REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Virtuali draugė (nuotr. 123rf.com)

Socialinių tinklų ir interneto dėka šiais laikais, labiau nei kada nors anksčiau, tapo lengviau susipažinti su įvairiais žmonėmis. Būtent taip viena moteris, vaidindama virtualią draugę, užsidirba pinigus.

21

Socialinių tinklų ir interneto dėka šiais laikais, labiau nei kada nors anksčiau, tapo lengviau susipažinti su įvairiais žmonėmis. Būtent taip viena moteris, vaidindama virtualią draugę, užsidirba pinigus.

REKLAMA

Tinklalapio „Reddit“ lankytoja pasidalino įrašu, kuriame aiškina, kiek pinigų ji užsidirba būdama kažkieno drauge ar netgi mergina. Ji taip pat atskleidė ir tai, ką iš jos gauna jos klientai.

Pasivadinusi Haley, internautė pridūrė, kad daugelis žmonių mano, jog šis jos darbas yra šiek tiek keistas ar netgi nešvarus, tačiau mergina teigia, jog su ja elgiamasi pagarbiai, o jos klientai labai protingi žmonės.

Haley taip pat sutinka būti netikra „Facebook“ mergina. Tereikia susimokėti tam tikrą sumą pinigų. Jai ne kartą buvo siūloma atvykti į Kaliforniją, tačiau mergina savo netikrus draugus ir vaikinus stebi vienos mobilios programėlės pagalba. Vienu metu ji gali bendrauti net su 7 žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

„Visą dieną nesėdžiu namuose ir nelaukiu kada man paskambins ar prieš kamerą prašys parodyti savo krūtinę. Nors kai kurios merginos tuo užsiima, mano paslaugos kiek kitokios. Mano darbas – padėti ištikus emocinėms ar asmeninėms problemoms, ugdyti socialinius įgūdžius, mokyti flirtuoti arba tiesiog būti paprasta kitų vyrų drauge ar mergina“, - rašė Haley.

REKLAMA

„Be jokio papildomo mokesčio, jei tik to nori mano klientai, ant jų socialinių tinklų sienų keliu įvairius įrašus. Kitaip nei merginos pagal iškvietimą, man mano klientai rūpi. Mus sieja itin stiprūs ryšiai.“

Yra ir kainoraštis

Naujų klientų Haley ieško socialiniuose tinkluose. Kai su ja susisiekia jos paslaugomis susidomėję asmenys, ji jiems nusiunčia savo aprašymą, kelias fotografijas, telefono numerį ir „Snapchat“ vartotojo vardą.

Ji nustato ir kelias taisykles. Viena svarbiausių – bendravimas vyksta tik per socialinius tinklus. Jei su ja norima susisiekti telefonu, ji taip pat paskelbia laiką, kada galima tai daryti. Taip Haley susimoka už savo slaugės studijas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina yra nustačiusi visų paslaugų įkainius. Už vienos dienos bendravimą ji prašo 12 eurų. Jei jos paslaugos užsakomos savaitei, su savo klientais ji bendraus 3-4 dienas per savaitę, Haley prašys susimokėti 33 eurus. Mėnesio trukmės bendravimas kainuoja 106 eurus.

Jei asmuo su ja bendrauja pirmą kartą, Haley prašo susimokėti iš anksto, o savo ištikimais klientais mergina pasitiki ir jiems leidžia susimokėti tada, kada jie gali.

Haley teigia, jog į savo klientus ji nežiūri kaip į pinigų prikimštus maišus. Su dalimi jų mergina bendrauja visiškai nemokamai. Nepaisant to, jos neįprasta karjera yra aršiai kritikuojama. Teigiama, jog Haley naudojasi vienišais asmenimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jei tuo užsiimčiau, mano sąžinė nebūtų rami. Kažkoks vienišas vaikinas turi mokėti už jam meluoti ir juo manipuliuoti linkusį draugą. Tai naudojimasis žmonėmis ir jų vienišumu“, - rašė vienas internautas.

„Tu apsimeti jų drauge, nors juos vis tiek vadini klientais. Su tavimi bendrauja itin vieniši žmonės. Negalėčiau susitaikyti su emociniu skausmu, kokį jiems sukeliu už savo paslaugas prašydamas pinigų“, - teigė kitas.

Buvo ir tokių, kurie Haley apkaltino žmonių skaudinimu.

„Tai darbas, kurį dirbdama žinai, jog kada nors teks įskaudinti šiuos žmones. Niekaip nesuprantu, kaip emocinės paramos pardavinėjimas gali būti naudingas“, - rašė internautas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų