REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Labas rytas, chebra, - ankstyvą pirmadienio rytą nuskambėjo radijo stoties „Power Hit Radio“ eteryje. – Čia yra„120“... Tai mūsų pirmoji diena radijuje. Džiaugiamės, kad mūsų klausotės“.

„Labas rytas, chebra, - ankstyvą pirmadienio rytą nuskambėjo radijo stoties „Power Hit Radio“ eteryje. – Čia yra„120“... Tai mūsų pirmoji diena radijuje. Džiaugiamės, kad mūsų klausotės“.

REKLAMA

Grupės „120“ vaikinai tuoj pat perspėjo, kad pirmadienis – puiki diena, semtis motyvacijos. „Pirmadieniais mes jums įpurkšime motyvacijos, įkvėpsime“, - pranešė vaikinai.

„X Faktoriaus“ nugalėtojų grupės „120“ narių Dovydo ir Šarūno balsus „Power Hit Radio“ eteryje galėsite girdėti kasdien nuo 7 val. ryto.

Rytinę laidą pradėję vesti vaikinai tikisi priprasti prie naujo gyvenimo ritmo ir nepramiegoti ankstyvos laidos.

Nei Dovydas, nei Šarūnas kol kas griežtai neišduoda, ko „Power Hit Radio“ klausytojai gali laukti laidose, tačiau tikina, jog juos lydi jausmas, kad prasideda naujas ir įdomus gyvenimo etapas, kuris atneš ir ne vieną iššūkį: „Prasideda pavasaris. Jausmas puikus. Mėgstam šitą jausmą. Šiaip esame pelėdos, bet manau, kad adaptuosimės ir viskas bus OK. Manom, kad atsikėlę anksčiau, daugiau dalykų spėsim padaryti, kam drunyti kaip katinams iki pietų. Nėra ko čia voliotis toj lovoj“, – apie pokyčius kalbėjo Dovydas ir Šarūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Iki šiol vaikinų rytas, pasak jų pačių, atrodydavo visiškai įprastai: „Rytas labai paprastas. Atsikeli, kada reikia atsikelti, nusiprausi, atlieki savo rytinį ritualą ir žvaliai pasitinki dienos darbus. Atsikėlimo laikas varijuoja, nes darbas yra pakankamai dinamiškas“.

REKLAMA

Dovydas ir Šarūnas tikina, jog yra pasirengę ne tik patys priprasti prie naujo ritmo, bet ir puikiai nuteikti klausytojus, kad jų dienos prasidėtų įdomiau ir linksmiau nei iki šiol.

„Power Hit Radio“ vadovas Saulius Baniulis teigė suprantantis, jog pirmasis kartas eteryje – didelis išbandymas. „Kad jie yra reikalingi mūsų radijo eteryje, buvo akivaizdu po pirmojo Dovydo ir Šarūno pasirodymo „X Faktoriaus“ atrankose, tereikėjo išsiaiškinti, ar radijas domina juos pačius. Įprastai radijo eteris būna didelis išbandymas televizijos žmonėms, tad bus labai smalsu, kaip su šiuo iššūkiu susidoros šie vyrukai“, – sakė „Power Hit Radio“ programų koordinatorius.

Ką vaikinai išdarinėjo pirmosios, debiutinės, laidos eteryje, galite išgirsti ČIA:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų