REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Svarbiausias savaitės horoskopas: vienam Zodiako ženklui – kvapą gniaužianti sėkmė

Horoskopas savaitei 2018 03 05 – 12 d. d.

13

Horoskopas savaitei 2018 03 05 – 12 d. d.

REKLAMA

Naglis Šulija

Avinas. Savaitės pradžia – gana rami, įprasta. Nuo savaitės vidurio ims sparčiai didėti ir dalykinis aktyvumas, ir asmeninis žavesys. Žinoma, abi šios savybės ne tik ieškos tinkamos veiklos, bei ir nesunkiai jos ras. Savaitės pabaiga – staigų, bet naudingų sprendimų bei veiksmų metas.

Jautis. Atrodo, laukia gana rami savaitė – dalykinėje srityje naujienų nedaug, vyraus įprasti darbai, namie irgi viskas savo vietose. Neblogas metas kartu su bendraminčiais aptarti būsimus bendrus darbus. Svarbesniems susitikimams, pokalbiams tiks savaitės pradžia.

Dvyniai. Darbe darbo nestigs, bet, atrodo, su visomis užduotimis susitvarkysite nesunkiai. Nuo savaitės vidurio pasidarys svarbu susitikti su artimais draugais, aptarti bendrus reikalus, nutarti, ką galima būtų nuveikti ateityje ir net kai ko imtis tiesiog dabar. Svarbių dalykinių pokalbių gali būti antroje savaitės pusėje.

REKLAMA
REKLAMA

 

Vėžys. Ne iš karto, bet ims daugėti darbų, kitos veiklos darbe, profesijos srityje. Atrodo, kol kas vyraus nedideli darbai ir greitai sutvarkomi reikalai, be to, dažnai juos lydės ir kažkokios malonios aplinkybės. Savaitės pabaigoje santykius su kai kuriais žmonėmis susigadinti būtų lengva, o juos taisyti – sunku.

REKLAMA

Liūtas. Pasikeis vidinė būsena – darysitės dar linksmesni, dar guvesni, su įkvėpimu tvarkysite asmeninius reikalus. Palankus metas planuoti būsimas keliones, o kur nors vykstantiems puikiai pavyktų suderinti pažintinius, dalykinius reikalus ir smagų poilsį. Puikiai seksis ir sportinio tipo pramogos.

Mergelė. Ši savaitė gali atnešti svarbių susitikimų ir naudingų pokalbių, galbūt palankus metas svarbiems darbams namie tęsiasi, bet ilgai nebetruks, verta į tai atsižvelgti. Nuo savaitės vidurio sėkmė lydės tuos, kurie ieško papildomų išteklių savo veiklai plėsti.

REKLAMA
REKLAMA

 

Svarstyklės. Dalykinėje srityje veiklos nei daug, nei mažai, taigi liks laiko asmeniniams reikalams. Palankus metas rūpintis sveikata, stengtis, kad ji būtų dar geresnė. Nuo savaitės vidurio prasidės puikus metas puoselėti ryšį su artimu žmogum. Galimos naujos įdomios pažintys.

Skorpionas. Pramogų tikrai nestigs, gali būti netgi sunkoka pasinaudoti visomis progomis bei galimybėmis. Maždaug nuo savaitės vidurio ims daugėti nedidelių darbų ar skubiai tvarkytinų reikalų. Teks jų imtis ir neniurzgėti. Sėkmė lydės tuos, kurie drąsiai ir energingai siekia finansinės naudos. 

Šaulys. Būsite labai veiklūs, energingi, nebijosite prie tikslo žengti tiesiai, nesidairydami. Savaitės pabaigoje galimi staigūs, tačiau naudingi sprendimai, ir ne mažiau staigūs veiksmai. Puikiai seksis sportuojantiems. Neliks be dėmesio namai, šeimos reikalai. Be to, tapsite kūrybiškesni, daugės progų smagiai pasilinksminti.

Ožiaragis. Būsite atviri, daug ir mielai bendrausite su senais draugais ir naujais pažįstamais. Patiks judėti, galimos trumpos išvykos. Palankus metas besimokantiems. Taip pat savo dėmesio dalies paprašys namai, šeimos reikalai. Atrodo, čia pavyks nuveikti šį tą naudingo ir gražaus.

Vandenis. Vis dar svarbūs bus piniginiai, turtiniai reikalai. Pastangos šioje srityje netruks atnešti naudos, bet labai gali būti, kad dar didesnė sėkmė laukia netolimoje ateityje. Taip pat pasidarysite atviri, bendraujant bus labai lengva padaryti malonų įspūdį iškalba ir geromis manieromis.

Žuvys. Būsite energingi, veiklūs, dėl to sparčiai tvarkysite asmeninius reikalus. Darbe, profesijos srityje viskas irgi vyks sparčiai ir efektyviai. Maždaug savaitės viduryje pasidarys svarbu ne tik tai, kokie esate, bet ir ko bei kiek už tai galite gauti. Vis palankiau ims klostytis piniginiai reikalai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų