REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Kovo mėnesį laukia ypatingas mėnuo. Nors daugeliui zodiako ženklų pagaliau ateina sėkmės kupinas laikotarpis, kai kuriems iš jų verta neprarasti budrumo. Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė atskleidžia visų horoskopo ženklų kovo mėnesio prognozes.

12

Kovo mėnesį laukia ypatingas mėnuo. Nors daugeliui zodiako ženklų pagaliau ateina sėkmės kupinas laikotarpis, kai kuriems iš jų verta neprarasti budrumo. Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė atskleidžia visų horoskopo ženklų kovo mėnesio prognozes.

REKLAMA

Avinas

Darbas ir pinigai. Kovo pradžia ne pati palankiausia darbui ir karjerai. Bent jau iki kovo 7 dienos verta susilaikyti nuo reikšmingų sprendimų. Tam palankesnis laikas prasidės nuo kovo 7 dienos, kuomet į Avino zodiako ženklą persikels Venera ir Merkurijus. Tuomet jūsų pačių jėgos ir pasitikėjimas stiprės, siekiai taps lengviau įgyvendinami. O nuo 21 mėnesio dienos tapsite nevaldomi ir visagaliai.

Santykiai. Pirmąją mėnesio dekadą gali būti sunkumų santykiuose. Tiesiog gali atsirasti nesuvokiamas nusivylimas esamais santykiais, trauks paslaptingi ir keliantys iliuzijas priešingos lyties atstovai. Tuo metu tikėtini slapti romanai. Nuo mėnesio 7 dienos situacija keisis į labiau palankią ir džiugią. Galimi įsimylėjimai.

REKLAMA
REKLAMA

Sveikata. Avinai visada pilni jėgų ir energijos. Gal prieš gimtadienį jų šiek tiek mažiau. Kovą žvaigždės reikšmingų sveikatos sutrikimų nenumato. Jums gali grėsti tik nervų sistemos pervargimas dėl miego stokos.

REKLAMA

Jautis

Darbas ir pinigai. Kovas labiau palankus dirbantiems slaptose tarnybose, uždaro tipo įstaigose, ligoninėse, ar užsiimantiems ezoterika. Jiems žadama sėkmė ir populiarumo kilimas, galimi naudingi pasiūlymai. Kitiems verta koncentruotis į kitas gyvenimiškas sritis, kol šiose ateis palankesnis laikas nuo balandžio pradžios.

Santykiai. Kovo mėnesį meilės reikalai gali pasistūmėti gera linkme. Kažkas susituoks ar susižadės, vienišiai sutiks artimą sielą. Mėnuo palankus puoselėti meilės ryšį ir santykius, ieškoti kompromiso susipykusiems.

Sveikata. Šio zodiako atstovai turėtų pasirūpinti savo sveikata. Žvaigždės nurodo galimus peršalimus dėl ypač jautrios kvėpavimo sistemos. Taip pat gali sutrikti endokrininės sistemos veikla. Būtų puiku, jei atsakingai rinktumėtės maistą ir stiprintumėte imuninę sistemą. Tokiu atveju susirgimų išvengtumėte arba jie būtų minimalūs.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai

Darbas ir pinigai. Pagaliau kritinės situacijos baigėsi, galite lengviau atsikvėpti. Prasidėjo palankus laikas ketinantiems dirbti užsienyje ar užsienio įmonėse. Geras laikas kelti profesinę kvalifikaciją, tobulintis užsienyje. Žvaigždės žada geras perspektyvas besisukantiems interneto versle, tinkliniame marketinge. Pinigai ateis iš slaptų šaltinių, užsienio.

Santykiai. Pirmoje mėnesio pusėje gali kilti ginčų ir nesutarimų su partneriu. Jie nebus reikšmingi, todėl nerimauti nereikia. Tai labiau bus panašu į tokį bendravimo būdą. Tai laikina situacija, kuri keisis nuo kovo vidurio. Vienišiai gali susukti romaną su bendradarbiu.

Sveikata. Deja, visą kovo mėnesį gera sveikata pasigirti tikrai negalėsite. Būkite ypač dėmesingi savo kvėpavimo sistemai, endokrininei sistemai, moterys- lytinės sistemos organų veiklai. Tai yra tos organizmo sistemos, kurios gali sutrikti. Laiku pastebėkite ligos simptomus ir vykti pas medikus. Savigyda kategoriškai draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Darbas ir pinigai. Pirmąją mėnesio pusę drąsiai įgyvendinkite savo darbo, karjeros siekius, žvaigždės jus palaikys. Antrąją kovo pusę seksis IT specialistams, užsiimantiems internetine prekyba. Per šias sritis galimas reikšmingas pajamų augimas. Laikas tinkamas keisti darbą, ieškantiems bus tikrai palankių darbo pasiūlymų.

Santykiai. Santuokinis ryšys turėtų įgauti daugiau stabilumo ir patikimumo. Santykiai, kuriuose turite apsispręsti, gali patirti rimtų išbandymų ir stabilumo patikras. Tos poros, kurios per šį laikotarpį sugebės išlaikyti ryšį, turi ilgalaikes bendro gyvenimo garantijas. Vienišiams poros reiktų žvalgytis tarp vyresnių pretendentų, arba Ožiaragių.

REKLAMA

Sveikata. Labai geras laikas sveikatai ir jos stiprinimui. Kovą taip pat labai palanku imtis fizinės veiklos. Tai bus gerai apgalvotas sprendimas, todėl ilgalaikis. Juolab gali išaugti apetitas.

Liūtas

Darbas ir pinigai. Esminius darbinius planus, susijusius su aukštesnėmis pareigomis, verta atidėti mėnesiui. Kovą labiau tikslinga orientuotis į esamos darbo vietos išsaugojimą. Gali būti tam tikrų sunkumų, problemų su bendradarbiais, kurie kels norą mesti dabartinį darbą ir ieškoti kito. Vis tik nedarykite skubotų išvadų. Kovą galite sulaukti naudingų piniginių pasiūlymų iš užsienio.

Santykiai. Visą kovą busite nusiteikę romantiškai. Jūsų laukia pasimatymai ir susižavėjimai. Gerbėjų gali būti tiek, kad vienu metu teks suktis tarp kelių simpatijų. Tai puikus metas vienišiams, tik išlįskite į viešumą. Esantys santykiuose maloniai leis laiką su antrąja puse, meilė gali suliepsnoti iš naujo.

REKLAMA

Sveikata. Liūtams kovas ne pats lengviausias mėnuo sveikatos ir savijautos prasme. Žadamas tam tikras abejingumas, aktyvumo sumažėjimas, aplankys liūdesys. Svarbu nepasiduoti neigiamoms emocijoms ilgam. Kovą naudinga pradėti jogos praktikas, mokytis meditacijos. Mityboje naudinga rinktis saikingumą.

Mergelė

Darbas ir pinigai. Darbo rezultatai tiesiogiai priklausys nuo jūsų asmeninių pastangų. Jei elgsitės kaip įprasta atsargiai, tai akivaizdžių teigiamų rezultatų neturėsite. Gali būti, jog jus ištiks darbinė krizė ir tikrai norėsite atokvėpio. Gali būti, kad tai geras sprendimas, atsiribojimas padės suprasti savo nepasitenkinimo ir irzulio priežastis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Santykiai. Pirmą mėnesio pusę domėsitės partnerio reikalais labiau nei asmeniniais. Gali būti tam tikras susitapatinimas, savo poreikių ignoravimas, partnerio išaukštinimas. Nuo kovo vidurio vėl sugrįšite į normalų ritmą ir prisiminsite, kad gyvenime esate pats sau svarbiausias. Vieniši zodiako atstovai nejaus poreikio pažintims.

Sveikata. Sveikata kovo mėnesį turėtų būti gera, rūpesčių nekels.

Svarstyklės

Darbas ir pinigai. Ypač darbinga mėnesio pradžia: daugiau laiko leisite darbe, nei namuose. Galimi sutarčių pasirašymai, darbiniai susitarimai, ar darbo pobūdžio pasikeitimai. Nuo kovo 7 dienos situacija keisis, darbas pasitrauks iš pagrindinės veiklos pozicijų. Finansinė situacija gali keistis nuo mėnesio vidurio, jei pasirašysite naudingų sutarčių.

REKLAMA

Santykiai. Kovui įsibėgus pagaliau ir jus aplankys širdį virpinantys jausmai. Nuo kovo 7 dienos tikėtinos romantiškos pažintys, pasimatymai, pokalbiai iki saulėtekio. Būsite nusiteikę gan rimtai, o ir pretendentai bus ypač rimti ir patikimi. Gal pagaliau nuspręsite įsipareigoti ilgam?

Sveikata. Iki kovo vidurio verta skirti dėmesio savo sveikatai. Tai, ką suvalgėte, jums lengvai gula ant liemens, o fizinio aktyvumo stoka tai dar labiau stiprina. Lengvas pasivaikščiojimas puikiai pasitarnaus miego subalansavimui ir streso atsikratymui.

Skorpionas

Darbas ir pinigai. Maždaug iki kovo vidurio darbe galima tam tikra apatija, darbinė situacija gali tapti neaiški, miglota. Tai kels nerimą ir baimes. Pasisaugokite tuo metu įsitraukimo į apkalbas, nepasiduokite provokacijoms. Nuo antros mėnesio pusės jūsų darbinės pozicijos stiprės. Palankių finansinių sprendimų gali sulaukti kūrybinės sferos darbuotojai, lošėjai.

REKLAMA

Santykiai. Žvaigždės žada romantiškų akimirkų, malonių išvykų ir daug viešo gyvenimo. Vienišiai ras sau artimą sielą, esantys santykiuose mėgausis vienas kito kompanija. Tai puikus metas santykių stiprinimui, jei jie pašliję. Surenkite romantišką vakarėlį antrajai pusei.

Sveikata. Šio zodiako ženklo atstovų sveikata turėtų būti gera dar maždaug pusmetį. Esate žvaigždžių numylėtiniai. Tiesa, dėl tos meilės didės ir mylimo kūno apimtys, juk negalite sau leisti atsisakyti gurmaniškų patiekalų. Jei fizinis aktyvus išliks toks pats nulinis, greitai teks keisti visą garderobą.

Šaulys

Darbas ir pinigai. Šauliams kovą numatomos darbinės išvykos: komandiruotė, tobulinimosi kursai ir pan. Nuo kovo vidurio sėkmingas laikas nekilnojamojo turto sandėriams, nuomai. Pinigai geriausiai ateis per informacijos perdavimą, kontaktus, susirašinėjimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Santykiai. Meilės fronte visiška ramybė ir harmonija. Jums šiuo metu labiau aktualu išsaugoti tai, ką sukūrėte, todėl visas jėgas skiriate savo šeimos lizdelio puoselėjimui. Jaukūs ir ramūs šeimyniniai vakarai- tai šio laikotarpio jūsų laimė ir ramybė. Vienišiams žvaigždės pokyčių nežada.

Sveikata. Jūsų sveikatą angelas sargas saugos iki metų galo. Taip, kad sergantys tikrai pasveiks, net ypač sunkūs ligoniai atgaus viltį sustiprėti. Kad ir kaip gerai viskas aprašyta skambėtų, nesirūpinti savimi būtų klaida. Daugiau relaksuokite.

Ožiaragis

Darbas ir pinigai. Siekite aukščiausių savo gyvenimo tikslų, ir būsite maloniai nustebinti. Žvaigždės nusiteikusios ypač palankiai, todėl drąsiai reikalaukite aukštesnio posto, didesnio atlygio. Metas ypač naudingas siekiantiems imtis savarankiškos veiklos, verslo. Kovą reikšmingai išaugs jūsų finansinės įplaukos, tikėtini nauji pelningi susitarimai.

REKLAMA

Santykiai. Meilės reikalai šiuo metu neturėtų jūsų blaškyti. Koncentruokitės į svarbesnius siekius, kol meilei ateis laikas. Jei esate santykiuose, reikšmingų pasikeitimų nebus. Na, nebent toks pastebėjimas, kad jūsų partneris gali gerokai papildyti jūsų piniginę. Arba gausite vertingų dovanų.

Sveikata. Iki kovo 18 dienos bus padidėjęs traumų pavojus. Verta imtis visų saugumo priemonių to išvengti. Gali šiek tiek jūsų dėmesio pareikalauti nervų sistema. Tai dėl didelio darbinio krūvio, įtampos ir patiriamo streso. Suteikite sau galimybę pakankamai ilsėtis ir išsimiegoti.

Vandenis

Darbas ir pinigai. Kovą bus konfliktinių situacijų darbe. Svarbu adekvačiai reaguoti: jei trenksite durimis vos po pirmo kivirčo, galite lengvai atsidurti bedarbių tarpe. Geriausia reakcija- jokios reakcijos. Finansinė situacija gerės nuo kovo vidurio, tuomet atsigriebsite už visus praradimus ir nuostolius.

REKLAMA

Santykiai. Apie meilę ir santykius galvosite mažiausiai- ši tema jums šiuo metu visiškai neaktuali. Esate pernelyg užsiėmę savimi ir tai puikus metas pripildyti savo energijos atsargas. Ugdykite meilę sau, tokia šio mėnesio užduotis.

Sveikata. Jums svarbu rasti laiko energijos atstatymui, tuomet sveikata džiugins. Būtinai atsiribokite nuo pasaulio nors kartais, skirdami visą dėmesį tik sau. Vertingos įvairios jogos praktikos, meditacija. Naudingai jūsų organizmą veiks šalčio terapija, grūdinimąsis.

Žuvys

Darbas ir pinigai. Kovas palankus keisti darbą. Bendrai esama situacija darbe jus liūdins, todėl sieksite pokyčių. Todėl drąsiai imkitės paieškų. Finansinė situacija žada būti gera visą mėnesį. Žvaigždės įspėja kovą jokiu būdu nesiskolinti ir neskolinti. Vargu ar galėsite laiku gražinti.

REKLAMA
REKLAMA

Santykiai. Ypač rūpinsitės savo partnerio reikalais, domėsitės santykių reikalais ypač aktyviai. Tai geras laikas santykių stiprinimui, naujų bendrų pomėgių, veiklų paieškoms. Vienišiai gali susipažinti su potencialu kandidatu.

Sveikata. Labai geras laikas stiprinti sveikatą, ja rūpintis. Susirgimų kovą nežadama, tačiau tai nėra priežastis maitintis bet kaip ir mažai judėti. Aktyvumas jums būtinas. Labai naudinga fizioterapija, limfodrenažiniai masažai, plaukimas.

Šaltinis: http://www.asmeninisastrologas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų