REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vieni teigia, kad užkeikimai ir užkalbėjimai – tik prasimanymas, o kiti tiki, kad žodžiai ar mintys turi didelę galią, tad kuo tikėti? Būrėja, tarologė Lina Balsė pasakoja, kad dauguma užkalbėjimus supranta klaidingai – kaip tam tikrą ritualą, kuriuo norima pakenkti kitam žmogui. Vis dėlto, viskas vyksta kur kas paprasčiau.

Vieni teigia, kad užkeikimai ir užkalbėjimai – tik prasimanymas, o kiti tiki, kad žodžiai ar mintys turi didelę galią, tad kuo tikėti? Būrėja, tarologė Lina Balsė pasakoja, kad dauguma užkalbėjimus supranta klaidingai – kaip tam tikrą ritualą, kuriuo norima pakenkti kitam žmogui. Vis dėlto, viskas vyksta kur kas paprasčiau.

REKLAMA

„Mes visada sąveikaujame su mus supančia aplinka, žmonėmis, erdve. Sąveika reiškia, kad mes spinduliuojama energetiką, mintis kitiems, taip pat kaip ir viską sugeriame iš kitų. Dėl to kartais pakanka tik piktos minties, iš žmogaus skindančios neigiamos energijos, kad pakenkti kitam“, – kalba Lina Balsė.

Pasak būrėjos, ypač buvimas minioje tarp gausybės žmonių, kada sugeriama daug įvairios informacijos, emocijų, žmogų gali išbalansuoti, paveikti jo tiek fizinę, tiek emocinę savijautą.

REKLAMA
REKLAMA

Kokių žmonių neįmanoma užkalbėti?

Tarologė pasakoja, kad šiandien dauguma žmonių energetiškai išsibalansavę, blogai jaučiasi dėl to, kad pamiršo elementarius apsivalymus nuo piktų žmonių minčių, žodžių bei emocijų.

REKLAMA

„Dabar nėra dviejų komponentų, kurie anksčiau žmonėms leisdavo išlaikyti sąmoningą energetiką: dvasinių praktikų ir pastovaus kontakto su gamta. Anksčiau buvo įprasta kiekvieną sekmadienį eiti į bažnyčią, apsivalyti dvasiškai, taip pat turėti nuoširdų ryšį su gamta.

Dabar to nebeliko, visą laiką tik lekiame, pamirštame save ir geriame aplink esančias neigiamas emocijas“, – tikina pašnekovė.

Tarologė aiškina, kad užkalbėjimui, kuris pakenktų žmogui, pakanka tik nuolatinės apsupties įvairių žmonių, nereikalingi jokie magiški ritualai. Visgi, norint išvengti neigiamų viso to pasekmių – būtinas apsivalymas, natūralus ryšys su gamta, rūpinimasis savo dvasiniu ir fiziniu kūnu.

REKLAMA
REKLAMA

„Yra ir kita pusė – žmogaus, turinčio stiprią energetiką, net su juodosios magijos ritualais niekaip neužkalbėsi, jam nepakenksi, tačiau tokių žmonių reta. Didžiausia problema, kad šiandien apie neigiamos energetikos sugėrimą ir spinduliavimą, jos poveikį, žmonės žino mažai arba mano, kad tai nedaro jokios įtakos“, – teigia Lina Balsė.

Būrėja akcentuoja, kad visi žino, jog nusilpusį imunitetą labai lengvai paveikia įvairūs virusai ir bakterijos, tad taip pat veikia ir užkalbėjimai – kuo silpnesnė energetika, kuo labiau ja nesirūpiname, tuo veiksmingesnės tampa kitų mums siunčiamos neigiamos mintys ar žodžiai.

Labiausiai pažeidžiami – vaikai

Labiausiai piktų žodžių ir minčių yra pažeidžiami maži vaikai, kadangi jų apsauga dar nesusiformavusi ir kur kas silpnesnė. Vis dėlto, pašnekovė sako, kad tėvai patys dažnai prisideda prie savo vaiko energetikos griovimo, kada savo atžala puikuojasi prieš kitus, atvirai viską pasakoja ar kitaip nekorektiškai elgiasi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sutiksite, kad dažnai mamos puikuojasi savo vaikais, kasdien kelia jų nuotraukas į socialinius tinklus, iš to galima spręsti, jog jos ieško kažkokio pripažinimo, puikuojasi šiuo savo pasiekimu, o visgi nuo to kenčia vaikas“, – kalba būrėja.

Lina Balsė aiškina, kad dalinantis nuotraukomis ar pasakojimais apie vaikus, taip pat paimama jų energetika ir išdalinama žmonėms, kurie atžalai gali nusiųsti ir neigiamas mintis, kurios vaikui darys tik neigiamą poveikį.

Raudonas siūlas ant rankos

Šiandien ant dažno žmogaus rankos galime išvysti užrištą raudoną siūlą, kuris, kaip daugelis teigia, apsaugo nuo pikto linkinčių žvilgsnių. Būrėja Lina Balsė teigia, kad tai yra tik žaidimas ir savitaigos būdas, kuris vėliau gali atnešti ir nerimą keliančių minčių.

REKLAMA

„Raudonas siūlas ant rankos turėjo reikšmę senose žydų tradicijose, kada būdavo rišamas pagal visus šventus ritualus ir jį privalėdavo užrišti mylintis ir nuoširdžiai gero linkintis žmogus. Deja, šiandien žmonės pasiima bet kokį raudoną siūlą, jį užsiriša patys, nes šalia neturi nuoširdžiai jam gero linkinčio žmogaus ir tikisi, kad dabar nelaimės jį aplenks“, – aiškina pašnekovė.

Anot būrėjos, tai primena savitaigos žaidimą ir jei žmogus giliai tikės, kad raudonas siūlas jį apsaugo nuo nužiūrėjimo, galbūt ir suveiks. Vis dėlto, kai toks siūlas nutrūksta, žmogus puola į paniką, kad į jo gyvenimą artinasi negandos, todėl tarologė pataria nesiimti šių žaidimų, o geriau pasirūpinti savo švariu dvasiniu pasauliu: būti gamtoje, apsilankyti bažnyčioje, stengtis atsikratyti blogų emocijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų