REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sprinto legenda Usainas Boltas sekmadienio vakarą „twitter" paskyroje pranešė, jog surado komandą, kurioje profesionaliai žais futbolą.

Sprinto legenda Usainas Boltas sekmadienio vakarą „twitter" paskyroje pranešė, jog surado komandą, kurioje profesionaliai žais futbolą.

REKLAMA

Aštuonis olimpinius aukso medalius savo trofėjų kolekcijoje turintis jamaikietis išliko paslaptingas ir teigė, jog savo būsimo klubo pavadinimą atskleis antradienį.

Futbolo mėgėjai ir ištikimiausi sprinterio fanai pastarąją parą praleido spėliodami, kuriai komandai pavyko prisivilioti greičiausią planeto žmogų ir pagaliau išaušus antradienio rytui liko nustebinti.

U.Boltas ne kartą prisipažino, jog yra ištikimas Mančesterio „United" fanas ir atstovauti šią komandą būtų didžiausios svajonės išsipildymas.

Bent jau kol kas debiuto „raudonų velnių" komandoje jam teks palaukti, tačiau garsusis sprinteris turės galimybę mėgautis futbolu legendiniame „Old Trafford" stadione.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienio rytą U.Boltas visam pasauliui atskleidė, jog dalyvaus draugiškose labdaros rungtynėse, kuriose vilkės pasaulio rinktinės marškinėlius ir bus atsakingas už komandos komplektavimą.

REKLAMA

Olimpinių žaidynių legendos komanda grumsis prieš garsaus birtų daininko Robbie Williamso sudarytą Anglijos žaidėjų rinktinę.

Šios rungtynės įvyks birželio 10 dieną prieš tai minėtame „Old Trafford" stadione. Susitikimą papuoš ne vienas garsus profesionalo karjerą baigęs futbolininkas ir pramogų pasaulio žvaigždės.

„Aš jau seniai svajoju žaistui futbolą profesionaliai ir šios draugiškos rungtynės mano pamiltame „Old Trafford" stadione bus nepamirštamos." – teigė U.Boltas.

Gal ir ne tai, ko tikėjosi daugelis ištikimiausių U.Bolto gerbėjų, tačiau jų dievaitis žais futbolą. Tiesa, sutarties su profesionaliu klubu jis dar neturi – ne vienas mūsų pabudęs šį rytą veikiausiai tikėjosi išgirsti kiek kitokią olimpinio čempiono žinutę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų