REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Seksas (nuotr. 123rf.com)

Pagaliau vaikinai turi pasiteisinimą, kodėl jiems niekaip nepavyksta rasti to G taško. Kaip teigia gydytojai, jis neegzistuoja.

34

Pagaliau vaikinai turi pasiteisinimą, kodėl jiems niekaip nepavyksta rasti to G taško. Kaip teigia gydytojai, jis neegzistuoja.

REKLAMA

Sekso ekspertai tikindavo, jog „stogą nunešančius“ orgazmus sekso metu moterys gali patirti aptikus ir stimuliuojant makštyje esančią slaptą, maždaug 2x1,5 cm dydžio, vietelę. Ją dar 1950-aisiais aptiko iš Vokietijos kilęs ginekologas Ernstas Grafenbergas. G tašką jis apibūdino kaip prisilietimams labai jautrią vietą.

Australijos mokslininkai pateikė išvadą, jog jiems niekaip nepavyko rasti tokią anatominę struktūrą turinčios vietos. Jų tyrime dalyvavo net 13 32-97 metų moterys. Taip vadinamoje G taško zonoje, apart makšties sienelės, jie nieko nerado.

Tyrimams vadovavęs Dr. Nathanas Hoagas sakė, jog moterys malonumą jaučia tik dėl to, jog stimuliuojama vieta yra labai arti klitorio.

REKLAMA
REKLAMA

„Atlikus skrodimus išsiaiškinome, jog taip vadinamas G taškas, kurio idėją pasiūlė E.Grafenbergas, kaip anatominė struktūra, neegzistuoja“, - sakė jis.

REKLAMA

Pavadinimas „G taškas“ atsirado tik 1981-aisiais. Nuo tada ši vieta makštyje yra laikoma viena didžiausių paslapčių.

Apie tai buvo parašyta daugybė knygų, išspausdinta tūkstančiai straipsnių, kuriuose smulkiai nupasakota, kaip aptikti ir kaip teisingai stimuliuoti tą vietą.

„Mokslininkai galbūt ir nerado fizinių šio vietos įrodymų, tačiau aš neabejoju, jog tokia vieta iš tiesų egzistuoja“, - pasakojo Geriausia Britanijos sekso eksperte vadinama Rebecca Dakin. „Paklauskite bet kurios moters ir ji tikrai paneigs mokslininkų išvadas. Ant makšties sienelės yra vieta, kuri savo tekstūra primena graikinį riešutą. Stimuliuojant šią vietą pasiekiamas kitoks orgazmas, nei įprastai.

Įmonės kuria įvairius sekso žaisliukus, padedančius stimuliuoti būtent G tašką, o moterys niekaip nenustoja jų pirkti. Į tai vyrai neturėtų žiūrėti kaip į pasiteisinimą. Jei jiems nepasisekė aptikti G taško, jie turėtų nepasiduoti ir jo ieškoti, kadangi jų pastangos tikrai bus įvertintos.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų