REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartais žmonių poelgių paaiškinti sveiku protu yra tiesiog neįmanoma. Nors iš pažiūros jie neatrodo linkę į sunkius nusikaltimus, bet per akimirką viskas gali apsiversti aukštyn kojomis ir nutikti baisi tragedija.

Kartais žmonių poelgių paaiškinti sveiku protu yra tiesiog neįmanoma. Nors iš pažiūros jie neatrodo linkę į sunkius nusikaltimus, bet per akimirką viskas gali apsiversti aukštyn kojomis ir nutikti baisi tragedija.

REKLAMA

Būtent viena tokia kraupi tragedija aprašoma 1998-ųjų kriminalinių naujienų laikraščio „Akistata“ archyvuose. Įspėjame, kad aprašyta nusikaltimo dėlionė – tik stiprių nervų skaitytojams.

Santuoka „iš reikalo“

Vos 17 metų klaipėdietė Monika ir 27-erių Jonas (abu vardai pakeisti) susituokė dar 1995-siais. Dėl neplanuoto, tuomet vos apie 15 metų, merginos nėštumo. Vestuvės įvyko iškart kitą dieną po to, kai pasaulį išvydo Monikos ir Jono meilės vaisius.

Ši šeima gyveno kukliame dviejų kambarių bute Klaipėdoje. Jonas dirbo sargu vienoje bendrovėje, o Monika tuo metu augino ką tik pagimdytą mergaitę. Iki to siaubingo įvykio, apie itin rimtas problemas šioje jaunoje šeimoje nebūta jokios žinios.

REKLAMA
REKLAMA

Bet vėliau pareigūnams pavyko išsiaiškinti, kad prieš pat žiauriuosius įvykius, šioje šeimoje jau šmėžavo skyrybų nuotaikos.

Nors pareigūnai apibūdino Joną, kaip ramaus būdo, taikų žmogų, tačiau jo artimieji buvo kardinaliai priešingos nuomonės. Jie apie Joną atsiliepė itin negatyviai – teigė, kad vyras dažnai veldavosi į konfliktus, buvo agresyvus. O, kas blogiausia, šios savybės dažniausiai atsiskleisdavo būtent šeimoje.

REKLAMA

Trys dienos iki tragedijos

Likus trims dienoms iki skaudžios tragedijos, Monika išvyko iš namų į giminaičio laidotuvių metines. Likęs vienas namuose, Jonas sugalvojo papramogauti. Išgėręs butelį alaus, jį sviedė pro langą ir išgirdo kažkokį triukšmą, bet tuo nesusidomėjo.

O butelis nukrito ir išdaužė kaimyno automobilio stiklą. Atvyko policija, bet Jono pareigūnai namuose nerado (arba jis neatidarė durų). Kitą dieną vyrą pavyko rasti namuose, jis sutiko vykti į komisariatą.

Ten jis pasiaiškino, kad nenorėjo niekam pridaryti nuostolių. Dėl tokios savo „pokšto“ gailėjosi, atrodė ramus. Vėliau jis grįžo namo, prieš tai dar ieškojo iš ko pasiskolinti pinigų, kad galėtų atlyginti nuostolius.

REKLAMA
REKLAMA

Neaišku, kada įvyko konfliktas tarp Jono ir Monikos, dar tą patį vakarą, naktį ar paryčiais. Bet ryte vyras paskambino žmonos mamai ir pareiškė, kad viską baigiąs bei atsisveikino.

Kraupus radinys

Žento skambučio sulaukusi moteris suvokė, kad nutiko kažkas negero. Ji pasiuntė savo dukrą į minėtus namus, kad ši išsiaiškintų. Bet atvykusi mergina rado užrakintas duris, o iš vidaus pusės buvo paliktas raktas.

Ji skubiai iškvietė pareigūnus, kurie iš pradžių nenorėjo laužti durų. Bet to reikalavusi mergina, pati pasiskolino iš kaimynų kirvuką ir bendromis pastangomis su pareigūnais pavyko duris praverti.

Bet ne iki galo, nes kažkas trukdė jas atidaryti. Kaip paaiškėjo netrukus, tas trukdys buvo žmogaus lavonas. Nustatyta, kad Monika buvo pasmaugta plonu odiniu dirželiu, o vėliau pakarta ant virtuvės durų rankenos.

Pats Jonas nupjovė vonioje skalbinių virvę ir pasikorė pats. Šiuo baisius vaizdus stebėjo jųdviejų vos dvejų su puse metukų dukrelė, kuri, regis, mažai ką suprato. Mat teigė, kad tėveliai žaidė kažkokį žaidimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų