REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Išskyrė kelis zodiako ženklus: šiandien jūsų laukia rimti nemalonumai

Kovo 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

20

Kovo 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jausite emocinę įtampą, kamuos dvasinis nerimas. Svarbu, kad nepasiduotumėte provokacijoms bei išliktumėte santūrūs, jei reikalai bei santykiai klostysis ne visiškai taip, kaip buvote susiplanavę.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Galite pakliūti į pavojingas situacijas, jeigu pasiduosite pagundoms, savo silpnybėms. Dėmesį rodantis pažįstamas gali pasirodyti ne itin doras.

REKLAMA

Dvyniai

Geriausiai seksis kasdieniniai darbai, apie būsimus darbus bei perspektyvas irgi galima pagalvoti. Vis dėlto jūsų geri ketinimai gali iššaukti kritiką ar ne tokią reakciją, kokios tikėjotės.

Vėžys

Tikėtina kova dėl įtakos sferų, meilės objekto ar turto. Galimi nelaimingi atsitikimai, nusikalstami veiksmai. Reikės įtempti valią, kad neprarastumėte savitvardos.

Liūtas

Galbūt jumyse staiga sukunkuliuos meilės, pavydo ir panašių aistrų verpetas. Patartinos nervus atpalaiduojančios procedūros.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Tikėtina užmegzti kontaktus su įtakingais žmonėmis. Vis dėlto daug vilčių teikęs asmuo gali neskubėti išpildyti pažado ar duoti konkretaus atsakymo į jūsų klausimą, prašymą.

Svarstyklės

Diena bus kupina įtampos, nelengvų pokalbių ir darbų. Nenuleiskite rankų. Jeigu reikia, keiskite taktiką, šiek tiek atsitraukite, lukterėkite.

Skorpionas

Diena labai aktyvi, kupina energijos, šurmulio. Kita vertus, situacija, kuri susiklostys, gali būti paini, klaidinanti. Gali būti, kad netikėtai keisis aplinkybės, nuotaikos, ankstesnį pritarimą keis nepritarimas arba atvirkščiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien svarbu nepervargti ir neprivelti rimtų klaidų. Jos labai tikėtinos, tad būkite atidūs. Venkite triukšmo, šurmulio, atmeskite abejotinus pasiūlymus, nesivelkite į neaiškias pažintis.

Ožiaragis

Būsite itin jautrūs ir jausmingi. Energingai atakuosite dominančius asmenis, reikalausite dėmesio, konkrečių žingsnių. Savo komentarais galite šokiruoti aplinkinius. Įvertinkite galimas tokio savo elgesio padarinius.

Vandenis

Daugiausiai dėmesio skirsite piniginiams, turtiniams reikalams. Galbūt mėginsite su kažkuo dalytis įtakos sferas, bendrą turtą, kapitalą arba rūpinsitės nuoma, tiekimu. Į situaciją galite įpainioti ir tuos, kurie niekuo dėti.

Žuvys

Būsite nusiteikę ryžtingai, ypač jei jūsų veikla susijusi su informacijos gavimu ir jos apdorojimu, moksline veikla. Rūpės išgirsti dominančio asmens požiūrį, įvertinti savo ar kitų galimybes. Kol kas neatverskite visų savo kortų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų