REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
120
Paula Valentaitė (nuotr. asm. archyvo)

Praėjusi šeštadienį paaiškėjo visi 2018 metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalistai, tarp kurių ir jauniausia konkurso dalyvė, 17-metė Paula Valentaitė.

120

Praėjusi šeštadienį paaiškėjo visi 2018 metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalistai, tarp kurių ir jauniausia konkurso dalyvė, 17-metė Paula Valentaitė.

REKLAMA

Pusfinalio transliacijos metu atlikėja surizikavo ir pristatė visai kitą kūrinio „1 2 3“ versiją bei pasirodymo koncepciją. Komisija dėl šio žingsnio negailėjo komplimentų ir siūlė naująją versiją pristatyti ir finalinėje kovoje. Paula nusprendė šį sprendimą priimti pasitarusi ir su gerbėjais.

Ankstesniuose nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos etapuose mergina pasirodė su jau vizitine kortele spėjusiomis tapti nendrėmis bei intensyvia choreografija, kurią vėliau pristatė ir su dvejomis šokėjomis scenoje.

„Žinoma, tai nėra lengvas variantas, kadangi energetiką ir dainavimą šokant reikia išlaikyti viso pasirodymo metu. Juk nesinori dainuoti nešvariai ar šokti „ne pilna koja“, - detales atskleidžia Paula.

REKLAMA
REKLAMA

Pusfinalio metu jauna mergina pademonstravo išties pakitusią kūrinio versiją, o pasirodymo koncepciją visiškai minimalizavo ir pavertė stilingu juodos ir baltos spalvų deriniu.

REKLAMA

Dar prieš pusfinalį Paula teigė, kad toks žingsnis labai gerai apgalvotas ir taip atlikėja nori žiūrovui perteikti kūrinio emociją ir tai, ką jis reiškia jai pačiai. Pusfinalio metu žiūrovai girdėjo akustinę dainos versiją – būtent taip daina skambėjo ją vos sukūrus, prieš „gaminant“ studijinę jos versiją.

„Tiek senasis, tiek naujasis pasirodymo variantai man yra artimi. Dviejuose etapuose jau buvo išvystyta energingo pasirodymo mintis, kuomet pajutau, jog dainos idėjos ir savo pačios emocijų nenoriu užmaskuoti choreografijos žingsneliais ar rekvizitais scenoje. Nauja kūrinio aranžuotė ir švaresnė scenografija labiau leidžia žiūrovui pajausti kūrinio prasmę, o toks ir buvo mano tikslas“, - atvirauja atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Kokią kūrinio versiją ir pasirodymą atlikti didžiajame finale, kuris įvyks jau ateinantį sekmadienį, kovo 11 dieną, Kauno „Žalgirio“ arenoje, atlikėja nusprendė pasitarti ir su konkurso gerbėjais.

Kuris Paulos pasirodymas „Eurovizijos“ atrankoje jums patiko labiau?

„1 2 3“ originali dainos versija ar „1 2 3“ akustinė dainos versija?

Rašykite komentaruose!  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų