REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Ineta Puzaraitė-Žvagulienė (nuotr. tv3.lt)

Buvusios mergaičių grupės „Mokinukės“ narei, dviejų vaikų mamai Inetai Puzaraitei-Žvagulienei kovo 9-oji – ypatinga diena. Šiandien atlikėja švenčia savo 27-ąjį gimtadienį.

41

Buvusios mergaičių grupės „Mokinukės“ narei, dviejų vaikų mamai Inetai Puzaraitei-Žvagulienei kovo 9-oji – ypatinga diena. Šiandien atlikėja švenčia savo 27-ąjį gimtadienį.

REKLAMA

 Vakar moters dieną šventusi atlikėja tikino, kad išankstinių gimimo dienos sveikinimų negavo, tačiau dėmesio iš stipriosios lyties – sulaukė į valias. „Moters dienos proga visi sveikinimai iš vyrų pusės. Mano gimtadienis yra lyg dviguba šventė, tačiau iš anksčiau nelabai kas sveikina“, - šyptelėjo ji.

Švęs artimųjų rate

Gimimo dieną didelės puotos ar audringų šėlionių I. Puzaraitė-Žvagulienė nekels. Mergina teigė, kad šią dieną ji  laiką leis su pačiais artimiausiais žmonėmis.

„Planuoju ir labai džiaugiuosi, kad man laisvas savaitgalis – taip būna labai retai. Man tai lyg dovana. Galvojame su vyru, vaikais, tėvais ir keliais draugais ramų, jaukų pasisėdėjimą pas mus namuose“, - sakė I. Puzaraitė-Žvagulienė.

REKLAMA
REKLAMA

Sulaukė ypatingos dovanos

Metai, pasak atlikėjos, buvo išties įspūdingi – didžiausia dovana, kurią ji padovanojo sau, buvo sūnaus Bernardo gimimas.

Neslėpdama savo džiaugsmo, I. Puzaraitė-Žvagulienė prasitarė, kad vis dėlto šiemet gimimo dienos proga ji sulaukė neįtikėtinos dovanos: „Žinokite, norėjau dovanų ir gavau... namą! Mes jį nusipirkome. Tai man yra geriausia dovana“, - sakė ji.

REKLAMA

Norėtų skirti daugiau laiko sau 

Dvi atžalas auginanti Ineta – tikra supermamytė. Dažnai renginiuose ir skirtingose veiklose besisukanti mergina sugeba suderinti motinystės džiaugsmą ir karjerą, tačiau kartais pamiršta svarbiausią žmogų – pati save.

„Norėčiau sau palinkėti išmokti būti mažiau gera kitiems ir skirti daugiau laiko sau. Atrasti jo bent kiek daugiau, kad skirčiau jį tik sau, nes viskas, ką turiu, išdalinama kitiems“, - sakė buvusi „Mokinukė“.

Džiaugiasi šeimynine laime

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad 2015-ųjų gegužę, besilaukusi pirmosios atžalos, žinoma mergina ištekėjo už savo mylimojo Ąžuolo Žvagulio. Poros liudininkais tapo geri jų draugai – grupės „Patruliai“ lyderis Algirdas Radzevičius su žmona Milisandra. Dvejų metų dukrą Barborą ir praėjusių metų birželį gimusį sūnų Bernardą auginanti žinoma moteris – itin aktyvi socialiniuose tinkluose.

Dažnai įvairiomis gyvenimo nuotraukomis besidalijanti buvusi „Mokinukė“ nebijo sekėjams socialiniuose tinkluose parodyti vis daugiau asmeniškų momentų.

I. Puzaraitės-Žvagulienės gyvenimo akimirkos – mūsų galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų