REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Steve‘o Jobso jaunėlė užaugo (tv3.lt fotomontažas)

Eve Jobs, „Apple“ įkūrėjo Steve‘o Jobso jaunėlė, šiuo metu sulaukia vis daugiau visuomenės ir žiniasklaidos dėmesio.

21

Eve Jobs, „Apple“ įkūrėjo Steve‘o Jobso jaunėlė, šiuo metu sulaukia vis daugiau visuomenės ir žiniasklaidos dėmesio.

REKLAMA

19-metė mergina savo „Instagram“ paskyroje nesikuklina ir demonstruoja, kaip atrodo jos prabangus gyvenimas.

Eve mokosi prestižiniame Stanfordo universitete ir yra ne vieną nacionalinį ir tarptautinį apdovanojimą pelniusi jojikė.

Pernai metais, po vieno iš jodinėjimo žirgais konkurso, Eve Jobs pelnė mėnesio jojikės titulą. Mergina varžosi su kitomis garsių asmenybių, tokių kaip Billas Gatesas, Bruce‘as Springsteenas ir Stevenas Spielbergas dukromis Jennifer Gates, Jessica Springsteen ir Destry Spielberg.

2015-aisiais Eve mama ir investuotoja Laurene Powell-Jobs įsigijo 12 mln. eurų vertės rančą Floridoje. Būtent ten dabar itin svarbioms varžyboms su savo žirgu Missy Clark treniruojasi Eve Jobs.

REKLAMA
REKLAMA

Rančoje yra net 4 miegamieji, 5 vonios kambariai ir baseinas bei ūkinis pastatas, kuriame gyvena net 20 žirgų, galinčių treniruotis toje pačioje teritorijoje įrengtame manieže.

REKLAMA

Kaip teigia portalas „Business Insider“, Eve dalyvauja įvairiose pasaulio šalyse rengiamuose konkursuose.

Merginos širdis šiuo metu nėra laisva. Eve draugauja su Majamio verslo mokyklos studentu Eugenio Garza Perezu. Iš Meksikos kilęs vaikinas į JAV atsikraustė kai jam buvo 15 metų. Kadangi Eugenio šeima taip pat užsiėmė jodinėjimu, jaunuolis norėjo išmokti šio meno iš tikrų profesionalų. Su Eve vaikinas susipažino būtent jojimo varžybose.

Kaip ir Steve‘o Jobso dukra, jo šeimoje daug sėkmingų verslininkų. Eugenio prosenelis Eugenio Garza Sada buvo „VISA Group“ prezidentas ir prestižinio Monterrey technologijų ir aukštojo mokslo instituto Meksikoje įkūrėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Eve Jobs „Instagram“ paskyroje galima išvysti daug poros, keliaujančios po įvairias egzotines šalis, fotografijų.

Kaip teigia „Forbes“, Eve kartu su šeima valdo net 16,2 mlrd. eurų vertės turtą.

Steve‘as Jobsas 2011-aisias mirė pakirstas klastingos ligos – kasos vėžio. Kaip teigia oficialus verslininko biografas Walteris Isaacsonas, Steve‘as beveik neabejojo, kad jo verslą ateityje valdys būtent jauniausioji dukra Eve.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų