REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Shudu Gram (nuotr. Instagram)

Nepriekaištinga oda ir veriančiomis akimis pasižymintis bei paslaptį turintis modelis Shudu Gram užkariavo internetą ir socialinius tinklus.

16

Nepriekaištinga oda ir veriančiomis akimis pasižymintis bei paslaptį turintis modelis Shudu Gram užkariavo internetą ir socialinius tinklus.

REKLAMA

Mergina, kurios išvaizda gėrisi daugybė gerbėjų, taip pat sulaukė ir nemažai neigiamo dėmesio. Tačiau ar galite suprasti, kodėl?

Tituluojama kaip pirmasis pasaulio skaitmeninis supermodelis, ši virtuali mergina savo tikroviška išvaizda pavergė daugelio internautų širdis.

Nepaisant to, jog Shudu Gram sugebėjo įtikinti esanti tikras žmogus, kaip teigia fotografas ir modelio kūrėjas Cameron-Jamesas Wilsonas, ji – 100% skaitmeninė.

Tačiau daugelis internautų mano, jog Shudu yra tikrų tikriausias asmuo, jau seniai turėjęs išlysti į viešumą dėl savo išskirtinio grožio.

REKLAMA
REKLAMA

„Oho, atrodai kaip netikra. Tikra tobulybė“, - komentavo vienas.

„Esi tikra gyva Barbė“, - pridūrė kitas.

Shudu Gram išgarsėjo patalpinus nuotrauką, kurioje ji neva dėvi atlikėjos Rihanna makiažo priemonių linijos „Fenty Beauty“ lūpdažį. Po to, kai fotografija atsidūrė makiažą sukūrusios įmonės puslapyje, ji sulaukė šimtų tūkstančių „patinka“.

REKLAMA

Tačiau ne visi internautai buvo tokie patiklūs.

„Ši nuotrauka graži, tačiau ji netikra. Šis modelis neegzistuoja. Lai lūpdažį reklamuoja tikros merginos, nes ji nė nenaudoja jūsų produktų“, - rašė vienas internautas.

Shudu Gram savo profilyje su gerbėjais bendrauja taip, lyg būtų tikras žmogus.

„Greitai pasirodys nuostabūs darbai“, - po viena iš savo fotografijų rašė ji.

Internetu ir socialiniais tinklais besinaudojantys žmonės į šį skaitmeninį modelį reaguoja skirtingai. Kai kurie grožisi jos išvaizda, kiti kritikuoja.

„Ji netikra, tačiau primena tikrą meno kūrinį“, - teigė vienas.

Tie, kurie patikėjo merginos tikrumu, prašė interneto žvaigždės atskleisti savo ūgį ar papasakoti, kokias grožio priemones ji naudoja rytais.

Norėdamas paaiškinti, kaip atsirado Shudu Gram ir kodėl jos nuotraukomis dalijasi socialiniame tinkle „Instagram“, fotografas Cameron-Jamesas po viena iš nuotraukų rašė: „Tai paprasčiausias paveikslas, iliustracija. 3D projekcijomis susidomėjau tik prieš metus, o Shudu Gram yra pirmasis mano kūrinys. Prie kiekvienos nuotraukos praleidžiu labai daug laiko. Mano pastangos akivaizdžiai matomos rezultatuose. Manau, jog svarbu viešinti stiprių tamsiaodžių moterų paveikslus. Turėjau progą sukurti pačią gražiausią moterį pasaulyje, tokia ji ir yra. Nemanau, jog 3D kūriniai pakeis tikrus modelius, kadangi be pastarųjų nebūtų ir Shudu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų