REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Taip, tai nutiko prieš 20 metų, Trakų rajone esančiame Lentvario miestelyje, šalia geležinkelio stoties esančiuose krūmuose. Tąkart policijos pareigūnams teko aiškinti, ar trys jaunuoliai išžagino 19-metę Mariją?

Taip, tai nutiko prieš 20 metų, Trakų rajone esančiame Lentvario miestelyje, šalia geležinkelio stoties esančiuose krūmuose. Tąkart policijos pareigūnams teko aiškinti, ar trys jaunuoliai išžagino 19-metę Mariją?

REKLAMA

Šis įvykis yra aprašomas kriminalinių naujienų laikraštyje „Akistata“. Nors atrodė, kad įtariamieji pagauti nusikaltimo vietoje ir jų kaltė yra akivaizdi, bet staiga viskas pasisuko netikėta linkme...

Pritrūko paties fakto

Šioje istorijoje, prasidėjusioje likus kiek daugiau kaip valandai iki vidurnakčio, klasikinių nusikaltimo elementų buvo apstu: buvo sulaikyti įtariamieji, sumaniai veikė operatyvūs policijos pareigūnai, kuriems apie žaginimą pranešė budrus pilietis, ašarojo nukentėjusioji.

Tačiau jau kitą dieną paaiškėjo, kad vis dėlto pritrūko vienos „smulkmenėlės“ – paties žaginimo fakto.

20-metis lentvariškis Kęstutis (visi vardai pakeisti – aut. past.) ir 18-metis jo draugas Nerijus bare prie geležinkelio stoties vaišino 26-erių Rusijos pilietį Borisą, kuris atvyko į Lentvarį paviešėti pas čia gyvenančią seserį.

REKLAMA
REKLAMA

Pastarasis neliko skolingas, tad vaišės buvo gausios ir kompanijos nuotaikos buvo kuo puikiausia. Savaime suprantama, išgėrę vyrai pradėjo kalbėti apie moteris. Buvo aptariami skirtingų tautybių moterų skirtumai ir ypatybės.

REKLAMA

Tuomet ir paaiškėjo, kad svečias neturi nė žalio supratimo apie lietuvaičių temperamentą. Lentvariškiai nusprendė suteikti Borisui progą išbandyti „lietuvišką gėlelę“ ir pradėjo atidžiau dairytis po barą.

Patraukė tiesiai į krūmus

Tuomet kompanija ir pastebėjo, kad šalia jų sėdinti mergina vis žvilgčioja į jų pusę. O šalia jos esantis gerbėjas, panašu, buvo seniai atsibodęs. Netrukus Marija su savo draugu jau sėdėjo prie dviejų lentvariškių ir svečio iš Rusijos stalelio.

Kai šis „nusmigo“, prasidėjo dalykinės derybos. Marija sutiko įrodyti svečiui iš Rusijos, kad lietuvaitės nėra prastesnės už jo tautietes. Sutiko kartu pamyluoti ir du jaunus lentvariškius.

REKLAMA
REKLAMA

Jaukios vietos toli ieškoti nereikėjo ir visi patraukė netoliese augančių krūmų link. Pirmas į juos su mergina nulindo Borisas, o du lentvariškiai liko laukti savo eilės.

Bet netikėtai bare atsipeikėjo Marijos gerbėjas. Neberadęs savo išrinktosios, jis nuskubėjo į policijos nuovadą. Pareigūnai, nors asmuo ir buvo girtas, sureagavo žaibiškai.

„Paragauti“ lietuvaitės tesuspėjo tik Borisas, tačiau kaip nusikaltimo bendrininkai buvo sulaikyti ir du lentvariškiai.

Susigėdusi dėl savo gerbėjo, Marija nuovadoje parašė pareiškimą, kad niekadėjai mylėtis ją privertė smurtu ir grasinimais. Įvykiu susidomėjo prokuratūra. Visi trys įtariamieji nė į kalbas nesileido dėl jiems mestų kaltinimų.

Jiems grėsė rimti nemalonumai, bet... Kitą rytą Marija nepasirodė policijos nuovadoje, o pradėjus aiškintis, kur ji pradingo, nustatyta, kad ji apskritai neturi gyvenamosios vietos. Kur dingo Marija nežinojo ir jos gerbėjas. Tad visus tris įtariamuosius, jau kaip garbingus piliečius, pareigūnams teko paleisti į laisvę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų