REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Solveiga Mykolaitytė (nuotr. asm. archyvo)

Gerai žinoma pramogų pasaulio atstovė, manekenė Solveiga Mykolaitytė ne juokais išgąsdino savo draugus bei sekėjus socialiniuose tinkluose.

33

Gerai žinoma pramogų pasaulio atstovė, manekenė Solveiga Mykolaitytė ne juokais išgąsdino savo draugus bei sekėjus socialiniuose tinkluose.

REKLAMA

Neseniai į Niujorką skristi turėjusiai S. Mykolaitytei teko atidėti visus tolimesnius planus – netikėtai paslydusi ant laiptų žinoma moteris susilaužė ranką.

„Nors esu ekstremalaus sporto gerbėja ir keliauju visur, susilaužiau ranką skubėdama. Paslydau ant slidžių, apsnigtų laiptų Vilniaus senamiestyje, netoli namų“, - pasakojo ji.

Greitąją medicinos pagalbą žinomai manekenei iškvietė pro šalį ėjusi moteris: „Ji kartu palaukė, kol atvyks greitoji, padėjo man. Esu labai dėkinga svetimų žmonių gerumui“, - teigė S. Mykolaitytė.

Vis dėlto netikėtai ant laiptų paslydusi moteris neišvengė skaudžių traumų: „Mano ranka lūžo trijose vietose – abu dilbio kaulai. Teko dėti gipsą ir atstatyti kaulus“, - patirtos traumos prisiminimais dalijosi manekenė.

REKLAMA
REKLAMA

Skausmingą traumą patyrusi moteris tikina, kad tai jai sukėlė daug papildomų nesklandumų. „Tik susilaužius ranką ir uždėjus gipsą man labai skaudėjo, bet gydytojai liepė kentėti, suleido nuo skausmo vaistų ir išleido. Skausmas nesiliovė, tad neiškentusi važiavau į privačią kliniką. Gipsas buvo suveržęs ranką, pritrynęs žaizdas, sutriko kraujotaka. Šiąnakt vėl važiavau į priimamąjį. Gydytojai sakė, kad gali reikėtų operacijos... Žiūrėsime, ar užteks 6 savaičių gipse, ar reiks operacijos“, - sakė žinoma moteris.

REKLAMA

Atšaukė kelionę

Rankos lūžis žinomai manekenei kainavo ir kelionę į Niujorką. Kovo mėnesį ten turėjusi grįžti manekenė buvo priversta atšaukti savo vizitą. „Kaip matau, kuriam laikui teks kai kuriuos planus atidėti ir daugiau ilsėtis“, - šyptelėjo ji.

S. Mykolaitytė taip pat papokštavo, jog dabar ji, kaip manekenė, pristatys naują įvaizdį: „Jei kam nors įdomus modelis ar aktorė su tikru gipsu, prašome kreiptis“, - šmaikštavo ji.

Žinią pranešė socialiniuose tinkluose

Sekmadienio vakarą socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Instagram“ savo nuotrauka, kurioje matyti sugipsuota ranka, pasidalijusi S. Mykolaitytė kaipmat sulaukė daugybės komentarų.

„Tikiuosi, kad tau viskas gerai“, - skelbė viena internautė.

„Kaip čia taip įvyko? Užjaučiu, ne kas“, - rašė vienas sekėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų