REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
Eurolyga: „Žalgiris“ – „Barcelona Lassa“ (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Šarūnas Jasikevičius buvo itin patenkintas savo žaidėjų pasirodymu Eurolygos rungtynėse prieš „Barceloną“, kurias Kauno „Žalgiris“ laimėjo užtikrintai - 90:74.

66

Šarūnas Jasikevičius buvo itin patenkintas savo žaidėjų pasirodymu Eurolygos rungtynėse prieš „Barceloną“, kurias Kauno „Žalgiris“ laimėjo užtikrintai - 90:74.

REKLAMA

Pirmiausiai padėkojęs sirgaliams, kurie ir vėl beveik pilnai užpildė areną, Šaras perėjo prie pagyrų auklėtiniams.

„Žaidėjai ėjo kautis, tai buvo vienos geriausių sezono rungtynių - dėl plano, smulkių detalių išpildymo. Atakavome juos ten, kur ir norėjome. Ir gynyboje, ir puolime. Kalbėjome apie jų entuziazmą ir užsidegimą, bet tuo pranokome juos.

Kaip treneris gali daug ką akcentuoti, bet išėję į aikštę žaidėjai turi tai padaryti. Niekada nebus viskas idealiai, tai buvo fantastinis žaidėjų pasirodymas.

Tu aploši „Barceloną“. Jų sudėtis yra puiki. Šiandien mes parodėme savo galią“, - kalbėjo treneris.

„Žalgiris“ jau turi 15 pergalių - viena daugiau nei buvo pasiekta praėjusiame sezone. O dar liko sužaisti šešerias rungtynes. Kauniečių patekimas į atkrintamąsias atrodo itin realus.

REKLAMA
REKLAMA

„Prasideda toks etapas, kad kai kurios komandos pradeda galvoti apie kitas rungtynes. Jie nori laimėti, bet keičiasi prioritetai. Mūsų prioritetas yra Eurolyga ir čia norime parodyti geriausią savo veidą.

REKLAMA

Nuostabus jausmas, kai žinai, kad už tavo nugaros yra Europos grandai, kurie jau dėl nieko nekovoja, o tu dar kovoji.

Tai yra fantastinis dalykas“, - pripažino Šaras.

Paklaustas, kodėl šį sezoną kauniečiai yra dar galingesni nei praėjusiame, treneris nedvejojo.

„Turime labiau išreikštus lyderius. Visi žino, kad mūsų lyderis yra Kevinas Pangosas, visi nori ją sustabdyti. Jis pasirengęs į priekį vesti bet kurią Eurolygos komandą. Padeda tai, kad mūsų sistemoje jau ilgai žaidžia Jankūnas ir Ulanovas. Kuo daugiau tęstinumo, tuo geriau, bet Pangosas mus pakelia į aukščiausią lygį“, - kanadiečiui duoklę atidavė Š.Jasikevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų