaiką ir tau jį paguldo ant krūtinės yra nežemiškas, pasaulis apsiverčia aukštyn kojomis. Atsiranda rūpesčio jausmas, atsakingumo, kai kažką planuoji ir žinai, kad nebesi viena.“

Renginyje apsilankiusi V. Siegel atskleidė, kad sulaukia pagalbos – norint išeiti iš namų mažylę prižiūri patikimi žmonės. „Sunku palikti ją kažkam kitam, bet reikia mokėti perlipti per save ir nebijoti palikti su patikimu žmogumi – močiute ar vyru. Juk negali užsisėdėti visą laiką namuose. Tikrai nesinori palikti, dar kai tokie nedėkingi orai, nelabai gali pasivežioti su savimi, nes ji visai mažutė“, - pasakojo D. Bunkaus mylimoji.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų