REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Magas Antonas Lavrentjevas surengė iliuzijų ir humoro šou „Pyst!“ (nuotr. Organizatorių)

Mitais ir legendomis apipinta ne viena retesnė profesija, tačiau bene daugiausiai paslapčių slepia iliuzionistai.

23

Mitais ir legendomis apipinta ne viena retesnė profesija, tačiau bene daugiausiai paslapčių slepia iliuzionistai.

REKLAMA

Įvairių televizijos projektų dalyvis, „Lietuvos talentų“ superfinalininkas ir tarptautinių iliuzijos asų konkursų nugalėtojas Anton Lavrentjev – gerai žinomas iliuzionistas. Savo nuoširdumu ir meile magijai užkrėtęs daugybę žiūrovų, šįkart jis nusprendė leistis į vieną didžiausių iššūkių.

Nors dažniausiai televizijoje pasirodančių magų pasirodymai sulaukia daugybės kritikos neva visa tai surežiisuota, A. Lavrentjev nusprendė paneigti šį nusistovėjusį požiūrį – vyras leidžiasi į didžiausią iliuzijos pasirodymų turą po visą Lietuvą.

Susidomėjo internete

Ne vienerius metus iliuzijų pilname pasaulyje gyvenantis A. Lavrentjev tikina, kad šiuo menu susidomėjo prieš daugybę metų. Vos pilnametystės sulaukęs jaunuolis šia manija užsikrėtė internetu: „Žiūrėjau įvairius vaizdo įrašus „YouTube“, mačiau, kaip kiti iliuzionistai demonstruoja savo triukus. Nusprendžiau tai atkartoti pats. Kadangi viskas pavyko labai greitai ir lengvai, susidomėjau tuo kur kas labiau“, - tv3.lt pasakojo vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Nors pirmąjį savo triuką tada žinomas iliuzionistas atliko prieš daugelį metų, koks jis buvo, vyras neatskleidžia: „Stebėjau, kaip vienas magas moterį padalija pusiau. Pasikviečiau savo brolį, ant kurio šį triuką pabandžiau atkartoti. Nuo tada turiu du pusbrolius!“, - šmaikštavo jis.

REKLAMA

Iliuzionistai – melagiai?

Tų, kurie netiki iliuzionistų pasirodymais, išties labai daug. Apkalbos, kad visa tai surežisuota ir sutarta, netyla po kiekvieno jų pasirodymo didžiojoje scenoje. Vis dėlto A.Lavrentjev tikina, kad savo pasirodymuose jis nenaudoja jokio montažo, o ir išankstinių susitarimų čia – nėra.

„Žmonės yra drąsūs kalbėti, bet ne daryti. Mano socialiniuose tinkluose atsiranda daugybė komentarų, kuriuose internautai rašo, jog tai surežisuota ir sumontuota. Jiems aš turiu tik vieną pasiūlymą: jeigu sakote, kad tai surežisuota, lažinamės iš 1000 eurų – jei prie jūsų akių neatliksiu šio triuko – laimėsite Jūs“, - šyptelėjo A. Lavrentjev.

REKLAMA
REKLAMA

Ryžosi neįtikėtinam dalykui

A. Lavrentjev pirmasis Lietuvoje išdrįso leistis po didžiųjų miestų sales, kuriose rodys iliuzijos triukus. Į magijos ir humoro šou „PYST!“ žinomas vyras kvies Vilniaus, Kauno, Utenos, Šiaulių ir Klaipėdos salėse.

Mentalizmas, virtuoziška mikromagija – visa tai bus patiekta tirštame humoro padaže, kurio skoniai varijuos nuo subtilaus iki pikantiškai aštraus. Pro aštrius susidomėjusios publikos žvilgsnius tikrai nepraslys nė viena detalė, nes kiekvienas judesys scenoje bus filmuojamas operatorių, o vaizdas – tiesiogiai transliuojamas dideliame ekrane. 

Pamatykite, kokius triukus jis rodė radijo studijoje:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų